*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 289757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #294 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:37:09 pm »
μια φιλη μου κληθηκε ως μονιμη θεολογος την παρασκευη το μεσημερι σε εκκλησιαστικο λυκειο.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:40:02 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #295 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:47:54 pm »
΄Δεν μπορεί να είναι μόνο Θεολόγοι, θα είναι και απο άλλες ειδικότηες

Αυτά ανακοινώνονται στο internet?

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #296 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:50:42 pm »
τους βρηκα τους πινακες, ευχαριστω για τη βοηθεια!τοσον καιρο πιστευα οτι θα μαι στη β φαση, ειμαι γυρω στο 280 συμφωνα με αυτες τις εκτιμησεις αλλα ουτε και εκει με βλεπω... :'(. παντως λιγος ειναι ο καθαρος αριθμος χωρις τους τριτεκνους τους α φασης...εγω ειμαι τρεις φορες επιτυχουσα σε ασεπ και μη διοριστεα...φετος θα μουνα μεσα αν δεν μειωναν τον αριθμο...αυτο με του τριτεκνους προσωπικα το βρισκω μεγαλη αδικια..και εγω μια απο τα ιδια, εχω αφησει τα ιδιαιτερα, εχω μεινει αφραγκη και θα πανηγυρισω αν με καλεσουν αναπληρωτρια στου διαολου τη μανα μακρια απο τον αντρα μου και το παιδι μου, οπου θα μπαινω και μεσα οικονομικα!!!!παραλογο???? ;D

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #297 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:21:36 pm »
χωρις λογια..........ευχομαι καλη τυχη!
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:40:02 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #298 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:23:46 pm »
΄Δεν μπορεί να είναι μόνο Θεολόγοι, θα είναι και απο άλλες ειδικότηες

Αυτά ανακοινώνονται στο internet?
την πηραν τηλεφωνο.δεν ειδα καποια ανακοινωνση στο διαδικτυο.για αλλες ειδικοτητες δε γνωριζω.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #299 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:28:35 pm »
Φυσιολογικά θα πρέπει να είναι  για ολες τις ειδικότητες

Ξέρω οτι έχει ειπωθει, αλλά δεν μπορώ να το βρω αυτή την στιγμή
Για τον διορισμό οσων έχουν τουλάχιστον 67% αναπηρία περιμένουμε το ΦΕΚ  διορισμού?
Το νομοσχέδιο που μπορώ να το βρώ?

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #300 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:34:14 pm »
Στη χώρα του παραλόγου το παράλογο φαίνεται λογικό!  ;D
Μια από τα ίδια... για πολλούς! Εκνευρίζομαι με όσους έχοντας βρει εύκολους δρόμους, για να πετύχουν το στόχο, που κι εγώ κυνηγώ, με θρασύτητα με ρωτούν "μα καλά θα αφήσεις τον άντρα σου;;!" , "Μα ναι!!!!! Δεν έχω άλλη επιλογή!" Πόσο δύσκολα καταλαβαίνουν όλοι όσοι εύκολα τα έχουν βρει στη ζωή τους! Για όσους βρίσκονται εκτός χώρου και χορού δεν κάνω λόγο βέβαια, αυτοί απλά αγνοούν...
 Από Δευτέρα εικάζω με τη σειρά μου η β φάση.
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #301 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:39:22 pm »
Φυσιολογικά θα πρέπει να είναι  για ολες τις ειδικότητες

Ξέρω οτι έχει ειπωθει, αλλά δεν μπορώ να το βρω αυτή την στιγμή
Για τον διορισμό οσων έχουν τουλάχιστον 67% αναπηρία περιμένουμε το ΦΕΚ  διορισμού?
Το νομοσχέδιο που μπορώ να το βρώ?
στο αντιστοιχο φορουμ διαβασα πως δεν εχει βγει το φεκ ακομη αλλα οπου να ναι.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #302 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:41:12 pm »
στο αντιστοιχο φορουμ διαβασα πως δεν εχει βγει το φεκ ακομη αλλα οπου να ναι.

Ευχαριστώ πολύ
 Τελικά το βρήκα και εγώ

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #303 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 04:49:15 pm »
Στη χώρα του παραλόγου το παράλογο φαίνεται λογικό!  ;D
Μια από τα ίδια... για πολλούς! Εκνευρίζομαι με όσους έχοντας βρει εύκολους δρόμους, για να πετύχουν το στόχο, που κι εγώ κυνηγώ, με θρασύτητα με ρωτούν "μα καλά θα αφήσεις τον άντρα σου;;!" , "Μα ναι!!!!! Δεν έχω άλλη επιλογή!" Πόσο δύσκολα καταλαβαίνουν όλοι όσοι εύκολα τα έχουν βρει στη ζωή τους! Για όσους βρίσκονται εκτός χώρου και χορού δεν κάνω λόγο βέβαια, αυτοί απλά αγνοούν...
τους βρηκα τους πινακες, ευχαριστω για τη βοηθεια!τοσον καιρο πιστευα οτι θα μαι στη β φαση, ειμαι γυρω στο 280 συμφωνα με αυτες τις εκτιμησεις αλλα ουτε και εκει με βλεπω... :'(. παντως λιγος ειναι ο καθαρος αριθμος χωρις τους τριτεκνους τους α φασης...εγω ειμαι τρεις φορες επιτυχουσα σε ασεπ και μη διοριστεα...φετος θα μουνα μεσα αν δεν μειωναν τον αριθμο...αυτο με του τριτεκνους προσωπικα το βρισκω μεγαλη αδικια..και εγω μια απο τα ιδια, εχω αφησει τα ιδιαιτερα, εχω μεινει αφραγκη και θα πανηγυρισω αν με καλεσουν αναπληρωτρια στου διαολου τη μανα μακρια απο τον αντρα μου και το παιδι μου, οπου θα μπαινω και μεσα οικονομικα!!!!παραλογο???? ;D
ενταξει βρε παιδια ολοι περναμε δυσκολα αυτο τον καιρο , αλλα στην τελικη το ξεραμε!!!μη γκρινιαζετε τοσο πια!και δεν ειμαι ουτε έξω απο τον χωρο ουτε απο τον χορό!

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #304 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:35:57 pm »
Στη χώρα του παραλόγου το παράλογο φαίνεται λογικό!  ;D
ενταξει βρε παιδια ολοι περναμε δυσκολα αυτο τον καιρο , αλλα στην τελικη το ξεραμε!!!μη γκρινιαζετε τοσο πια!και δεν ειμαι ουτε έξω απο τον χωρο ουτε απο τον χορό!
Τι ξέραμε? ? ? Δε γκρινιάζουμε, ούτε μιζεριάζουμε! Αν και ο κλάδος γενικά των εκπαιδευτικών είναι λίγο...μίζερος... Αν περιμένεις περιμένεις περιμένεις...καταντάς μίζερος. Όλοι κάτι περιμένουν στο χώρο της ΠΑΙΔΕΙΑΣ!
  Τον πόνο μας λέμε σε ανθρώπους που μας κατανοούν, να αλαφρύνει...
ΟΛΑ ΚΑΛΑααα! που λέει το άσμα!  ;D
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #305 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:42:59 pm »
ξεραμε οτι αν δωσει ο θεος και παμε αναπληρωτες δεν θα ειμαστε διπλα στο σπιτι μας, ξεραμε οτι θα ξενιτευτουμε, ξεραμε , ξεραμε....!αυτο ειναι δεδομενο ασχετως αν μας  αρεσει ή οχι.και αφου ειναι ολα καλα, τοτε ας περιμενουμε λιγο ακομα 8) :P ;D

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #306 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 06:09:15 pm »
Παιδιά.. αν ρίξετε μια ματιά στο τόπικ των νηπιαγωγών, στέλνουν μέιλ σε κανάλια, στο αλφαβήτα, σ' εφημερίδες, γενικά δραστηριοποιούνται.. Ζηλεύω... Ας κάνουμε τίποτα κι εμείς.. Εμείς δλδ δεν είμαστε απαραίτητοι στα σχολεία?? Αν είναι πια δυνατόν :o
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #307 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 06:11:14 pm »
δε νομιζω οτι ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, μια χαρα γινονται κομπινουλες για οσους εχουν τα μεσα και κπ αλλοι πανε στις παραμεθοριους...εξου η γκρινια..υπαρχουν περιπτωσεις που δηλωνουν οτι δουλευουν προσθετη σε σχολεια, ενω οι ιδιοι μενουν ακομη και σε αλλη πολη καΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.. για να μην αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια 2 χρονια πριν οπου περιμενα να με καλεσουν ωρομισθια σε σχολειο της πολης μου βαση πινακα και αφωνη εμαθα οτι ειχαν καλεσει μια κοπελα απο την κοζανη ( εγω ειμαι μεσσηνια!!!) 28 θεσεις κατω απο μενα!!!!εμενα δεν με ειχαν καλεσει, με ειχαν προσπερασει και ευτυχως που ειχα εννοια και το βρηκα.οταν λοιπον γιναμε κωλος στη δευτεροβαθμια καλαματας μου ειπαν ιτο δεν ειχα αποδεχτει σε καποια αλλη θεση!!!!οι ωρομισθιοι ως γνωστον δεν εχουν κυρωσεις!!!!τοσο σχετικοι ειναι και γι αυτο υπαρχει γκρινια

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)