*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 288914 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ρ.Σ

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #196 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 11:24:27 am »
Οι αριθμοί που υπάρχουν δίπλα στα σχολεία είναι ώρες.Αν δλδ γράφει 42 ώρες στην ουσία χρειάζεται το σχολείο 2 καθηγητές ( 21 + 21 ώρες ).Ειδα και εγώ αυτά τα κενά και πράγματι είναι πολλά.Επίσης πάρα πολλά κενά έχει και η γ΄Αθήνας(τα  έχει αναρτησει) και φαντάζομαι και όλες οι δευτεροβάθμιες.Μια γνωστή μου μονιμη σε λύκειο στη γλυφάδα μου είπε ότι τα περισσότερα είναι απο συνταξιοδοτήσεις.Πάντως αυτο ερμηνεύεται ότι θα χρειαστούν πολλους αναπληρωτές τα σχολεία για να λειτουργήσουν.....Για αυτό καλό είναι να κάνουν τη β΄φάση γρήγορα......
ΠΕΟ2

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:45 »

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 11:31:11 am »
εγώ που είμαι ξενόγλωσση των αγγλικών, θα σας πω τι έγινε χθες και τα συμπεράσματα δικά σας..ανακοινωσαν μια φάση αναπληρωτων αγγλικής στη β/θμια, μετά από μιση ώρα το πολύ την εξαφάνισαν από το σάητ και ανέβασαν την α φάση αναπληρωτων αγγλικής στην πρωτοβάθμια. άτομα που είδαν το όνομα τους και μετα τον πίνακα εξαφανισμέμο τρελάθηκαν......μάλλον δευτέρα θα βγει η φάση αυτή για τη δευτεροβάθμια ίσως με περισσότερα άτομα, ίσως η ίδια. μπορει να ανακοινώσουν ακι άλλες ειδικότητες β/θμιας.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 12:03:26 pm »
εγώ που είμαι ξενόγλωσση των αγγλικών, θα σας πω τι έγινε χθες και τα συμπεράσματα δικά σας..ανακοινωσαν μια φάση αναπληρωτων αγγλικής στη β/θμια, μετά από μιση ώρα το πολύ την εξαφάνισαν από το σάητ και ανέβασαν την α φάση αναπληρωτων αγγλικής στην πρωτοβάθμια. άτομα που είδαν το όνομα τους και μετα τον πίνακα εξαφανισμέμο τρελάθηκαν......μάλλον δευτέρα θα βγει η φάση αυτή για τη δευτεροβάθμια ίσως με περισσότερα άτομα, ίσως η ίδια. μπορει να ανακοινώσουν ακι άλλες ειδικότητες β/θμιας.

Τραγελαφικές καταστάσεις!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 12:21:04 pm »

όχι, καλέ....απλά.... ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:45 »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 03:41:51 pm »

[/quote]

[/quote]

όχι, καλέ....απλά.... ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ;D ;D ;D ;D
[/quote]

"Μ' αρέσει που θα τελειώσω τη ζωή μου
στην πατρίδα
κι ας είναι μια πατρίδα αλλιώτικη
από εκείνη που ονειρεύτηκα
είναι όμως πατρίδα αληθινή
γι' αυτό και κάθε μέρα
όπως όλοι οι γεννήτορες
γίνεται πιο ξένη."
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 03:48:47 pm »
aristos2 Μ' αρέσει που θα τελειώσω τη ζωή μου
μάλλον κάποιοι άλλοι θα μου την τελειωσουν.........

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 08:32:52 pm »
Η προεκλογικη περιοδος επισημα ξεκιναει τη Δευτερα. Αρα μεχρι την Παρασκευη μπορουσαν να κανουν κινησεις και να βγαλουν λιστες γι αυτο βγηκε η β φαση πρωτοβαθμιας. Εμας χεσμενους μας εχουν. Απο εδω και περα χρειαζεται αποφαση του ΣτΕ για να γινουν περαιτερω προσληψεις. Στις προηγουμενες εκλογες καλεσαν αναπληρωτες δευτεροβαθμιας μετα τις εκλογες , τωρα γιατι να γινει διαφορετικα? (σορυ μου τελειωσε η θετικη σκεψη..)

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 09:13:09 pm »
Συμφωνω απολυτα, απο παχια λογια κ υποσχεσεις εχουν χορτασει τα αυτια μου, πλεον αυτες τις υποσχεσεις του Λυκουρεντζου τις ακουω σαν ανεκδοτα, ο ανθρωπος ειναι θρασυτατος κ το απεδειξε με τις πραξεις του πολλακις , ανετρεψε τους πινακες ολων των ειδικοτητων κ μας ειπε κ απο πανω να κοιμομαστε ησυχοι γιατι δε θα αλλαξει κατι.Μακαρι να διαψευστουν οι κασανδρες , κ να τελειωσει η ανασφαλεια, μακαρι.

ps
Ασχετο .Αν τελικα προκειται για διδακτικες ωρες στη Δ Αθηνων, μιλαμε πως με τον πιο αυστηρο τροπο υπολογισα 35 κενα φιλολογων κ αλλα τοσα ωρομισθιων, βαζοντας εκει που εχει 21 ωρες εναν αναπληρωτη κ εκει που εχει λιγοτερες ωρες εναν ωρομισθιο.Εικασιες κανω αυτη τη δυσκολη ωρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 09:54:19 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 10:02:50 pm »
εγω παλι δεν πιστευω οτι ειναι δυνατο να πανε 1 μηνα πισω τα σχολεια. και αυτο ειναι το ελαχιστο.και αυτη η γνωμοδοτηση του στε δεν ειναι κατι τραγικο στην τελικη.εμενα μου ειπαν οτι δεν εχουν ξεκαθαρη εικονα των αναγκων.οταν ξεκαθαρισουν , θα προσλαβουν

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:01:18 am »
εγω παλι δεν πιστευω οτι ειναι δυνατο να πανε 1 μηνα πισω τα σχολεια. και αυτο ειναι το ελαχιστο.και αυτη η γνωμοδοτηση του στε δεν ειναι κατι τραγικο στην τελικη.εμενα μου ειπαν οτι δεν εχουν ξεκαθαρη εικονα των αναγκων.οταν ξεκαθαρισουν , θα προσλαβουν

Σωστά. Και κανείς δεν εγγυάται ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι 1 μήνα. Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, το πανηγύρι θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 2 μήνες. Οπότε το θεωρώ αδύνατο να κλείσουν τα σχολεία για ένα τέτοιο διιάστημα. Εξάλλου δεν παραλύει το κράτος λόγω εκλογών.

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:43:11 am »
κι εγω που διακατεχομαι απο περισσοτερη αισιοδοξια σημερα(!) νομιζω οτι δε γινεται να μεινουν τα σχολεια κλειστα τοσες μερες....το 2007 ηταν σεπτεμβρη οι εκλογες, τωρα ειναι οκτωβρη.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 08:40:04 am »
Παράδοξης και άτοπης εκλογολογίας ...συνέχεια ...!

... μέρα ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #208 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 09:59:21 am »
Επειδή αντιλαμβάνομαι την ανυπομονησία να κληθεί και η β΄΄φαση των αναπληρωτών , αναρωτιέμαι αν αυτή μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί πολλοί αποσπασθέντες ,καθώς και πολλοί αναπληρωτές της α' φάσης (όπως εγώ). Μήπως δηλαδή μια νέα κλήση άμεσα επιτείνει το ήδη διαμορφωμένο ...μπάχαλο ;

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #209 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 10:02:32 am »
Επειδή αντιλαμβάνομαι την ανυπομονησία να κληθεί και η β΄΄φαση των αναπληρωτών , αναρωτιέμαι αν αυτή μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί πολλοί αποσπασθέντες ,καθώς και πολλοί αναπληρωτές της α' φάσης (όπως εγώ). Μήπως δηλαδή μια νέα κλήση άμεσα επιτείνει το ήδη διαμορφωμένο ...μπάχαλο ;
γι αυτο ακριβως δεν θα καλεσουν αμεσα πριν ξεκαθαρισει το τοπιο με ολους αυτους που αναφερεις και οχι λογω εκλογων

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)