0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 11:58:17 pmΠαράθεση από: bikini στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:38:37 pmΝα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου;Γιατί υπάρχει τέτοια ανυπομονησία και αγανάκτηση για τη
Παράθεση από: bikini στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:38:37 pmΝα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου;Γιατί υπάρχει τέτοια ανυπομονησία και αγανάκτηση για τη
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου;Γιατί υπάρχει τέτοια ανυπομονησία και αγανάκτηση για τη
Καλημέρα κι από μένα και καλές αντοχές σε όλους μας.Στους νηπιαγωγούς γίνεται λόγος για έγκριση από το ΣΤΕ μέσα στο σαββατοκύριακο. Πως σας φαίνεται? Είναι τραβηγμένο? Υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο?
Κωνσταντίνα , όλα καλά και λογικά αυτά που λες, αλλά πως να χαλαρώσει κανεις όταν δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο? Δε θέλω να υπερβάλω ούτε μ' αρέσει το μελόδραμα αλλά ζούμε δύσκολες καταστάσεις ασυζητητί. Πως να χαλαρώσω όταν σκέφτομαι ότι αν καθυστερήσουν λίγο ακόμη, δε θα έχω λεφτά ούτε για το εισιτήριό μου να πάω να παρουσιαστώ? Κι από 'κει και πέρα.. τι γίνεται? Τι μας περιμένει? Εσύ μπορεί να είσαι μικρή και να έχεις ακόμη τα κότσια, εγώ είμαι μεγάλη, έχω κουραστεί κι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Και το χειρότερο κι αυτό που με θυμώνει είναι ότι ταλαιπωρούμαι λόγω συγκυριών , ότι εγώ δεν εμπλέκομαι κι ωστόσο πληρώνω το κόστος αυθαίρετων επιλογών κι αποφάσεων.