0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήραν από τις περιφέρεις στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας και ζητήσαν κενά, χθες συνεδρίασε το ΠΥΣΔΕ στις κατά τόπους περιφέρειες για να τοποθετηθούν οι νεοδιόριστοι και από βδομάδα τοποθετούνται οι αναπληρωτές της α φάσης. Πήγαν όλα λίγο πιο πίσω (4-5 μέρες)ρε παιδιά γι αυτό και η καθυστέρηση με τη β φάση και είναι στη μέση και οι εκλογές..Ας ηρεμήσουμε και από πηγή από το ΥΠΕΠΘ έμαθα ότι Δευτέρα Τρίτη η β φάση. Άντε καλό ΠΣΚ και ψυχραιμία...
Παράθεση από: jeronimo στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:46:48 pmΠήραν από τις περιφέρεις στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας και ζητήσαν κενά, χθες συνεδρίασε το ΠΥΣΔΕ στις κατά τόπους περιφέρειες για να τοποθετηθούν οι νεοδιόριστοι και από βδομάδα τοποθετούνται οι αναπληρωτές της α φάσης. Πήγαν όλα λίγο πιο πίσω (4-5 μέρες)ρε παιδιά γι αυτό και η καθυστέρηση με τη β φάση και είναι στη μέση και οι εκλογές..Ας ηρεμήσουμε και από πηγή από το ΥΠΕΠΘ έμαθα ότι Δευτέρα Τρίτη η β φάση. Άντε καλό ΠΣΚ και ψυχραιμία... ακριβώς...όλα τα άλλα είναι υπερβολές! Η φιλολογική γκρίνια είναι γνωστή. Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα για τον καθένα εδώ μέσα. Τις απόψεις μας καταθέτουμε ελεύθερα τηρώντας τους κανόνες ευγενείας. Εκτός από φιλόλογος και από τις δυσκολίες που ακολουθούν το επάγγελμα που επέλεξα μπορώ να διαβάσω ένα κείμενο και να το αξιολογήσω ως απλή αναγνώστρια. Φαντάζομαι όλοι μπορείτε να το κάνετε. Η κρίση μου λοιπόν ως απλής αναγνώστριας του κειμένου αυτού ήταν η παραπάνω...ότι το κείμενο είναι υπερβολικό. Προσωπική εκτίμηση. Τίποτα περισσότερο τίποτε λιγότερο. Μη φοβάται κανείς...δε μαχαιρώνω Υ.Γ. Θεωρώ σημαντική κι εγώ την πρωτοβουλία της ανάδειξης προβλημάτων! Ειδικά σε περίοδο προεκλογική -δυστυχώς μόνο τότε φαίνεται ότι ακούνε-.
παιδιά, η αναμονή γεννά δαίμονες μέσα μου, είμαι σειρά περίπου 260 στον καθαρά, πιστεύετε να μη φύγω καθόλου για αναπλήρωση;;;;;