0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olgalia στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:09:49 pmxarakara Γιατί τέτοια απαισιοδοξία; Αν η β' φάση έχει περίπου τον ίδιο αριθμό φιλολόγων, έστω και λίγο μικρότερο είσαι μέσα! Και το πιθανότερο αυτό είναι, να καλέσουν δηλ περίπου τον ίδιο αριθμό αναπληρωτών και στη β' φάση!arist2 στα ίδια είμαστε, μαζί θα κλαίμε μου φαίνεται φέτος ή μπορεί στο τέλος να γελάσουμε αν είμαστε τυχεροί arist2,olgalia ειμαι και γω στην ιδια φαση με σας.Και το χειροτερο ειναι οτι περυσι ημουν αναπληρωτριααααα.
xarakara Γιατί τέτοια απαισιοδοξία; Αν η β' φάση έχει περίπου τον ίδιο αριθμό φιλολόγων, έστω και λίγο μικρότερο είσαι μέσα! Και το πιθανότερο αυτό είναι, να καλέσουν δηλ περίπου τον ίδιο αριθμό αναπληρωτών και στη β' φάση!arist2 στα ίδια είμαστε, μαζί θα κλαίμε μου φαίνεται φέτος ή μπορεί στο τέλος να γελάσουμε αν είμαστε τυχεροί
εγω με 290+, θα μαι σιγουρα στην Γ φαση?Μ εχουν ζωσει τα φιδια...σε καρφια καθομαι...σε αναμμενα καρβουνα, μου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια και ολα τα συναφη δυσαρεστα συναισθηματα...
κ εγω εχω σειρα σχεδον 140 στον καθαρο κ περιμενω εναγωνιωδως , να ανακοινωσει ο αλλος οτι δε θα γινουν εκλογες, αλλιως θα τρεχουμε σαν τους μανιακους να τους βαραμε τους βλακες.
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:22:54 pmΠαράθεση από: olgalia στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:09:49 pmxarakara Γιατί τέτοια απαισιοδοξία; Αν η β' φάση έχει περίπου τον ίδιο αριθμό φιλολόγων, έστω και λίγο μικρότερο είσαι μέσα! Και το πιθανότερο αυτό είναι, να καλέσουν δηλ περίπου τον ίδιο αριθμό αναπληρωτών και στη β' φάση!arist2 στα ίδια είμαστε, μαζί θα κλαίμε μου φαίνεται φέτος ή μπορεί στο τέλος να γελάσουμε αν είμαστε τυχεροί arist2,olgalia ειμαι και γω στην ιδια φαση με σας.Και το χειροτερο ειναι οτι περυσι ημουν αναπληρωτριααααα.Κι εγώ πέρσι αναπληρωτής, φέτος ;;;;;;;;;;;;;;;;;Κουράγιο.
εκανα κατι συγκρισεις κτλ (ειλικρινα ειμαι pathetic) και βρηκα οτι με τη σειρα μου πια 290+ περσι θα ημουν γ φαση. Και μαλιστα στα μεσα περιπου της λιστας. Το λεω για οσους ειναι πανω κατω στα ιδια με μενα και φυσικα οχι για να προκαλεσω τους υπολοιπους με πιο χαμηλη σειρα. Για να μην παρεξηγουμαι. Anyway...πληροφοριακα..Ελπιζω να γινει οπως περσι και ακομη καλυτερα βεβαια για ολους