*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 290033 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #742 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:14:56 am »
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου;

Γιατί υπάρχει τέτοια ανυπομονησία και αγανάκτηση για τη
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:24 »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #743 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:17:58 am »
 κ εγω ημουν περσι στην α φαση αλλα δεν παραπονεθηκα που με τραβολογουσαν ( χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι σωστο κ πρεπει να γινεται,η οτι δεν πρεπει να στηλιτευεται αυτη η κατασταση , αλλα μην ειμαστε κ αχαριστοι),  ελεγα απλα  ευχαριστω θεεε μου που θα βγαλω τα δανεια μου περα.κ ουτε μπηκα εδω μεσα να ρωτησω κανεναν της β φασης γιατι κλαιει χωρις λογο.

ps  Οσο για τους συναδελφους που δεν περιμενουν κατι, για πολλα χρονια ημουν  σε αυτην την κατασταση κ οχι μονο καταλαβαινω αλλα θεωρω οτι πρεπει να γκρινιαξουμε κ αλλο, ο αγωνας μας  εχει ΛΟΓΟ Κ ΑΙΤΙΑ.Στηριξη χρειαζομαστε κ οχι αποριες του τυπου , γιατι γκρινιαζουμε;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:43:05 am από billimember »

Αποσυνδεδεμένος mother 30

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #744 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 10:38:53 am »
Πλακα μας κανετε ετσι??Δεν μας αφηνετε στον πονο μας?Μην αποπροσανατολιζετε την συζητηση...Στο θεμα μας..

Αποσυνδεδεμένος lazaroz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #745 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 10:59:07 am »
Στο θέμα μας παιδιά

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:24 »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #746 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 11:05:26 am »
καλημερα σε ολους.Παιδια η Γκοτσοπουλο ειπε χτες στη νετ οτι περιμενουν το Στε κ η υπαλληλος απο το ΣΤΕ μου ειπε οτι δε συνεδριασαν ακομη κ το πιο πιθανο ειναι την Τριτη , αν δεν τα βγαλουν ως Παρασκευη σημαινει οτι περιμενουν τη γριπη να κανει τη δουλεια της ωστε να γλιτωσουν τα λεφτα.Αν κ τοτε καθομαστε εδω κ κλαιμε κ δεν παρουμε πρωτοβουλια να ξερετε οτι αν κλεισουν τελικα τα σχολεια , το χειροτερο σεναριο , αυτοι θα μας παρουν Γεναρη ετσι πως παμε.Αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο που παιζει να το χουν στο μυαλο τους.

Αποσυνδεδεμένος fys98

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #747 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 11:19:57 am »
καλημέρα και από εμένα, θα συμφωνήσω ότι κάπως έτσι σκέφτονται απ'ότι έχω καταλάβει στο υπουργείο και το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #748 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 11:30:41 am »
Καλημέρα κι από μένα και καλές αντοχές σε όλους μας.

Στους νηπιαγωγούς γίνεται λόγος για έγκριση από το ΣΤΕ μέσα στο σαββατοκύριακο. Πως σας φαίνεται? Είναι τραβηγμένο? Υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο?
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #749 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 11:31:56 am »
καλημερα.ας μη σκεφτομαστε το χειροτερο σεναριο.bikini kai billlimember εχετε δικιο υπαρχουν ατομα που βρισκονται σε χειροτερη θεση, ομως γι αυτο προσπαθουμε με υπομνηματα να επιδιωξουμε την αναβαθμιση του κλαδου μας γενικα κι οχι μονο να πιεσουμε για τις επομενες φασεις.ευχαριστω
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ!
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #750 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 11:40:38 am »
Καλημέρα κι από μένα και καλές αντοχές σε όλους μας.

Στους νηπιαγωγούς γίνεται λόγος για έγκριση από το ΣΤΕ μέσα στο σαββατοκύριακο. Πως σας φαίνεται? Είναι τραβηγμένο? Υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο?

από πότε τα δικαστήρια συνεδριάζουν Σαββατοκύριακα;  μόνο εισαγγελείς υπηρεσίας υπάρχουν για αυτόφωρες διαδικασίες!!!

Αποσυνδεδεμένος kwnstantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #751 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:01:05 pm »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #752 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:12:30 pm »
Κωνσταντίνα , όλα καλά και λογικά αυτά που λες, αλλά πως να χαλαρώσει κανεις όταν δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο? Δε θέλω να υπερβάλω ούτε μ' αρέσει το μελόδραμα αλλά ζούμε δύσκολες καταστάσεις ασυζητητί. Πως να χαλαρώσω όταν σκέφτομαι ότι αν καθυστερήσουν λίγο ακόμη, δε θα έχω λεφτά ούτε για το εισιτήριό μου να πάω να παρουσιαστώ? Κι από 'κει και πέρα.. τι γίνεται? Τι μας περιμένει? Εσύ μπορεί να είσαι μικρή και να έχεις ακόμη τα κότσια, εγώ είμαι μεγάλη, έχω κουραστεί κι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Και το χειρότερο κι αυτό που με θυμώνει είναι ότι ταλαιπωρούμαι λόγω συγκυριών , ότι εγώ δεν εμπλέκομαι κι ωστόσο πληρώνω το κόστος αυθαίρετων επιλογών κι αποφάσεων.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος kwnstantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #753 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:48:19 pm »
Δεν ξέρω αν στα 27 μου μπορώ να θεωρηθώ μικρή, αλλά και πάλι η έλλειψη χρημάτων είναι ίδια σε όλες τις ηλικίες... και το διάβασμα που έχουμε ρίξει για τον ασεπ είναι παρόμοιο σε όλες τις ηλικίες επίσης. Δεν έχει σχέση πότε διάβασαμε. έχω δώσει κ εγώ 3 ασεπ επιτυχημένους κ ειλικρινά η σκέψη ότι μπορεί να χρειαστεί να δώσω κ σε άλλον με τρομάζει ακόμα περισσότερο....

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #754 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:48:32 pm »
Κωνσταντίνα , όλα καλά και λογικά αυτά που λες, αλλά πως να χαλαρώσει κανεις όταν δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο? Δε θέλω να υπερβάλω ούτε μ' αρέσει το μελόδραμα αλλά ζούμε δύσκολες καταστάσεις ασυζητητί. Πως να χαλαρώσω όταν σκέφτομαι ότι αν καθυστερήσουν λίγο ακόμη, δε θα έχω λεφτά ούτε για το εισιτήριό μου να πάω να παρουσιαστώ? Κι από 'κει και πέρα.. τι γίνεται? Τι μας περιμένει? Εσύ μπορεί να είσαι μικρή και να έχεις ακόμη τα κότσια, εγώ είμαι μεγάλη, έχω κουραστεί κι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Και το χειρότερο κι αυτό που με θυμώνει είναι ότι ταλαιπωρούμαι λόγω συγκυριών , ότι εγώ δεν εμπλέκομαι κι ωστόσο πληρώνω το κόστος αυθαίρετων επιλογών κι αποφάσεων.
+++++++++
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #755 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:49:44 pm »
 :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182689
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)