0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.ste.gr/portal/page/portal/StEβρε παιδιά...βλέπετε πουθενά την απόφαση εξαίρεσης του υπεπθ και εγώ δεν τη βλέπω; μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
και φυσικα ξαναπηρα και το σηκωσε ο ευγενικος κυριουλης και ειπε το πιθανοτερο οχι , γιατι δεν εχουν ακομη την αδεια απο το ΣτΕ
Καλημέρα και καλό κουράγιο κ σήμερα. Μόλις έκανε δηλώσεις στην tv ο Αρούλης και είπε ότι ακόμη δεν έχει συνεδριάσει η τριμελης του Στε για να δώσει την έγκριση. Α! κ ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά κ αν προκύψουν κενά στην πορεία(!!!!!) θα καλυφθούν. Τα νευρα μου!!!
Παράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:58:01 amκαι φυσικα ξαναπηρα και το σηκωσε ο ευγενικος κυριουλης και ειπε το πιθανοτερο οχι , γιατι δεν εχουν ακομη την αδεια απο το ΣτΕ
Εντάξει.. κι ο Σαν πολύ καλά κάνει και μας προσγειώνει γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ' αυτή την αναμονή, τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.. Αλλά όταν 2-3 σελίδες πριν σ' αυτό τό τόπικ πέφτει ένας κομήτης και μας λέει πως τα ονόματα ήδη είναι έτοιμα , πως από στιγμή σε στιγμή θ' ανακοινωθούν .. κι άλλα τέτοια... , τότε εμείς φταίμε που περιμένουμε?Δηλαδή βαλτοί είναι να μας τρελάνουν τελείως..Να στείλουμε μέιλ όπως λέει η μη με λησμόνει. Να στείλουμε όλοι και επώνυμα μάλιστα.
καλημερα.μολις ανοιξα την τηλεοραση.εγω θα προτεινα να στειλουμε mail στην κοινωνια ωρα mega γιατι εχουνν την γκοτσοπουλου.τι πιστευετε?