*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 290481 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #126 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:16:47 pm »

:) :) :) :) :) :)Καλημέεεεεεεεεεεεεεεερα........Άντε λίγο ακόμα και θα δούμε τις αμυγδαλιές ν' ανθίζουν :D :D :D :D :D :D  Υπομονή.....Κανείς δημοσιογράφος δεν ξέρει περισσότερα από τις δευτεροβάθμιες...οι οποίες μπορούν να κλείσουν και σχολεία(τρόπος του λέγειν) αν δεν υπάρχουν καθηγητές για να καλύψουν τα κενά.....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:20:25 pm από aeee »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:11 »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #127 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:17:57 pm »
billimember κατανοω απολυτα την αγανακτηση σου, ομως ψυχραιμια.τιποτε δεν ειναι σιγουρο καθως κι εγω ακουσα για την αναμονη της γνωμοδοτησης του ΣΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑ
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #128 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:22:39 pm »
Δεν ξερω παιδια αλλα ολο το συστημα ειναι σε διαλυση, αν ηθελε ο αλλος ας παραιτουνταν κ ας εδινε την παραταξη σε αλλον , εκλογες μας μαραναν τωρα.Αι σιχτιρ την τυχη μου.Κ ο Λυκουρεντζος το αρχιλαμογιο βολεψε κορη κ γυναικα γιατι ηξερε οτι θα φυγει απ την καρεκλα, αλλα εκαψε εμας.Παρουσιαστηκαν οαεδιτες στη δικια μας θεση κ μειναμε εμεις να τρωμε την κρυαδα κ να περιμενουμε να γινει το θαυμα.Ειναι ολοι τους καθηκια.΄Κ αυτος ο Αρης ο πιο αχρησρος υπουργος που περασε απ το υπουργειο παιδειας.Κ η φαση ειναι να ρθουν οι αλλοι κ να τα αλλαξουν ολα απ την αρχη , εκει να δειτε πλακα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #129 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:29:12 pm »
ο κλαδος μας και λογο διαθετει και γνωσεις.δυστυχως ομως πιστευω πως δεν εκμεταλλευομαστε σωστα τα προσοντα μας, ωστε να παρουσιαστουμε ως επιτροπη οργανωμενη με συγκεκριμενα αιτηματα στον υπουργο η σε οποιον αλλο αρμοδιο ενοψει των σημαντικων πολιτικων εξελιξεων.γι αυτο το λογο δε μας υπολογιζουν.ας μην περιμενουμε απο κανεναν αλλο να ενδιαφερθει για τον κλαδο μας παρα μονο εμας.τι προτεινετε εσεις συναδελφοι?ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:11 »

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:34:25 pm »
Μα είδατε τι υπέροχα που περνάμε στην Ελλάδα! Κάθε μέρα και μια άλλη αγωνία! Έτσι για να μη βαριόμαστε...
Μου έμεινε να απολαμβάνω την ανεργία μου, που σημειωτέον μου προσφέρει μεγαλύτερο εισόδημα από την εργασία ως ωρομίσθιας και να περιμένω, να περιμένωωω... Και μαζί με εμένα περιμένουν κι όλες οι υπόλοιπες εκκρεμότητες στη ζωή μου! Μια χαρά δηλαδή...μια κατάσταση "αναμονής"!
  Δε θα τρελαθώ εγώ για κανέναν τους!!!!!! Ας απολαύσουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων...ψάξτε την...κάπου θα υπάρχει κι αυτή!  ;)

Υ.Γ. Κυρία/ε συμφωνώ μάλιστα προσυπογράφω σε όσα αναφέρεις! Κανε την αρχή λοιπόν, πρότεινε κάτι.
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:38:56 pm »
Αρκετοί από τους διορισθέντες του Αυγούστου δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί σε σχολεία και περιμένουν την επόμενη Παρασκευή για να μάθουν τελικά ποιο κενό θα καλύψουν.
Αν οι δευτεροβάθμιες δεν μπορούν ούτε τους διορισθέντες να τοποθετήσουν, πώς περιμένουμε να στείλουν κενά στο υπουργείο;

Ακόμη, πάντως, κι αν αργήσει η

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:43:28 pm »
Aυτο ειναι το μονο σιγουρο, την Δευτερα δε θα υπαρξει β φαση για εμας  αφου οι δευτεροβαθμιες ασχολουνται με τις τοποθετησεις , οταν ανοιξουν τα σχολεια την αλλη Παρασκευη θα φανουν τα νεα κενα.Το ζητημα ειναι θα συμπεριλαβει κ εμας ΤΟ ΣΤΕ;Ταπεινη μου γνωμη ειναι πως οχι , αν κ θελω παρα πολυ να τελειωνει ο γολγοθας μου.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:44:35 pm »
συμφωνω μαζι σου.η ολη κατασταση ειναι μια κωμικοτραγικη και φυσικα δεν αναφερομαι μονο στη βραχυπροθεσμη αναμονη ενοψει εκλογων, αλλα στην απαξιωση του κλαδου μας μεσω της ολοενα μειουμενης προσληψης διοριστεων φιλολογων.ειμαι απο θεσσαλονικη και γνωριζω συναδελφους οι οποιοι ενδιαφερονται για τη συσταση οργανωμενου σωματειου με συγκεκριμενο καταστατικο και συγκεκριμενα αιτηματα.απευθυνομαι σε ολους τους συναδελφους και ζηταω τη γνωμη τους κι αν ενδιαφερονται να συμμετασχουν.ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:48:23 pm »
Δεν ξερω παιδια αλλα ολο το συστημα ειναι σε διαλυση, αν ηθελε ο αλλος ας παραιτουνταν κ ας εδινε την παραταξη σε αλλον , εκλογες μας μαραναν τωρα.Αι σιχτιρ την τυχη μου.Κ ο Λυκουρεντζος το αρχιλαμογιο βολεψε κορη κ γυναικα γιατι ηξερε οτι θα φυγει απ την καρεκλα, αλλα εκαψε εμας.Παρουσιαστηκαν οαεδιτες στη δικια μας θεση κ μειναμε εμεις να τρωμε την κρυαδα κ να περιμενουμε να γινει το θαυμα.Ειναι ολοι τους καθηκια.΄Κ αυτος ο Αρης ο πιο αχρησρος υπουργος που περασε απ το υπουργειο παιδειας.Κ η φαση ειναι να ρθουν οι αλλοι κ να τα αλλαξουν ολα απ την αρχη , εκει να δειτε πλακα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #135 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:58:25 pm »
χαρας ευαγγελια για νηπιαγωγους κ δασκαλους , πηρα τηλ προσπαθουν να βγαλουν τα κενα μεχρι τη Δευτερα να τους καλεσουν, εμας χεσμενους απολυτα , ουτε που κουνιουνται στη δευτεροβαθμια, ακομη ψαχνουν να βαλουν τους αλλους στα σχολεια. αχρηστοι με ολη τη σημασια της λεξης, θα παθω εγκεφαλικοοοοο

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #136 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:59:55 pm »
συναδελφοι κι εγω αγωνιω για τη κατασταση στην οποια θα περιελθω φετος (ωρομισθια?αναπληρωτρια?), ομως εχω αρχισει να το διασκεδαζω.υπαρχουν κλαδοι των οποιων το μαθημα δεν ειναι ενδοσχολικα εξεταζομενο και η αναλογια στο διορισμο ασεπ ειναι 1/1,2!!!φυσικα δεν το λεω για να προσβαλλω καποιο συγκεκεριμενο κλαδο αλλα γιατι πιστευω πως κι εμεις (ο πιο πολυπληθης κλαδος) δικαιουμαστε κατι αναλογο αλλα δυστυχως .....περι αλλα τυρβαζουμε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα).θα μπορουσαμε να εκμεταλλευτουμε το προεκλογικο κλιμα προς ωφελος μας!σκεφτειτε το.ευχαριστω

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #137 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:15:12 pm »
Ωραια για αλλη μια φορα θα ειμαστε τα κοροιδα της  υποθεσης, εγω εφτιαξα το παζλ σημερα.Ως τη Δευτερα θα βγει σιγουρα η β φαση για νηπιαγ κ δασκαλους κ επειδη οι ενστασεις για ΣΜΕΑ ληγουν Δευτερα θα παρουν σιγουρα εγκριση απο το ΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥς μεσα στην εβδομαδα.Αρα μειναμε εμεις τα κοροιδα που θα παμε για μετα τις εκλογες , σιγα μη μας συμπεριλαβει το ΣΤΕ, αφηστε που κ τους υπαλληλους με τους οποιους μιλησα τους ειδα διστακτικους.Θα θελα να ξερω καθονται στις δευτεροβαθμιες , γιατι δεν τοποθετησαν την α φαση , να υπηρχε εστω κ μια ελπιδα κ για εμας;

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:24:30 pm »
Η τοποθέτηση δεν είναι πάντα τόσο απλή. Σε κάποιες περιοχές έχουν προσλάβει μέχρι και 30 άτομα περισσότερα από τα πραγματικά τους κενά και οφείλουν να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αποσπάσεων για να δουν ποιος θα πάει που.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:29:38 pm »
Ωραια κ πως τα καταφεραν στην πρωτοβαθμια να τους βαλουν ολους στις θεσεις τους κ τωρα  να βγαλουν κ τη δευτερη φαση,μιλαμε τωρα κ για δασκαλους κ για νηπιαγωγους.

ps Περσι πως τα καταφεραν κ βγαλαν τη β φαση μεσα σε 9 μερες; Δουλευομαστε τωρα;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:31:53 pm από billimember »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182804
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 742
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144