*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 289549 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #406 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:33:09 pm »
πηρα τηλ στο υπουργειο και ρωτησα αν θα κανουν προσληψεις στη ββαθμια και ειπαν ισως και να παρω αυριο παλι. και οντως ζητησαν εξαιρεση απο το παγωμα των προσληψεων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:52:43 »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #407 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:34:59 pm »
μην αρχισετε παλι τι διδαχτηκε ο καθενας στη σχολη του και ποσο καταλληλοι ειμαστε, γιατι δεν θα το αντεξω!!!ελεος πια!!! ???

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #408 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:35:24 pm »
@mimelismoni
φαντάσου να καταφερόσουν κιόλας εναντίον των 'αγγλικούδων' και 'γερμανικούδων' που 'σας τρώνε τις θέσεις' τι θα έλεγες και με πόσο ακόμα πιο απαξιωτικό τρόπο θα μίλαγες...

Και για να μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει...επί της ουσίας έχετε δίκιο βουνό. Αλλά όπως είπε και η Αντρέα-Είρηνη ...το υπουργείο. Και εκεί οφείλετε όλα τα...λουλούδια του μπαχτσε να ρίχνετε τα βέλη σας
προς θεου μην αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας .γιατι παρεξηγηθηκες?κι εγω μαυρα μεσανυχτα θα ειχα αν διδασκα μαθηματα αλλων ειδικοτητων.αγγλικα π.χ.
Κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Να το κάνω πιο λιανά:
Εχω πρόβλημα με το τρόπο που εκφράστηκες για τους ξενόγλωσσους
οκ το πιασα.εκ παραδρομης...κι εμεις "φιλολογουδες" οκ?επι της ουσιας τωρα:το ypepth ειναι νομικα κατοχυρωμενο προβαινοντας σε τετοιου ειδους αναθεσεις?ειναι νομοτυπο?
Σε παραπέμπω ξανά στο πρώτο μυν. μου σε αυτό το νήμα. Αλλά φαίνεται οτι σ'αρεσει η επανάληψη. Όπότε για δευτερη φορά:
Το οτι ειναι νομοτυπο δεν το κάνει και δίκαιο (όπως πάρα πολλοί άλλοι νόμοι). Είναι εντελώς αδικο και λάθος και πρέπει να αλλάξει.
Σταματώ εδώ γιατί άλλο είναι το περιεχόμενο του νήματος. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #409 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:35:39 pm »
Λασκαρίνα, δεν το είπα για κακό, για να σε τιμήσω το ανέφερα...

Πάντως, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι και στους φιλολόγους ανατίθενται μαθήματα που θα έπρεπε να τα διδάσκουν άλλοι, όπως για παράδειγμα το μάθημα της ψυχολογίας, για τη διδασκαλία του οποίου καθώς και για τη γενικότερη βοήθεια των μαθητών θα έπρεπε να υπάρχουν ψυχολόγοι στα σχολεία.
να διευκρινισω το εξης:εννοειται πως οι αναθεσεις μαθηματων σε ατομα ασχετα της ειδικοτητας ειναι ασυζητητο απαραδεκτες. ομως το κεντρο βαρους ειναι αλλου:στο μαθημα της ιστοριας αυτος ειναι ο κανονας, ως επι το πλειστον για να μην πω εντελως το μαθημα διδασκεται απο ξενογλωσσους.οκ?ο κυριος υπευθυνοε για ολη συτην τη κατασταση ειναι το ypepth, γι αυτομ ρωταω αν υπαρχει νομως που να νομιμοποιει αυτη τη συμπεριφιρα. ευχαριστω και σορρυ για τη πολυλογια.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:52:43 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #410 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:47:34 pm »
Λασκαρίνα, δεν το είπα για κακό, για να σε τιμήσω το ανέφερα...

Πάντως, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι και οι φιλόλογοι έχουν ως β ανάθεση μαθήματα που θα έπρεπε να τα διδάσκουν άλλοι, όπως για παράδειγμα το μάθημα της ψυχολογίας, για τη διδασκαλία του οποίου καθώς και για τη γενικότερη βοήθεια των μαθητών θα έπρεπε να υπάρχουν ψυχολόγοι στα σχολεία.

Οι πτυχιούχοι του τμ. ΦΠΨ έχουμε διδαχθεί ανά εξάμηνο πολλές ψυχολογίες, και άρα νομίζω, ότι είμαστε σε θέση να διδάξουμε σε ικανοποιητικό βαθμό το συγκεκριμένο μάθημα. Δε νομίζω όμως ότι αντίστοιχα, συμβαίνει κάτι ανάλογο με τα ξενόγλωσσα τμήματα, σε ό,τι αφορά στο μάθημα της ιστορίας.
Πολύ σωστά.

Σε σχέση με τα προηγούμενα, νομίζω ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν πολλές ώρες φιλολογικών μαθημάτων και να δίνονται σε κάποιες περιπτώσεις οι β' αναθέσεις σε ξενόγλωσσους παρά να είναι λιγότερες ,όπως πριν το 2005, όταν και αυξήθηκαν με μείωση των ξενόγλωσσων . (για το υπογραμμισμένο δεν είμαι σίγουρος , αλλά το έχω ακούσει). Εκτός κι αν είναι το ίδιο ...

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #411 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:53:06 pm »
πηρα τηλ στο υπουργειο και ρωτησα αν θα κανουν προσληψεις στη ββαθμια και ειπαν ισως και να παρω αυριο παλι. και οντως ζητησαν εξαιρεση απο το παγωμα των προσληψεων

Χαρακάρα σ' ευχαριστούμε ! Σε ποιό νούμερο πήρες? Τηλεφωνώ στο 2103442789 και δεν απαντούν.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #412 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:54:54 pm »

Χαρακάρα σ' ευχαριστούμε ! Σε ποιό νούμερο πήρες? Τηλεφωνώ στο 2103442789 και δεν απαντούν.
στο ιδιο παιρνουμε

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #413 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:06:00 pm »
μολις επικοινωνησα με τη δευτεροβαθμια αντολικης θεσσαλονικης και η απαντηση ηταν πως η αναθεση της ιστοριας σε ξενογλωσσους ειναι νομιμη,με παρεπεμψε στο ypepth που οπως λεει ευθυνεται για αυτο!επιπλεον μου εξηγησε πως δε γινεται αλλιως γιατι .....δε συμπληρωνουν ωραριο!ακουσον ακουσον!δεν καλουν φιλολογους για να συμπληρωσουν ωραριο οι ξενογλωσσοι.μα τι κοροϊδα που ειμαστε και διαβαζουμε ιστορια στον ασεπ.εχω εκνευριστει απιστευτα!

Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ( :D ) έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα αυτό το έχουμε συζητήσει τόσες πολλές φορές εδώ στο φόρουμ .. γι' αυτό μας βρίσκεις "χαλαρούς" . Το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό. Το υπουργείο δε γίνεται να πληρώνει έναν ΠΕ06 που κάνει 13 ώρες πχ και να προσλάμβάνει κι έναν ακόμη φιλόλογο και να τον πληρώνει κι αυτόν από πάνω. Συμπληρώνει λοιπόν το ωράριο του ξενόγλωσσου και γλιτώνει μια πρόσληψη. Αυτά είναι..

Καμιά τηλεφωνική επικοινωνία με υπουργείο είχε κανείς σήμερα??
μολις επικοινωνησα με τη δευτεροβαθμια αντολικης θεσσαλονικης και η απαντηση ηταν πως η αναθεση της ιστοριας σε ξενογλωσσους ειναι νομιμη,με παρεπεμψε στο ypepth που οπως λεει ευθυνεται για αυτο!επιπλεον μου εξηγησε πως δε γινεται αλλιως γιατι .....δε συμπληρωνουν ωραριο!ακουσον ακουσον!δεν καλουν φιλολογους για να συμπληρωσουν ωραριο οι ξενογλωσσοι.μα τι κοροϊδα που ειμαστε και διαβαζουμε ιστορια στον ασεπ.εχω εκνευριστει απιστευτα!

Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ( :D ) έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα αυτό το έχουμε συζητήσει τόσες πολλές φορές εδώ στο φόρουμ .. γι' αυτό μας βρίσκεις "χαλαρούς" . Το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό. Το υπουργείο δε γίνεται να πληρώνει έναν ΠΕ06 που κάνει 13 ώρες πχ και να προσλάμβάνει κι έναν ακόμη φιλόλογο και να τον πληρώνει κι αυτόν από πάνω. Συμπληρώνει λοιπόν το ωράριο του ξενόγλωσσου και γλιτώνει μια πρόσληψη. Αυτά είναι..

Καμιά τηλεφωνική επικοινωνία με υπουργείο είχε κανείς σήμερα??
κι εγω παιρνω και ειναι κατειλημμενο.tihea δεν ηξερα πως το ειχατε ξανασυζητησει το θεμα.που καταληξατε?τι θα μπορουσαμε να κανουμε γι αυτο?μας τρωνε απο παντου θεσεις....
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #414 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:13:15 pm »
διαβασατε το πρωτοσελiδο των νεων?υπαρχει και στο alfavita.πρωτοβαθμια και πασης ελλαδος!τα σχολια δικα σας....

Αποσυνδεδεμένος cycle

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #415 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:52:02 pm »
Καλό απογευμα σε όλους. Να σας μεταφέρω κα ένα μηνυμα που εμαθα πριν λίγο , αν και θα υπογραφεί αυριο η τροπολογία για τη συνεχιση των προσλήψεων στη 

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #416 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:58:43 pm »
ΡΕ  παιδια δεν ξερει κανεις τα κενα των φιλολογων;.Στους νηπιαγωγους πηραν φωτια τα σχολια.Εμεις τιποτα,στα αζητητα ειμαστε;Εχει χαρη να βγαλει καμια φαση με 100 φιλολογους κ τζαμπα η χαρα που θα χω παρει.Τι στο καλο κρατικο μυστικο ειναι τα κενα στη δευτεροβαθμια;

Αποσυνδεδεμένος Μέλια

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #417 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:05:05 pm »
Καλό απογευμα σε όλους. Να σας μεταφέρω κα ένα μηνυμα που εμαθα πριν λίγο , αν και θα υπογραφεί αυριο η τροπολογία για τη συνεχιση των προσλήψεων στη 
Μ' αρέσει να μη λέω πολλά...

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #418 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:15:54 pm »
ΡΕ  παιδια δεν ξερει κανεις τα κενα των φιλολογων;.Στους νηπιαγωγους πηραν φωτια τα σχολια.Εμεις τιποτα,στα αζητητα ειμαστε;Εχει χαρη να βγαλει καμια φαση με 100 φιλολογους κ τζαμπα η χαρα που θα χω παρει.Τι στο καλο κρατικο μυστικο ειναι τα κενα στη δευτεροβαθμια;
εσύ και εγώ, τσάμπα η χαρά, αλλα να δεις χαρα αυτοί οι 100. Δεν πειράζει καλέ θα χαρούμε και εμείς μαζί τους, μια και δεν έχουμε τι να κάνουμε :) :) :-*

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #419 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:19:30 pm »
Τι λες εγω θα συνεχισω την ατερμονη παρατηρηση του ταβανιου μου  ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30