*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 288460 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #392 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:47:00 pm »
παιδια ειναι απραδεκτο να διοριζονται στη θεση μας ατομα ενω εμεις διαβαζουμε ιστορια για τον  ασεπ.εγω θα προτεινα να συγκεντρωθουμε στις διευθυνσεις (εμεις ηδη το κανονιζουμε για αυριο) και να ζητησουμε εξηγησεις.ειναι ι κανονας και οχι η εξαιρεση!!!καταφερομαστε κατα των οαεδιτων ενω αλλοι κυριως μας τρωνε τις θεσεις!!!
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:30:57 »

Αποσυνδεδεμένος kwnstantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #393 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:48:57 pm »
H erwtisi pantws paramenei... posous tha paroun peripou? egw me 227 thesi ston ekkatharismeno, eilikrina den kserw kan an tha eimai sti B i sti G fasi.... elpizw na einai perissoteroi apo perisi pantws...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #394 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:49:28 pm »
δεν καταφερομαι εναντιον των ξενογλωσσων αλλα του παραλογισμου των ιθυνοντων για αυτο και θα ζητησουμε το λογο απο τη δευτεροβαθμια.ελεος πια.δε μας υπολογιζει κανεις!
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #395 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:04:20 pm »
μολις επικοινωνησα με τη δευτεροβαθμια αντολικης θεσσαλονικης και η απαντηση ηταν πως η αναθεση της ιστοριας σε ξενογλωσσους ειναι νομιμη,με παρεπεμψε στο ypepth που οπως λεει ευθυνεται για αυτο!επιπλεον μου εξηγησε πως δε γινεται αλλιως γιατι .....δε συμπληρωνουν ωραριο!ακουσον ακουσον!δεν καλουν φιλολογους για να συμπληρωσουν ωραριο οι ξενογλωσσοι.μα τι κοροϊδα που ειμαστε και διαβαζουμε ιστορια στον ασεπ.εχω εκνευριστει απιστευτα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:30:57 »

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #396 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:06:07 pm »
Αυτό ακριβώς θα σου έλεγα, ότι οι αναθέσεις αυτές είναι πρακτική του υπουργείου! Χρόνια τώρα!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #397 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:06:44 pm »
Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα γύρισε κοντά μας κρατώντας στα χέρια Μη με λησμόνει... Λασκαρίνα, εύγε, μαζί σου στον αγώνα, μαζί σου και στην ήττα!

Επί του θέματος πάντως, το γεγονός ότι ανανέωσαν κάποιους από τους πίνακες σημαίνει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει κινητικότητα παρά τις εκλογές και αυτό όσο να πεις είναι ευχάριστο.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #398 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:14:37 pm »
μολις επικοινωνησα με τη δευτεροβαθμια αντολικης θεσσαλονικης και η απαντηση ηταν πως η αναθεση της ιστοριας σε ξενογλωσσους ειναι νομιμη,με παρεπεμψε στο ypepth που οπως λεει ευθυνεται για αυτο!επιπλεον μου εξηγησε πως δε γινεται αλλιως γιατι .....δε συμπληρωνουν ωραριο!ακουσον ακουσον!δεν καλουν φιλολογους για να συμπληρωσουν ωραριο οι ξενογλωσσοι.μα τι κοροϊδα που ειμαστε και διαβαζουμε ιστορια στον ασεπ.εχω εκνευριστει απιστευτα!

Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ( :D ) έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα αυτό το έχουμε συζητήσει τόσες πολλές φορές εδώ στο φόρουμ .. γι' αυτό μας βρίσκεις "χαλαρούς" . Το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό. Το υπουργείο δε γίνεται να πληρώνει έναν ΠΕ06 που κάνει 13 ώρες πχ και να προσλάμβάνει κι έναν ακόμη φιλόλογο και να τον πληρώνει κι αυτόν από πάνω. Συμπληρώνει λοιπόν το ωράριο του ξενόγλωσσου και γλιτώνει μια πρόσληψη. Αυτά είναι..

Καμιά τηλεφωνική επικοινωνία με υπουργείο είχε κανείς σήμερα??
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:16:42 pm από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #399 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:16:20 pm »
Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα γύρισε κοντά μας κρατώντας στα χέρια Μη με λησμόνει... Λασκαρίνα, εύγε, μαζί σου στον αγώνα, μαζί σου και στην ήττα!

Επί του θέματος πάντως, το γεγονός ότι ανανέωσαν κάποιους από τους πίνακες σημαίνει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει κινητικότητα παρά τις εκλογές και αυτό όσο να πεις είναι ευχάριστο.
συγγνωμη που ενδιαφερομαι για τι ατομα ασχετα θα μου φανε τη θεση και θα διδαξουν ενα γνωστικο αντικειμενο για το οποιο εγω διαβασα ενω αυτοι εχουν πληρη μεσανυχτα.δε θα ηταν συνετο απο μερους μας να στειλουμε ενα φηφισμα διαμαρτυριας στο ypepth η εστω στην alfavita?aristow 2 kai sun τι πιστευετε?αν δεν υπαρξει ενδιαφερον δε συνεχιζω το θεμα κι ας κοιταξει ο καθενας την παρτη του.παντως φιλολογοι ηδη διορισμενοι εχουν φριξει με αυτο το θεμα, αλλα εμεις περι αλλα τυρβαζουμε.καλη τυχη σε ολους μας....

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #400 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:18:46 pm »
@mimelismoni
φαντάσου να καταφερόσουν κιόλας εναντίον των 'αγγλικούδων' και 'γερμανικούδων' που 'σας τρώνε τις θέσεις' τι θα έλεγες και με πόσο ακόμα πιο απαξιωτικό τρόπο θα μίλαγες...

Και για να μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει...επί της ουσίας έχετε δίκιο βουνό. Αλλά όπως είπε και η Αντρέα-Είρηνη ...το υπουργείο. Και εκεί οφείλετε όλα τα...λουλούδια του μπαχτσε να ρίχνετε τα βέλη σας
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #401 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:21:23 pm »
@mimelismoni
φαντάσου να καταφερόσουν κιόλας εναντίον των 'αγγλικούδων' και 'γερμανικούδων' που 'σας τρώνε τις θέσεις' τι θα έλεγες και με πόσο ακόμα πιο απαξιωτικό τρόπο θα μίλαγες...

Και για να μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει...επί της ουσίας έχετε δίκιο βουνό. Αλλά όπως είπε και η Αντρέα-Είρηνη ...το υπουργείο. Και εκεί οφείλετε όλα τα...λουλούδια του μπαχτσε να ρίχνετε τα βέλη σας
προς θεου μην αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας .γιατι παρεξηγηθηκες?κι εγω μαυρα μεσανυχτα θα ειχα αν διδασκα μαθηματα αλλων ειδικοτητων.αγγλικα π.χ.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #402 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:24:57 pm »
@mimelismoni

προς θεου μην αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας .γιατι παρεξηγηθηκες?κι εγω μαυρα μεσανυχτα θα ειχα αν διδασκα μαθηματα αλλων ειδικοτητων.αγγλικα π.χ.
Κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Να το κάνω πιο λιανά:
Εχω πρόβλημα με το τρόπο που εκφράστηκες για τους ξενόγλωσσους
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #403 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:25:41 pm »
Λασκαρίνα, δεν το είπα για κακό, για να σε τιμήσω το ανέφερα...

Πάντως, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι και στους φιλολόγους ανατίθενται μαθήματα που θα έπρεπε να τα διδάσκουν άλλοι, όπως για παράδειγμα το μάθημα της ψυχολογίας, για τη διδασκαλία του οποίου καθώς και για τη γενικότερη βοήθεια των μαθητών θα έπρεπε να υπάρχουν ψυχολόγοι στα σχολεία.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:28:38 pm από dimitrisskar »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #404 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:28:58 pm »
@mimelismoni

Κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Να το κάνω πιο λιανά:
Εχω πρόβλημα με το τρόπο που εκφράστηκες για τους ξενόγλωσσους
οκ το πιασα.εκ παραδρομης...κι εμεις "φιλολογουδες" οκ?επι της ουσιας τωρα:το ypepth ειναι νομικα κατοχυρωμενο προβαινοντας σε τετοιου ειδους αναθεσεις?ειναι νομοτυπο?

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #405 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:31:57 pm »
Λασκαρίνα, δεν το είπα για κακό, για να σε τιμήσω το ανέφερα...

Πάντως, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι και οι φιλόλογοι έχουν ως β ανάθεση μαθήματα που θα έπρεπε να τα διδάσκουν άλλοι, όπως για παράδειγμα το μάθημα της ψυχολογίας, για τη διδασκαλία του οποίου καθώς και για τη γενικότερη βοήθεια των μαθητών θα έπρεπε να υπάρχουν ψυχολόγοι στα σχολεία.

Οι πτυχιούχοι του τμ. ΦΠΨ έχουμε διδαχθεί ανά εξάμηνο πολλές ψυχολογίες, και άρα νομίζω, ότι είμαστε σε θέση να διδάξουμε σε ικανοποιητικό βαθμό το συγκεκριμένο μάθημα. Δε νομίζω όμως ότι αντίστοιχα, συμβαίνει κάτι ανάλογο με τα ξενόγλωσσα τμήματα, σε ό,τι αφορά στο μάθημα της ιστορίας.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144