0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PANDORAKI στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:59:43 amΚατερινάκι νωρίς έδιωξες τα ιδιαίτερα ,γιατί φαντάσου εγώ που είμαι θέση 164 και περιμένω να είμαι στη β φάση μέχρι και χτες έκανα μάθημα.Σήμερα το σκέφτομαι.Αν και περιμένω να βγουν οι πίνακες και μετά να ειδοποιήσω τα ιδιαίτερα.Έχω βρει ήδη την αντικαταστάτριά μου και μόλις φύγω θα πάει στη θέση μου εκείνη.Έτσι ούτε χρήματα έχασα ούτε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τους γονείς,όταν με το καλό φύγω.Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν να τα υπολογίζεις όλα. Ελπίζω να τελειώσει η αναμονή για τη β φάση σήμερα.Καλά αποτελέσματα σε όλους.Τα ιδιαίτερα τα έδιωξα, γιατί δε γινόταν αλλιώς! Λες να μην ήθελα να δουλέψω; Ανωτέρα βία! Και τώρα κάθομαι και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και μοιράζομαι τη χαρά σας...Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:03:10 amΠαράθεση από: katerina24 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:53:38 amΚαλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!Σε όσους περιμένετε να είστε στη β΄ φάση καλή τοποθέτηση και σύντομα εύχομαι! Σε καμιά ώρα δηλαδή. Αλίμονο σε μας που είμαστε στο 400+ Στράτο σε νιώθω, είμαι 7-8 θέσεις πιο πάνω από σένα. Εμείς μου λέτε τι να κάνουμε που δεν έχουμε δουλειά, γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλό φέτος και διώξαμε κι όλα τα ιδιαίτερα γ΄Λυκείου Θα μας καλέσουν , δε θα μας καλέσουν; Ποιος ξέρει Ωραία. Να και άλλη μία συμπάσχουσα. . Κοίτα, λογικά μετά την β φάση, θα βρισκόμαστε περίπου στο 200. Οπότε δυστυχώς το μαρτύριό μας παρατείνεται για τη γ φάση. Αν ακολουθήσει και δ φάση τότε πιστεύω να μας πάρουν. Κοίτα όμως και το θετικό. Τουλάχιστον θα μας πάρουν ωρομίσθιους σχετικά γρήγορα υποθέτω. Για μένα που δεν έχω ξαναμπεί ποτέ μου σε τάξη, ίσως είναι μία "εισαγωγή" πριν να μπω στα βαθιά. Μακάρι να μας πάρουν ωρομίσθιους! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Κατερινάκι νωρίς έδιωξες τα ιδιαίτερα ,γιατί φαντάσου εγώ που είμαι θέση 164 και περιμένω να είμαι στη β φάση μέχρι και χτες έκανα μάθημα.Σήμερα το σκέφτομαι.Αν και περιμένω να βγουν οι πίνακες και μετά να ειδοποιήσω τα ιδιαίτερα.Έχω βρει ήδη την αντικαταστάτριά μου και μόλις φύγω θα πάει στη θέση μου εκείνη.Έτσι ούτε χρήματα έχασα ούτε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τους γονείς,όταν με το καλό φύγω.Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν να τα υπολογίζεις όλα. Ελπίζω να τελειώσει η αναμονή για τη β φάση σήμερα.Καλά αποτελέσματα σε όλους.
Παράθεση από: katerina24 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:53:38 amΚαλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!Σε όσους περιμένετε να είστε στη β΄ φάση καλή τοποθέτηση και σύντομα εύχομαι! Σε καμιά ώρα δηλαδή. Αλίμονο σε μας που είμαστε στο 400+ Στράτο σε νιώθω, είμαι 7-8 θέσεις πιο πάνω από σένα. Εμείς μου λέτε τι να κάνουμε που δεν έχουμε δουλειά, γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλό φέτος και διώξαμε κι όλα τα ιδιαίτερα γ΄Λυκείου Θα μας καλέσουν , δε θα μας καλέσουν; Ποιος ξέρει Ωραία. Να και άλλη μία συμπάσχουσα. . Κοίτα, λογικά μετά την β φάση, θα βρισκόμαστε περίπου στο 200. Οπότε δυστυχώς το μαρτύριό μας παρατείνεται για τη γ φάση. Αν ακολουθήσει και δ φάση τότε πιστεύω να μας πάρουν. Κοίτα όμως και το θετικό. Τουλάχιστον θα μας πάρουν ωρομίσθιους σχετικά γρήγορα υποθέτω. Για μένα που δεν έχω ξαναμπεί ποτέ μου σε τάξη, ίσως είναι μία "εισαγωγή" πριν να μπω στα βαθιά.
Καλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!Σε όσους περιμένετε να είστε στη β΄ φάση καλή τοποθέτηση και σύντομα εύχομαι! Σε καμιά ώρα δηλαδή. Αλίμονο σε μας που είμαστε στο 400+ Στράτο σε νιώθω, είμαι 7-8 θέσεις πιο πάνω από σένα. Εμείς μου λέτε τι να κάνουμε που δεν έχουμε δουλειά, γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλό φέτος και διώξαμε κι όλα τα ιδιαίτερα γ΄Λυκείου Θα μας καλέσουν , δε θα μας καλέσουν; Ποιος ξέρει
Οι γυμναστές διορίζονται στον ΑΣΕΠ πλέον με ποσοστό 1/100....Τι λέμε τώρα ρε παιδιά;;; Έχουμε σίγουρ και μεις δικαιώματα τα οποία διεκδικούμε συνέχεια αλλά τι να πουν κι αυτοί τώρα;;; Όσο για τα στοιχειώδη: Ποιο πράγμα δεν είναι στοιχειώδες;;; Η αθλητική παιδεία;; Και είναι τα αρχαία ελληνικά περισσότερο στοιχειώδες;;; Μην κάνουμε καλύτερα τέτοιους άστοχους συσχετισμούς και συγκρίσεις...
πες τα χρυσοστομε GR.ολα ειναι της παρουσης.το τονιζω και παλι αν παρατηρουσατε τους πινακες στο e-aitisi ασχολουνταν μονιμως με τα ΤΑΔ.ΚΑΤΙ ΣΥΜ
παιδια καλημερα.μια ερωτηση θελω να σας κανω και μην με παρεξηγησει κανεις αν πω ανοησια. αξιολογουνται τα κοινωνικα κριτηρια στο που θα παει ενας αναπληρωτης η ολα γινονται βασει μοριων και επιλογων? οποιος γνωριζει ασ μου απαντησει σας παρακαλω