*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 290170 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anri_pe01

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #686 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:50:32 pm »
Κυρίες, κύριοι
πολύ καλές όσες ενέργειες γίνονται από το σύνολο των εκπ/κών.
Δύστυχώς τα προβλήματα του κλάδου είναι πάρα πολλά και απ' ότι βλέπω δεν λείπουν και τα πισο-μαχαιρώματα!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:39:15 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #687 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 05:22:08 pm »
Το Εσος τώρα έχει και τις δηλώσεις Γκοτζοπούλου για το θέμα μας. Κι όλα αυτά από ένα μέιλ.. Που δηλαδή να γίνουμε και πιο πιεστικοί ακόμη.

http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2350&Itemid=221

Και η ΟΛΜΕ δημοσίευσε στο αλφαβήτα ανακοίνωσή της από τη συνάντηση με τον υπουργό.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #688 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 05:26:15 pm »
συναδελφοι εγω θα προτεινα να δηλωσουμε και το ονομα μας.συνηθως ετσι γινεται.δεν κανουμε κατι φοβερο, ευχαριστω.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #689 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 06:09:53 pm »
  Καλησπέρα ξανά. Υπέγραψα κι εγώ το κείμενο του dimitrisskar. Αυτό για τους υποψήφιους βουλευτές είναι ό,τι πρέπει. Σας αφήνω, καλό Σαββατοκύριακο.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:39:15 »

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #690 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 06:13:49 pm »
Πήραν από τις περιφέρεις στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας και ζητήσαν κενά, χθες συνεδρίασε το ΠΥΣΔΕ στις κατά τόπους περιφέρειες για να τοποθετηθούν οι νεοδιόριστοι και από βδομάδα τοποθετούνται οι αναπληρωτές της α φάσης. Πήγαν όλα λίγο πιο πίσω (4-5 μέρες)ρε παιδιά γι αυτό και η καθυστέρηση με τη β φάση και είναι στη μέση και οι εκλογές..Ας ηρεμήσουμε και από πηγή από το ΥΠΕΠΘ έμαθα ότι Δευτέρα Τρίτη η β φάση. Άντε καλό ΠΣΚ και ψυχραιμία... :)
ακριβώς...όλα τα άλλα είναι υπερβολές! Η φιλολογική γκρίνια είναι γνωστή. Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα για τον καθένα εδώ μέσα. Τις απόψεις μας καταθέτουμε ελεύθερα τηρώντας τους κανόνες ευγενείας. Εκτός από φιλόλογος και από τις δυσκολίες που ακολουθούν το επάγγελμα που επέλεξα μπορώ να διαβάσω ένα κείμενο και να το αξιολογήσω ως απλή αναγνώστρια. Φαντάζομαι όλοι μπορείτε να το κάνετε. Η κρίση μου λοιπόν ως απλής αναγνώστριας του κειμένου αυτού ήταν η παραπάνω...ότι το κείμενο είναι υπερβολικό. Προσωπική εκτίμηση. Τίποτα περισσότερο τίποτε λιγότερο.
 Μη φοβάται κανείς...δε μαχαιρώνω   ;D ;D ;D

Υ.Γ. Θεωρώ σημαντική κι εγώ την πρωτοβουλία της ανάδειξης προβλημάτων! Ειδικά σε περίοδο προεκλογική -δυστυχώς μόνο τότε φαίνεται ότι ακούνε-.
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #691 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 06:21:44 pm »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #692 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 06:59:46 pm »
Πήραν από τις περιφέρεις στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας και ζητήσαν κενά, χθες συνεδρίασε το ΠΥΣΔΕ στις κατά τόπους περιφέρειες για να τοποθετηθούν οι νεοδιόριστοι και από βδομάδα τοποθετούνται οι αναπληρωτές της α φάσης. Πήγαν όλα λίγο πιο πίσω (4-5 μέρες)ρε παιδιά γι αυτό και η καθυστέρηση με τη β φάση και είναι στη μέση και οι εκλογές..Ας ηρεμήσουμε και από πηγή από το ΥΠΕΠΘ έμαθα ότι Δευτέρα Τρίτη η β φάση. Άντε καλό ΠΣΚ και ψυχραιμία... :)
ακριβώς...όλα τα άλλα είναι υπερβολές! Η φιλολογική γκρίνια είναι γνωστή. Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα για τον καθένα εδώ μέσα. Τις απόψεις μας καταθέτουμε ελεύθερα τηρώντας τους κανόνες ευγενείας. Εκτός από φιλόλογος και από τις δυσκολίες που ακολουθούν το επάγγελμα που επέλεξα μπορώ να διαβάσω ένα κείμενο και να το αξιολογήσω ως απλή αναγνώστρια. Φαντάζομαι όλοι μπορείτε να το κάνετε. Η κρίση μου λοιπόν ως απλής αναγνώστριας του κειμένου αυτού ήταν η παραπάνω...ότι το κείμενο είναι υπερβολικό. Προσωπική εκτίμηση. Τίποτα περισσότερο τίποτε λιγότερο.
 Μη φοβάται κανείς...δε μαχαιρώνω   ;D ;D ;D

Υ.Γ. Θεωρώ σημαντική κι εγώ την πρωτοβουλία της ανάδειξης προβλημάτων! Ειδικά σε περίοδο προεκλογική -δυστυχώς μόνο τότε φαίνεται ότι ακούνε-.

Εμ.. λεγκεντ έτσι σκεπτόμαστε γι' αυτό έχει πιάσει πάτο ο κλάδος μας και δεν τον υπολογίζει κανένας.
Είναι υπερβολικό να απαιτούμε να σεβαστούν το λειτούργημά μας?
Είναι υπερβολικό να ζητάμε να μην αλλάζουν οι ιθύνονβτες τις δηλώσεις τους από μέρα σε μέρα καθορίζοντας την πορεία τόσων ανθρώπων?
Είναι υπερβολικό που ζητάμε να εργάζονται κι αυτοί με συνέπεια όπως απαιτούν κι αυτοί από μας κι ας ανταμοιβόμαστε τόσο λιγότερο απ' αυτούς??
Αν αυτά και πάρα πολλά ακόμη είναι υπερβολικά.. εντάξει ας βάλουμε φερμουάρ κι ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την τύχη μας.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #693 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 07:21:50 pm »
Για μενα ολο αυτο δεν ειναι φιλολογικη γκρινια ειναι ενας μικρος ψιθυρος που παει να γινει φωνη αγανακτησης.Εγω προτεινω τουλαχιστον για το θεμα της φασης αναπληρωτων  να δωσουμε διορια μεχρι Τεταρτη μετα παει μακρια η βαλιτσα κ θα αρχισω να πιστευω τα σεναρια για τη γριπη κ το κλεισιμο των σχολειων.Κ αν κ τοτε δεν κανουμε  τιποτα θα ειμαστε αξιοι της παθητικης μοιρας μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 07:26:29 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #694 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 07:49:00 pm »
legend εννοειται πως καθε αποψη ειναι καλοδεχουμενη και σεβαστη.να σαι καλα.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #695 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 07:53:39 pm »
Aυτα ελεγε σε χθεσινη συνεντευξη ο ...Αρης!
http://www.pde.gr/forum/index.php?page=962
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Πάμε με τη σειρά, από το τέλος προς την αρχή. Όσον αφορά στα «χιλιάδες κενά» που λένε οι εκπαιδευτικοί, εδώ πρέπει να επισημάνουμε τα εξής δυο στοιχεία: πρώτον, η εικόνα που σας έδωσαν είναι η εικόνα του καλοκαιριού. Προφανώς δεν την έχουν επικαιροποιήσει. Γιατί όλα αυτά αλλάζουν.
Και δευτερευόντως, αλλά πιο σημαντικό -ας μου επιτραπεί αυτή η παράδοξη έκφραση- είναι το γεγονός ότι βεβαίως στην προεκλογική περίοδο, όπως αντιλαμβάνεστε, οι προσλήψεις παγώνουν. Χρειαζεται ειδικη αδεια,την οποια βεβαιως παιρνουμε σημερααπό την αντίστοιχη Επιτροπή προκειμένου να εξαιρεθεί το Υπουργείο Παιδείας,ετσι ωστε απο αυριο να προχωρησουμε και στις προσληψεις και των υπολοιπων αναπληρωτων και υπολοιπων εκπαιδευτικων ,προκειμενου να μην υπαρχουν κενα.
Όταν υπάρχει μια καθυστέρηση λόγω της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, αυτή είναι νομική είναι τυπική και βεβαίως όταν θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά, αυτή θα έχει αντιμετωπιστεί με τηνειδικη αδεια που παιρνουμε σημερα.Αυτα ειναι προφανη πραγματα

Ενω σημερα αλλα ειπε...
http://www.pde.gr/forum/index.php?page=970
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Αυτό έχει απαντηθεί από το Υπουργείο Παιδείας, τα πάντα είναι καλύτερα και από κάθε χρονιά και, όσον αφορά στα «κενά» εκεί που δεν υπάρχουν, και όσον αφορά στο υλικό, όσον αφορά στα βιβλία και ούτω καθεξής. Δηλαδή είμαστε στον ίδιο βαθμό προετοιμασίας, όπως κάθε χρόνο. Από εκεί και έπειτα,αν υπαρχουν κάποιες δυσλειτουργίες, εμείς είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε οταν και εφοσον βεβαιως το Συμβουλιο της Επικρατειας δωσει και την αδεια-γιατι ειμαστε σε προεκλογικη περιοδο-  για να προχωρήσουμε σε επιπρόσθετες προσλήψεις. Διότι, όπως ξέρετε αυτό γίνεται μόνο από την τριμελή επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας και δύο Αρεοπαγίτες, η οποία βεβαίως οταν με το καλο συσταθει,ενδεχομενως να μας δωσει και αδεια εαν υπαρχουν κενα να τα συμπληρωσουμε και αυτα

αυριο δηλ τι θα πει?μη με ζαλιζετε  ...μεγαλο λαμογιο τελικα

www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2351&Itemid=231
Λες και δεν ξέρουν πως τα σχολεία κάθε χρόνο ανοίγουν στις 11 Σεπτεμβρίου!!!

ΥΓ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΚΙ Η ΑΛΦΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:00:00 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος kwnstantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #696 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 07:58:20 pm »
Σήμερα πάντως ζήτησαν επιβεβαίωση κενών από τη δευτεροβάθμια και για εμά και για την ειδική αγωγή επίσης. Μίλησαν επίσης στην δευτεροβάθμια καστοριάς για φάση τουλάχιστον 250 ατόμων. Ο θεός βοηθός, από δευτέρα-τρίτη είπαν όμως οι προσλήψεις. Αυτά τα νέα από μένα, ελπίζω να βοήθησα καθόλου!

Αποσυνδεδεμένος fyskoz68

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #697 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:18:14 pm »
 Αν ο Αρουλης δεν ειναι υποψηφιος στην εκλογικη μου περιφερειεα και ξυπνησω καλά στις 4/10/2009 μπορει να ψηφισω λευκο και όχι άλλο κόμμα εφόσον φυσικά διοριστώ νωρίτερα σαν αναπληρωτής.Πάντως την ψήφο μου την έχασε  η ΝΔ λόγω Αρούλη και Γκορτσοπούλου ( Γκόρτσος - Γκόρτσος). Καληνύχτα τους.

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #698 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:29:25 pm »
παιδιά, η αναμονή γεννά δαίμονες μέσα μου, είμαι σειρά περίπου 260 στον καθαρά, πιστεύετε να μη φύγω καθόλου για αναπλήρωση;;;;;

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #699 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:33:45 pm »
παιδιά, η αναμονή γεννά δαίμονες μέσα μου, είμαι σειρά περίπου 260 στον καθαρά, πιστεύετε να μη φύγω καθόλου για αναπλήρωση;;;;;
καθολου οχι.θα φυγεις στανταρ!!!το θεμα ειναι σε ποια φαση.ολα εξαρτωνται απο τον αριθμο που θα παρουν τωρα.αλλα και να μην εισαι μεσα θα σαι με την γ φαση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)