0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Yπουργειο κ Στε τους εχουμε πρηξει ειναι σιγουρο, κοντεψε να με φαει η αλλη, σαν υστερικη εκανε, χωρις πλακα.
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 12:17:08 pmYπουργειο κ Στε τους εχουμε πρηξει ειναι σιγουρο, κοντεψε να με φαει η αλλη, σαν υστερικη εκανε, χωρις πλακα.Τρελάνετέ τους παιδιά πριν μας τρελάνουν αυτοί!!!!!!!χαχααααααα
Παράθεση από: jeronimo στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 12:24:36 pmΠαράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 12:17:08 pmYπουργειο κ Στε τους εχουμε πρηξει ειναι σιγουρο, κοντεψε να με φαει η αλλη, σαν υστερικη εκανε, χωρις πλακα.Τρελάνετέ τους παιδιά πριν μας τρελάνουν αυτοί!!!!!!!χαχααααααα jeronimoooooooooooo που είσαι... Μας κυνηγάει το θρίλερ εμάςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Να προσληφθούμε μια φορά; κι εμείς σαν άνθρωποι δε γίνεται??? Καημό το 'χω.μη με λησμόνει , πολύ καλά λες!!! Παιδιά ζούμε σε εποχές που δεν πρέπει να περιμένουμε να μας χαριστεί τίποτα από μόνο του. Πρέπει να το χωνέψουμε αυτό.Να ξέρετε πως και μετά την πρόσληψη οι αγωνίες δεν σταματούν.. αρχίζουν άλλα βάσανα. Η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ...
Καλημέρα σε όλους. Ανήκω στους αναπληρωτές της α φάσης και κατανοώ το άγχος σας, την αγωνία αυτή την έχω περασει και εγώ. Όμως ακόμη δεν έχω τοποθετηθεί σε σχολείο, αν αυτό σας λέει κάτι...το σύστημα κινείται πολύ αργά!