0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:21:06 amΟι 311 σε ποιο νουμερο απο τον εκκαθαρισμενο αντιστοιχουν ρε παιδια;Το νουμερο αυτο παντως δεν ειναι για πανηγυρισμους.Οι αλλες δυο καλες φασεις θα εχουν συμφωνα με τη λογικη λιγοτερα ατομα.Περισυ τετιοα μερα με 21 κατι μορια παρουσιαστηκαμε οι τριτοφασιτες αναπληρωτες.Και τωρα η β φαση θα αγγιζει τα 25 μορια.Ειναι απιστευτο ποσο εχουν δυσκολεψει σε μια χρονια τα πραγματα...Η γ φάση πέρυσι δεν κλήθηκε στις 28/9;
Οι 311 σε ποιο νουμερο απο τον εκκαθαρισμενο αντιστοιχουν ρε παιδια;Το νουμερο αυτο παντως δεν ειναι για πανηγυρισμους.Οι αλλες δυο καλες φασεις θα εχουν συμφωνα με τη λογικη λιγοτερα ατομα.Περισυ τετιοα μερα με 21 κατι μορια παρουσιαστηκαμε οι τριτοφασιτες αναπληρωτες.Και τωρα η β φαση θα αγγιζει τα 25 μορια.Ειναι απιστευτο ποσο εχουν δυσκολεψει σε μια χρονια τα πραγματα...
δεν ξέρω αν ακούσατε την Τσαπανίδου...αλλά μόλις είπε οτι διορίζονται 600 εκπαιδευτικοί γενικής και ειδικής και ότι έχουν βγει ήδη τα ονόματα......
Καλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!Σε όσους περιμένετε να είστε στη β΄ φάση καλή τοποθέτηση και σύντομα εύχομαι! Σε καμιά ώρα δηλαδή. Αλίμονο σε μας που είμαστε στο 400+ Στράτο σε νιώθω, είμαι 7-8 θέσεις πιο πάνω από σένα. Εμείς μου λέτε τι να κάνουμε που δεν έχουμε δουλειά, γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλό φέτος και διώξαμε κι όλα τα ιδιαίτερα γ΄Λυκείου Θα μας καλέσουν , δε θα μας καλέσουν; Ποιος ξέρει
Καλημέρα κ χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!Παιδιά ποιο είναι το τηλ. του ευγενικου κυριούλη; Είμαι 256 στον καθαρό κ μ έζωσαν τα φίδια