0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημέρα και από εμένα. Έχω σειρά 116 στον καθαρό πίνακα στο sunfiles. Πιστεύετε ότι θα είμαι στη β΄φάση;
καλημερα συναδερφοι!ειμαι καινιυργια στο forum...πολυ ευχαριστα τα σημερινα νεα του alfavita.εγω περυσι δουλεψα απο την πρωτη φαση με σειρα στον ενιαιο πινακα 422.φετος η σειρα μου ειναι 595(αφου πατωσα στον ΑΣΕΠ -ειλικρινα δεν ειχα κουραγιο να διαβασω τέταρτη φορα).ειδα ομως στο sunfile οτι τοποθετουμαι γυρω στο 215 μετά την εκκαθάριση των πινάκων,ενω υπολογιζα κοντα στο 150 .αυτό γιατί?μπαίνουν και οι τριτεκνοι μέσα?anyway.να ελπίζω στη 2η ή στην 3η φάση αναπληρωτων?
παιδια συγγνωμη για την αγανακτηση μου.πριν αναφερομουν σε 14 ωρες και οχι σε 14 ατομα και στγκεκριμενα στο 31ο γυμνασιο θεσσαλονικης.ρωτησα και η απαντηση ηταν πως δε στελνουν φιλολογους.προσωπικα καταλαβαινω το συμπληρωμα ωραριου ομως στομ μαθημα της ιστοριας συμβαινει συστηματικα εδω και χρονια η αναθεση της σε ξενογλωσσεες ειδικοτητες.ας ξυπνησουμε επιτελους, μας τρωνε της θεσεις, ενω εμεις δινουμε ιστορια στον ασεπ.ελεος!
συγνωμη εχεις δικιο.δεν ξερω πως να ανοιξω καινουριο θεμα.αυριο πρωι ενδεχεται με μερικα ατομα στις 10 το πρωι να παμε στη δευτεροβαθμια διευθυνση ανατολικης θεσσαλονικης για να ζητησουμε το λογο.ασκοπο η οχι εχω γινει εξω φρενων!κατα τη γνωμη μου παντως συνδεεται αμεσα με τη β φαση αναπληρωτων για τι θα επαιρναν περισσοτερους.ας ξυπνησουμε!μας δουλευουν.η απαντηση του σχολειου ηταν οτι δεν εστειλαν φιλολογους!!!