0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιμένω την β φαση. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν εβαλα το ''κουτακι''. Δηλωσα 1 περιφερεια 3 νομούς. Αν το έβαζα ήμουν σίγουρα α φαση. Ειμαι ανεργος αφησα τα ιδιαιτερα. Εχω απελπιστεί. Τι προτεινετε;
Κατερινάκι νωρίς έδιωξες τα ιδιαίτερα ,γιατί φαντάσου εγώ που είμαι θέση 164 και περιμένω να είμαι στη β φάση μέχρι και χτες έκανα μάθημα.Σήμερα το σκέφτομαι.Αν και περιμένω να βγουν οι πίνακες και μετά να ειδοποιήσω τα ιδιαίτερα.Έχω βρει ήδη την αντικαταστάτριά μου και μόλις φύγω θα πάει στη θέση μου εκείνη.Έτσι ούτε χρήματα έχασα ούτε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τους γονείς,όταν με το καλό φύγω.Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν να τα υπολογίζεις όλα. Ελπίζω να τελειώσει η αναμονή για τη β φάση σήμερα.Καλά αποτελέσματα σε όλους.
Παράθεση από: katerina24 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:53:38 amΚαλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!Σε όσους περιμένετε να είστε στη β΄ φάση καλή τοποθέτηση και σύντομα εύχομαι! Σε καμιά ώρα δηλαδή. Αλίμονο σε μας που είμαστε στο 400+ Στράτο σε νιώθω, είμαι 7-8 θέσεις πιο πάνω από σένα. Εμείς μου λέτε τι να κάνουμε που δεν έχουμε δουλειά, γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλό φέτος και διώξαμε κι όλα τα ιδιαίτερα γ΄Λυκείου Θα μας καλέσουν , δε θα μας καλέσουν; Ποιος ξέρει Ωραία. Να και άλλη μία συμπάσχουσα. . Κοίτα, λογικά μετά την β φάση, θα βρισκόμαστε περίπου στο 200. Οπότε δυστυχώς το μαρτύριό μας παρατείνεται για τη γ φάση. Αν ακολουθήσει και δ φάση τότε πιστεύω να μας πάρουν. Κοίτα όμως και το θετικό. Τουλάχιστον θα μας πάρουν ωρομίσθιους σχετικά γρήγορα υποθέτω. Για μένα που δεν έχω ξαναμπεί ποτέ μου σε τάξη, ίσως είναι μία "εισαγωγή" πριν να μπω στα βαθιά.
Καλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!Σε όσους περιμένετε να είστε στη β΄ φάση καλή τοποθέτηση και σύντομα εύχομαι! Σε καμιά ώρα δηλαδή. Αλίμονο σε μας που είμαστε στο 400+ Στράτο σε νιώθω, είμαι 7-8 θέσεις πιο πάνω από σένα. Εμείς μου λέτε τι να κάνουμε που δεν έχουμε δουλειά, γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλό φέτος και διώξαμε κι όλα τα ιδιαίτερα γ΄Λυκείου Θα μας καλέσουν , δε θα μας καλέσουν; Ποιος ξέρει
Εγω τα εχω παρει στο κρανιο με τους 600 γυμναστες ΤΑΔ που εσπευσαν να προσλαβουν πριν καλα καλα τακτοποιησουν κενα σε βασικες διδακτικες ωρες.
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:35:15 amΕγω τα εχω παρει στο κρανιο με τους 600 γυμναστες ΤΑΔ που εσπευσαν να προσλαβουν πριν καλα καλα τακτοποιησουν κενα σε βασικες διδακτικες ωρες.Όλες οι διδακτικές ώρες είναι βασικές συνάδελφε...Ας μην υποβιβάζουμε κανένα μάθημα και καμιά ειδικότητα..Ελπίζω να μην τα βγάλουν 3 το μεσημέρι τα δικά μας ε;;
συναδελφοι ευχομαι το καλυτερο σε ολους.μια φιλολογος πριν ακομη βγουν οι προσληψεις αναπληρωτων γυμναστων εκανε την εξης παρατηρηση:εδω και ενα μηνα ασχολουνταν στους πινακες του e-aitisi με τους γυμναστες στα ΤΑΔ.ΤΙ ΣΥΜ
Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:47:30 amσυναδελφοι ευχομαι το καλυτερο σε ολους.μια φιλολογος πριν ακομη βγουν οι προσληψεις αναπληρωτων γυμναστων εκανε την εξης παρατηρηση:εδω και ενα μηνα ασχολουνταν στους πινακες του e-aitisi με τους γυμναστες στα ΤΑΔ.ΤΙ ΣΥΜ