0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ψυχίατρός μου, μου είπε ότι η χρήση βίας δεν βγάζει πουθενά... αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάω μια βόλτα από το υπουργείο και να μοιράσω απλόχερα μερικά μπουκέτα... πιστεύω ότι θα νιώσω πολύ καλύτερα...
mimelismoni προτείνω να γράψεις μια επιστολή διαμαρτυρίας - εγώ θα επέμβω μετά την επιστολή για να δείρω κόσμο - και να τη στείλουμε παντού, σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, μπας και μας δώσει κανείς σημασία.
Σου μιλάω σοβαρά. Άν κάνεις τον κόπο να γράψεις το κείμενο, εγώ αναλαμβάνω να το στείλω παντού... μέχρι και στην πρεσβεία της Σομαλίας... δεν έχω πρόβλημα. Αν θέλεις πες μου να σου στείλω το mail μου σε προσωπικό μήνυμα.
Παράθεση από: dimitrisskar στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 03:12:11 pmΣου μιλάω σοβαρά. Άν κάνεις τον κόπο να γράψεις το κείμενο, εγώ αναλαμβάνω να το στείλω παντού... μέχρι και στην πρεσβεία της Σομαλίας... δεν έχω πρόβλημα. Αν θέλεις πες μου να σου στείλω το mail μου σε προσωπικό μήνυμα. κι εγω σοβαρα μιλαω.που να πρωτοεστιασω?σημερα πηρα τηλ στο υπουργειο και ρωτησα για την αναθεση του μαθηματος της ιστοριας.ναι ...ναι... ξερω υπαρχει αντιστοιχος νομος.η απαντηση ηταν οτι εχουμε δικιο αλλα αυτο συμβαινει εδω και χρονια με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει κατι κι αν θελουμε να καταρτισουμε υπομνημα!
Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 03:17:42 pmΠαράθεση από: dimitrisskar στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 03:12:11 pmΣου μιλάω σοβαρά. Άν κάνεις τον κόπο να γράψεις το κείμενο, εγώ αναλαμβάνω να το στείλω παντού... μέχρι και στην πρεσβεία της Σομαλίας... δεν έχω πρόβλημα. Αν θέλεις πες μου να σου στείλω το mail μου σε προσωπικό μήνυμα. κι εγω σοβαρα μιλαω.που να πρωτοεστιασω?σημερα πηρα τηλ στο υπουργειο και ρωτησα για την αναθεση του μαθηματος της ιστοριας.ναι ...ναι... ξερω υπαρχει αντιστοιχος νομος.η απαντηση ηταν οτι εχουμε δικιο αλλα αυτο συμβαινει εδω και χρονια με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει κατι κι αν θελουμε να καταρτισουμε υπομνημα!Θα σου έλεγα ότι μπορείς να αναφερθείς σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας, έστω κι αν χρειαστείς κάμποσες σελίδες. Το ξέρω ότι είναι χρονοβόρο, αλλά σκέψου ότι άν κανείς μας δεν κάνει τίποτα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Φέρε πάλι τη Λασκαρίνα που κρύβεις μέσα σου στην επιφάνεια. συμφωνω κι επαυξανω αλλα ποιος θα το προσυπογραψει?εχω μερικα ατομα υποψη μου αλλα εδω στο φορουμ μετα λυπης μου (μακαρι να κανω λαθος) δε βλεπω ενδιαφερον για εμπρακτη (το τονιζω) βελτιωση της θεσης του κλαδου μας.εμεις περιμενουμε να γινουν ολα δια χειρος....ypepth.
Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 03:17:42 pmΠαράθεση από: dimitrisskar στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 03:12:11 pmΣου μιλάω σοβαρά. Άν κάνεις τον κόπο να γράψεις το κείμενο, εγώ αναλαμβάνω να το στείλω παντού... μέχρι και στην πρεσβεία της Σομαλίας... δεν έχω πρόβλημα. Αν θέλεις πες μου να σου στείλω το mail μου σε προσωπικό μήνυμα. κι εγω σοβαρα μιλαω.που να πρωτοεστιασω?σημερα πηρα τηλ στο υπουργειο και ρωτησα για την αναθεση του μαθηματος της ιστοριας.ναι ...ναι... ξερω υπαρχει αντιστοιχος νομος.η απαντηση ηταν οτι εχουμε δικιο αλλα αυτο συμβαινει εδω και χρονια με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει κατι κι αν θελουμε να καταρτισουμε υπομνημα!Θα σου έλεγα ότι μπορείς να αναφερθείς σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας, έστω κι αν χρειαστείς κάμποσες σελίδες. Το ξέρω ότι είναι χρονοβόρο, αλλά σκέψου ότι άν κανείς μας δεν κάνει τίποτα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Φέρε πάλι τη Λασκαρίνα που κρύβεις μέσα σου στην επιφάνεια.
οκ.εγω θα προτεινα να παμε και στο ypepth αν και μενω θεσσαλονικη και να διατυπωσουμε σαφη αιτηματα.ξερω ατομα του κλαδου μας που ενδιαφερονται μια εμπρακτη διαμαρτυρια και υπαρχει η σκεψη για ιδρυση ενος σωματειου ετσι ωστε να γινουν στοιχειωδεις κινησεις για το καλο ολων μας.οσον αφορα στην επιστολη θα το αρχισω αλλα επειδη ειναι χρονοβορο δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμη.καλο θα ηταν να γινουν ολα πριν τις εκλογες.(αυτα που λεω ισως ακουγονται εκ πρωτης χαζα ομως δεν υπαρχει αλλη λυση)ευχαριστω