*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 288656 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #840 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:47:24 pm »
Σοβαρολογεις τωρα; Εφριξα.Δεν παει το παιδι σχολειο; Να πας να κανεις φασαρια στο δημοτικο στη γειτονια σου.Δεν παμε καλα.Κ αν μας καλεσουν τελη ιουνιου, θα μεινει το παιδι αγραμματο;τι λεμε τωρα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:50:47 »

Αποσυνδεδεμένος mastrk7

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #841 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:08:38 pm »
ΜΟΛΙΣ ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #842 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:18:17 pm »
ΣΥΓΝΩΜΗ για την αλλαγη θεματος αλλα το αγχος της αναπληρωσης βλεπετε...Θα ηθελα τη γνωμη ολων αυτων που μιλανε για υπομονη.Εχω ενα κοριτσακι που θα παει 4η δημοτικουκαι τα χαρτια του ειναι ακομη στη κρητη που ημουνα και αναπληρωτρια.Τα σχολεια ξεκινησαν, εγω ακομη περιμενω τη β φαση,το παιδι δεν το δεχονται στο σχολειο της γειτονιας(θεσσαλονικη) αρα δεν παει   .....εχω απελπιστει.Καθε αποψη δεκτη....
μηπως θα επρεπε να απευθυνθεις στην πρωτοβαθμια?
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #843 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:20:34 pm »
ΣΥΓΝΩΜΗ για την αλλαγη θεματος αλλα το αγχος της αναπληρωσης βλεπετε...Θα ηθελα τη γνωμη ολων αυτων που μιλανε για υπομονη.Εχω ενα κοριτσακι που θα παει 4η δημοτικουκαι τα χαρτια του ειναι ακομη στη κρητη που ημουνα και αναπληρωτρια.Τα σχολεια ξεκινησαν, εγω ακομη περιμενω τη β φαση,το παιδι δεν το δεχονται στο σχολειο της γειτονιας(θεσσαλονικη) αρα δεν παει   .....εχω απελπιστει.Καθε αποψη δεκτη....
Αυτό που λες είναι τραγικό.  υποτίθεται οτι τα ποιδιά των εκπαιδευτικών προτάσσονται όλων των άλλων. και γω περσι ως αναπληρώτρια εγραψα το γιο μου στο σχολειο που επέλεξα στο νομό που ήμουν,παρόλου που ήταν φουλ τα τμήματα, και φέτος μια και ακόμα περιμένω να κληθώ, τον έγραψα κανονικότατα στο σχολείο της γειτονιας μου, που φοιτουσε τα προηγούμενα χρονια. δε μου δημιουργησαν κανενα προβλημα και μαλιστα ο διευθυντης μου ευχήθηκε να είμαι κοντα για να μην χρειαστει να τον αλλάξω και πάλι σχολείο. να πας οπωσδήποτε στη πρωτοβάθμια που ανήκει το σχολείο και να ενημερώσεις τον προιστάμενο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:50:47 »

Αποσυνδεδεμένος glauki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #844 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:27:26 pm »
ΜΟΛΙΣ ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ
Κι αυτό θα περάσει...

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #845 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:41:32 pm »
ΣΥΓΝΩΜΗ για την αλλαγη θεματος αλλα το αγχος της αναπληρωσης βλεπετε...Θα ηθελα τη γνωμη ολων αυτων που μιλανε για υπομονη.Εχω ενα κοριτσακι που θα παει 4η δημοτικουκαι τα χαρτια του ειναι ακομη στη κρητη που ημουνα και αναπληρωτρια.Τα σχολεια ξεκινησαν, εγω ακομη περιμενω τη β φαση,το παιδι δεν το δεχονται στο σχολειο της γειτονιας(θεσσαλονικη) αρα δεν παει   .....εχω απελπιστει.Καθε αποψη δεκτη....
Αυτό που λες είναι τραγικό.  υποτίθεται οτι τα ποιδιά των εκπαιδευτικών προτάσσονται όλων των άλλων. και γω περσι ως αναπληρώτρια εγραψα το γιο μου στο σχολειο που επέλεξα στο νομό που ήμουν,παρόλου που ήταν φουλ τα τμήματα, και φέτος μια και ακόμα περιμένω να κληθώ, τον έγραψα κανονικότατα στο σχολείο της γειτονιας μου, που φοιτουσε τα προηγούμενα χρονια. δε μου δημιουργησαν κανενα προβλημα και μαλιστα ο διευθυντης μου ευχήθηκε να είμαι κοντα για να μην χρειαστει να τον αλλάξω και πάλι σχολείο. να πας οπωσδήποτε στη πρωτοβάθμια που ανήκει το σχολείο και να ενημερώσεις τον προιστάμενο.
ακριβώς το ίδιο έχει συμβεί και σε εμένα...Εννοείται πως τα χαρτιά του παιδιού δεν προλαβαίνουν να έρθουν 'άμεσα αλλά δεν επιτρέπεται να σου το κάνει αυτό αφού είσαι εκπαιδευτικός..(Υπάρχει ειδική ρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς)Έχεις  κάθε δικαίωμα να πας στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας και να ζητήσεις να το τακτοποιήσει...

Αποσυνδεδεμένος mastrk7

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #846 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:44:34 pm »
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝ.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #847 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:46:49 pm »
μολίς πήρα στο ΣΤΕ στο τμήμα ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ    210-3710091  και μου είπαν ότι αύριο τελικά θα συσταθεί η επιτροπή

από το φόρουμ του αλφαβητα

Αποσυνδεδεμένος cycle

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #848 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 03:11:14 pm »
παμπι και σοφια τα παιδια των εκπαιδευτικων παρακολουθουν κανονικα τα μαθηματα στα σχολεια και ακομη και αν προκειτε για βρεφονηπιακο  ή κα προνηπιο οπου σε καποιες περιπτωσεις γινεται και κληρωση τα παιδια των εκπαιδευτικων τοποθετουνται στην ταξη και χωρις κληρωση. να κανετε οπωσδηποτε φασαρια

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #849 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 03:12:04 pm »
θα συσταθεί η επιτροπή  ....για το συγκεκριμένο αίτημα εξαίρεσης υπεπθ από προσλήψεις ή για άλλο θέμα....πχ, πότε θα πιουν τον επόμενο καφέ τους ή πόσα αναδρομικά να πάρουν οι παχυλά αμειβόμενοι, ούτως ή άλλως, μεγαλοδικαστές;  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

γ......την οργάνωση τους μέσα.......γ...... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος pambi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #850 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 03:37:16 pm »
Σας ευχαριστω ολους για την αμεση συμπαρασταση σας.Αν ομως ζητησω τα χαρτια απο κρητη π.χ αυριο και μας καλεσουν μεσα στη βδομαδα τι γινεται?Σκεφτομαι παντως να περιμενω τουλαχιστον μεχρι τη τριτη και μετα η χαρτια η φασαρια

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #851 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 03:43:41 pm »
το τραγικο ειναι που τιποτα δεν μας κανει εντυπωση!!!ολα μπορουν να συμβουν στο ελλαντα!αρισταρχε μακαρι η αισιοδοξια σου να εχει αντικρισμα...και εγω μια μεγαλη β φαση περιμενω καθοτι τοποθετουμαι γυρω στο 280 συμφωνα με τον εδω πινακα αλλα δεν πολυ αισιοδοξω για β φαση. παντως αυτο το στε πια για να συνεδριασει...μην πω πως μας τα κανε...ημαρτον!!!

Αποσυνδεδεμένος kstak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #852 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 04:14:48 pm »
Ξέρει κανείς τη διαδικασία πρόδληψης σαν αναπληρωτή ή ωρομίσθιο σε εκκλησιαστικλα λύκεια?
Πρίν λίγες μέρες στο alfavita.gr είδα την αίτηση : ΑΙΤΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
.....

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #853 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 04:21:32 pm »
http://www.diorismos.gr/Dpages/vima/viewarticle.php?vid=1142

Η επιστολή μας και στο diorismos.gr...

Θα έλεγα ότι στα πλαίσια της πίεσης που θέλουμε να ασκήσουμε στο Υπουργείο για πρόσληψη περισσότερων αναπληρωτών, θα μπορούσαμε να συντάξουμε μια επιστολή προς τις δευτεροβάθμιες αλλά και προς τα Λύκεια και Γυμνάσια, με την οποία να ζητάμε τη συνδρομή τους. Ας μην ξεχνάμε ότι οι δευτεροβάθμιες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν τα κενά δύο σχολείων και να ζητάνε έναν αναπληρωτή αντί για δύο ωρομίσθιους.

Κατανοώ ότι αρκετούς τους αφήνει αδιάφορους η ιδέα να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι πρωτοβουλία και να καταφύγουμε σε τέτοιου είδους κινήσεις αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να γίνουμε αφόρητα πιεστικοί, ειδικά τώρα που είναι προεκλογική περίοδος, ώστε να τεθούν και τα δικά μας ζητήματα επί τάπητος.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)