*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 289763 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:54:50 pm »
Παιδιά το τσέκαρα από πολλές πλευρές. Η απάντηση είναι να μην ανησυχούμε, οι προσλήψεις των αναπληρωτών δεν επηρεάζονται από τις εκλογές και θα γίνουν κανονικά. Οι διορισμοί μονίμων μπλοκάρονται προεκλογικά αλλά ευτυχώς αυτοί πρόλαβαν να γίνουν.

Το 2007 όποιος θυμάται, η Γιαννάκου πριν "παραδώσει" έκανε προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων. Δεν έγιναν προσλήψεις αναπληρωτών στη δευτεροβάθμια τότε γιατί δεν είχαν προλάβει να γίνουν οι διορισμοί μονίμων κι έτσι δεν είχαν βγει οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών .. και προφάνώς δε μπορούσαν να γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών.

Δεν είναι έτσι. Οι πίνακες είχανε βγει πριν τις εκλογές. Μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να γίνουν διορισμοί. Μην περιμένετε κύμα δευτεροβάθμιας πριν τις εκλογές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:48:19 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:02:29 pm »
και αλλού διάβασα ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών δεν εμπίπτουν στο νόμο για απαγόρευση....προσλήψεων.....

πάντως έστειλα και μήνυμα σε ALFAVITA ΚΑΙ ESOS για να πουν και επίσημα τι γίνεται.......
Η Α

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:06:06 pm »
Όσον αφορά τις πράξεις που έχουν εκδοθεί πριν από την προκήρυξη των εκλογών, δηλαδή έχουν υπογραφεί από το αρμόδιο όργανο ή όπου απαιτείται δημοσίευση, έχουν δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ., δεν απαγορεύεται να εκτελεσθούν π.χ. δεν απαγορεύεται η ορκωμοσία και η ανάληψη υπηρεσίας, στην περίπτωση που έχει δημοσιευθεί η ατομική πράξη διορισμού σε Φ.Ε.Κ. πριν την προκήρυξη των εκλογών. Ειδικά, όμως, όσον αφορά την εκτέλεση αποφάσεων μετάθεσης ή απόσπασης, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος μέχρι τις εκλογές, είναι σκόπιμο αυτές να μην εκτελεσθούν μέχρι την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, πλην των περιπτώσεων κατά τις οποίες άμεσες υπηρεσιακές ανάγκες επιβάλλουν την εκτέλεσή τους (π.χ. εκτέλεση αποφάσεων απόσπασης εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για κάλυψη αναγκών των σχολείων

Το απόσπασμα αυτό νομίζω δείχνει πως το υπουργείο παιδείας εξαιρείται και οι διαδικασίες σ' αυτό μπορούν να συνεχιστούν και σε προεκλογική περίοδο.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:07:08 pm »
 Η alfavita.gr  θυμίζει τι έγινε στις προηγούμενες εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν  στις 16 Σεπτεμβρίου 2007: Πρώτον, υπήρξε γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία εξαιρέθηκε το Υπουργείο Παιδείας από την προβλεπόμενη από το νόμο 2190/1994 αναστολή διορισμών, προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών. Τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας την οποία μπορείτε να τη δείτε   ΕΔΩ.

Δεύτερον, θυμίζουμε ότι: Την 1η Σεπτεμβρίου 2007 το ΥΠΕΠΘ κάνει αποσπάσεις σε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:48:19 »

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:51:18 pm »
Νομίζω ότι η γνωμοδότηση του ΣτΕ αφορά τοποθετήσεις για διορισμούς ή προσλήψεις που έχουν ήδη γίνει. Δε διευκρινίζει κάτι για νέες προσλήψεις. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αρχίσουμε τα τηλέφωνα στο υπουργείο και τις δευτεροβάθμιες

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:56:00 pm »
Νομίζω ότι η γνωμοδότηση του ΣτΕ αφορά τοποθετήσεις για διορισμούς ή προσλήψεις που έχουν ήδη γίνει. Δε διευκρινίζει κάτι για νέες προσλήψεις. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αρχίσουμε τα τηλέφωνα στο υπουργείο και τις δευτεροβάθμιες

Με την πρόσληψη των ωρομισθιων είναι πιο απλά από των αναπληρωτών ???

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:02:13 am »

Με την πρόσληψη των ωρομισθιων είναι πιο απλά από των αναπληρωτών ???

Δε γνωρίζω. Αν ξέρει κάποιος τι γινόταν με τους ωρομίσθιους το Σεπτέμβριο του 2007, τουλάχιστον στις περιοχές που παίρνουν ωρομισθίους από νωρίς ας μας πει

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 07:10:57 am »
Εγώ τελικά δεν κατάλαβα παίρνει ή δεν παίρνει αναπληρωτές και ωρομίσθιους?????????????????? ??? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος chomsky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ05
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 10:48:16 am »
Αν και ΠΕΟ5 πήρα το ΥΠΕΠΘ (γραφείο αναπληρωτών 210 3442311) να ρωτήσω για τον άντρα μου που είναι φιλόλογος. Ξέρετε τι μου είπαν? Όπως και την προηγούμενη φορά που είχαν γίνει εκλογές φθινόπωρο, δεν θα γίνουν διορισμοί ωρομισθίων και αναπληρωτών. Περιμένουν σχετική εγκύκλιο του Υπ Εσωτ που θα το επαληθεύει.
Παράλληλα, πήρα σε β΄βάθμια στη Κρήτη και γέλασαν με την ερώτηση. " Θα κλείσουν τα σχολεία επειδή θα γίνουν εκλογές?", είπε η υπάλληλος. Όταν, όμως, της είπα τα λόγια του ΥΠΕΠΘ το πήρε πίσω.
Παιδιά, δεν βγάζεις άκρη. Την προηγούμενη εβδομάδα μου είχαν πει οτι οι εκλογές δεν επηρεάζουν τους διορισμούς. Ενίοτε οι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι. Μάλλον πάντως δεν θα γίνουν περαιτέρω διορισμοί  ωρομ - αναπλ. Οψόμεθα...
marie

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 11:10:22 am »
εγω παλι οπως εγραψα κ αλλου πηρα στο 2103442789 κ μου ειπαν οτι περιμενουν αποφαση απο το Συμβουλιο Επικρατειας, μονο αυτο μπορει να δωσει εντολη να συνεχισει να κινειται ο κλαδος της εκπαιδευσης, την αλλη βδομαδα θα ξερουν σιγουρα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 11:20:04 am »
Ρε παιδια τη κωλοχωρα ειμαστε.Μπαχαλο.Κ αυτος ο Αρης μονο για τους υπολογοστες τον ενοιαζε, μας τα πρηξε.Δεν κοιταει εκει να ζητησει αδεια απο το ΣΤΕ να συνεχισουν οι διαδικασιες στην εκπαιδευση κ να λυσει κ καποια αλλα ζητηματα καιρια.Αλλα βεβαια κοβει βολτες σαν τουριστας , θα μου πεις τι τον νοιαζει τωρα για το εκπαιδευτικο προσωπικο ;Χεστ.....κε!

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 11:20:59 am »
Μα πραγματικά σε αυτή τη χώρα όλα φαίνονται υπό διάλυση...είναι δική μου η εντύπωση ή κι εσάς έτσι σας φαίνεται; Δε θέλω να πιστέψω ότι θα παγώσουν οι προσλήψεις μας. Είναι τ ρ α γ ι κ ό! Μια δουλειά περιμένουμε, έχουμε παγώσει κι εμείς όλες τις υπόλοιπες, ιδιαίτερα, φροντιστήρια κτλ. και περιμένουμε! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ: μέχρι την παρεπόμενη εβδομάδα θα καλέσουν τη β φάση...
 Αν το επαναλαμβάνουμε όλοι μαζί λέτε να γίνει!;;;; "όλο το σύμπαν συνομωτεί..." και τα τέτοια, πόσο θέλω να τα πιστέψω!!!
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος xrwmatini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 11:26:07 am »
αιντε γαμωτη μου, μας τα χουν κανει τουμπανο!!!!!ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενη!!!!
αυτο μας ελειπε τωρα οι εκλογες!!!!!
ενα χωριο ειμαστε!
δεν θα γινουν προσληψεις??????
μα πως γινεται αυτο?
θα κλεισουν τα σχολεια ή θα υπολειτουργουν??
να παρακαλαμε για να μας δωσουν 350 ευρω απο την ωρομισθια!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 11:27:39 am »
legend  να ξερες ποσο σε νιωθω, ειμαι ακριβως στην ιδια θεση.Λεω εχει χαρη να μεινω χωρις δουλεια φετος.Εχω τρελανει τους παντες γυρω μου.Επρεπε να γινει κ αυτο τωρα με τις εκλογες; Σε τι εχουμε φταιξει;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)