0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μολις επικοινωνησα με τη δευτεροβαθμια αντολικης θεσσαλονικης και η απαντηση ηταν πως η αναθεση της ιστοριας σε ξενογλωσσους ειναι νομιμη,με παρεπεμψε στο ypepth που οπως λεει ευθυνεται για αυτο!επιπλεον μου εξηγησε πως δε γινεται αλλιως γιατι .....δε συμπληρωνουν ωραριο!ακουσον ακουσον!δεν καλουν φιλολογους για να συμπληρωσουν ωραριο οι ξενογλωσσοι.μα τι κοροϊδα που ειμαστε και διαβαζουμε ιστορια στον ασεπ.εχω εκνευριστει απιστευτα!
Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα γύρισε κοντά μας κρατώντας στα χέρια Μη με λησμόνει... Λασκαρίνα, εύγε, μαζί σου στον αγώνα, μαζί σου και στην ήττα!Επί του θέματος πάντως, το γεγονός ότι ανανέωσαν κάποιους από τους πίνακες σημαίνει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει κινητικότητα παρά τις εκλογές και αυτό όσο να πεις είναι ευχάριστο.
@mimelismoniφαντάσου να καταφερόσουν κιόλας εναντίον των 'αγγλικούδων' και 'γερμανικούδων' που 'σας τρώνε τις θέσεις' τι θα έλεγες και με πόσο ακόμα πιο απαξιωτικό τρόπο θα μίλαγες...Και για να μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει...επί της ουσίας έχετε δίκιο βουνό. Αλλά όπως είπε και η Αντρέα-Είρηνη ...το υπουργείο. Και εκεί οφείλετε όλα τα...λουλούδια του μπαχτσε να ρίχνετε τα βέλη σας
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:18:46 pm@mimelismoniφαντάσου να καταφερόσουν κιόλας εναντίον των 'αγγλικούδων' και 'γερμανικούδων' που 'σας τρώνε τις θέσεις' τι θα έλεγες και με πόσο ακόμα πιο απαξιωτικό τρόπο θα μίλαγες...Και για να μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει...επί της ουσίας έχετε δίκιο βουνό. Αλλά όπως είπε και η Αντρέα-Είρηνη ...το υπουργείο. Και εκεί οφείλετε όλα τα...λουλούδια του μπαχτσε να ρίχνετε τα βέλη σας προς θεου μην αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας .γιατι παρεξηγηθηκες?κι εγω μαυρα μεσανυχτα θα ειχα αν διδασκα μαθηματα αλλων ειδικοτητων.αγγλικα π.χ.
Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:21:23 pmΠαράθεση από: Stavroula.V. στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:18:46 pm@mimelismoniφαντάσου να καταφερόσουν κιόλας εναντίον των 'αγγλικούδων' και 'γερμανικούδων' που 'σας τρώνε τις θέσεις' τι θα έλεγες και με πόσο ακόμα πιο απαξιωτικό τρόπο θα μίλαγες...Και για να μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει...επί της ουσίας έχετε δίκιο βουνό. Αλλά όπως είπε και η Αντρέα-Είρηνη ...το υπουργείο. Και εκεί οφείλετε όλα τα...λουλούδια του μπαχτσε να ρίχνετε τα βέλη σας προς θεου μην αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας .γιατι παρεξηγηθηκες?κι εγω μαυρα μεσανυχτα θα ειχα αν διδασκα μαθηματα αλλων ειδικοτητων.αγγλικα π.χ.Κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Να το κάνω πιο λιανά:Εχω πρόβλημα με το τρόπο που εκφράστηκες για τους ξενόγλωσσους
Λασκαρίνα, δεν το είπα για κακό, για να σε τιμήσω το ανέφερα... Πάντως, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι και οι φιλόλογοι έχουν ως β ανάθεση μαθήματα που θα έπρεπε να τα διδάσκουν άλλοι, όπως για παράδειγμα το μάθημα της ψυχολογίας, για τη διδασκαλία του οποίου καθώς και για τη γενικότερη βοήθεια των μαθητών θα έπρεπε να υπάρχουν ψυχολόγοι στα σχολεία.