0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
΄Δεν μπορεί να είναι μόνο Θεολόγοι, θα είναι και απο άλλες ειδικότηεςΑυτά ανακοινώνονται στο internet?
Φυσιολογικά θα πρέπει να είναι για ολες τις ειδικότητεςΞέρω οτι έχει ειπωθει, αλλά δεν μπορώ να το βρω αυτή την στιγμήΓια τον διορισμό οσων έχουν τουλάχιστον 67% αναπηρία περιμένουμε το ΦΕΚ διορισμού? Το νομοσχέδιο που μπορώ να το βρώ?
στο αντιστοιχο φορουμ διαβασα πως δεν εχει βγει το φεκ ακομη αλλα οπου να ναι.
Στη χώρα του παραλόγου το παράλογο φαίνεται λογικό! Μια από τα ίδια... για πολλούς! Εκνευρίζομαι με όσους έχοντας βρει εύκολους δρόμους, για να πετύχουν το στόχο, που κι εγώ κυνηγώ, με θρασύτητα με ρωτούν "μα καλά θα αφήσεις τον άντρα σου;;!" , "Μα ναι!!!!! Δεν έχω άλλη επιλογή!" Πόσο δύσκολα καταλαβαίνουν όλοι όσοι εύκολα τα έχουν βρει στη ζωή τους! Για όσους βρίσκονται εκτός χώρου και χορού δεν κάνω λόγο βέβαια, αυτοί απλά αγνοούν... Από Δευτέρα εικάζω με τη σειρά μου η β φάση.
τους βρηκα τους πινακες, ευχαριστω για τη βοηθεια!τοσον καιρο πιστευα οτι θα μαι στη β φαση, ειμαι γυρω στο 280 συμφωνα με αυτες τις εκτιμησεις αλλα ουτε και εκει με βλεπω... . παντως λιγος ειναι ο καθαρος αριθμος χωρις τους τριτεκνους τους α φασης...εγω ειμαι τρεις φορες επιτυχουσα σε ασεπ και μη διοριστεα...φετος θα μουνα μεσα αν δεν μειωναν τον αριθμο...αυτο με του τριτεκνους προσωπικα το βρισκω μεγαλη αδικια..και εγω μια απο τα ιδια, εχω αφησει τα ιδιαιτερα, εχω μεινει αφραγκη και θα πανηγυρισω αν με καλεσουν αναπληρωτρια στου διαολου τη μανα μακρια απο τον αντρα μου και το παιδι μου, οπου θα μπαινω και μεσα οικονομικα!!!!παραλογο?
Παράθεση από: legend στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:34:14 pmΣτη χώρα του παραλόγου το παράλογο φαίνεται λογικό! Μια από τα ίδια... για πολλούς! Εκνευρίζομαι με όσους έχοντας βρει εύκολους δρόμους, για να πετύχουν το στόχο, που κι εγώ κυνηγώ, με θρασύτητα με ρωτούν "μα καλά θα αφήσεις τον άντρα σου;;!" , "Μα ναι!!!!! Δεν έχω άλλη επιλογή!" Πόσο δύσκολα καταλαβαίνουν όλοι όσοι εύκολα τα έχουν βρει στη ζωή τους! Για όσους βρίσκονται εκτός χώρου και χορού δεν κάνω λόγο βέβαια, αυτοί απλά αγνοούν... Από Δευτέρα εικάζω με τη σειρά μου η β φάση.Παράθεση από: mother29 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:50:42 pmτους βρηκα τους πινακες, ευχαριστω για τη βοηθεια!τοσον καιρο πιστευα οτι θα μαι στη β φαση, ειμαι γυρω στο 280 συμφωνα με αυτες τις εκτιμησεις αλλα ουτε και εκει με βλεπω... . παντως λιγος ειναι ο καθαρος αριθμος χωρις τους τριτεκνους τους α φασης...εγω ειμαι τρεις φορες επιτυχουσα σε ασεπ και μη διοριστεα...φετος θα μουνα μεσα αν δεν μειωναν τον αριθμο...αυτο με του τριτεκνους προσωπικα το βρισκω μεγαλη αδικια..και εγω μια απο τα ιδια, εχω αφησει τα ιδιαιτερα, εχω μεινει αφραγκη και θα πανηγυρισω αν με καλεσουν αναπληρωτρια στου διαολου τη μανα μακρια απο τον αντρα μου και το παιδι μου, οπου θα μπαινω και μεσα οικονομικα!!!!παραλογο? ενταξει βρε παιδια ολοι περναμε δυσκολα αυτο τον καιρο , αλλα στην τελικη το ξεραμε!!!μη γκρινιαζετε τοσο πια!και δεν ειμαι ουτε έξω απο τον χωρο ουτε απο τον χορό!