0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΥΓΝΩΜΗ για την αλλαγη θεματος αλλα το αγχος της αναπληρωσης βλεπετε...Θα ηθελα τη γνωμη ολων αυτων που μιλανε για υπομονη.Εχω ενα κοριτσακι που θα παει 4η δημοτικουκαι τα χαρτια του ειναι ακομη στη κρητη που ημουνα και αναπληρωτρια.Τα σχολεια ξεκινησαν, εγω ακομη περιμενω τη β φαση,το παιδι δεν το δεχονται στο σχολειο της γειτονιας(θεσσαλονικη) αρα δεν παει .....εχω απελπιστει.Καθε αποψη δεκτη....
ΜΟΛΙΣ ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ
Παράθεση από: pambi στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:36:24 pmΣΥΓΝΩΜΗ για την αλλαγη θεματος αλλα το αγχος της αναπληρωσης βλεπετε...Θα ηθελα τη γνωμη ολων αυτων που μιλανε για υπομονη.Εχω ενα κοριτσακι που θα παει 4η δημοτικουκαι τα χαρτια του ειναι ακομη στη κρητη που ημουνα και αναπληρωτρια.Τα σχολεια ξεκινησαν, εγω ακομη περιμενω τη β φαση,το παιδι δεν το δεχονται στο σχολειο της γειτονιας(θεσσαλονικη) αρα δεν παει .....εχω απελπιστει.Καθε αποψη δεκτη....Αυτό που λες είναι τραγικό. υποτίθεται οτι τα ποιδιά των εκπαιδευτικών προτάσσονται όλων των άλλων. και γω περσι ως αναπληρώτρια εγραψα το γιο μου στο σχολειο που επέλεξα στο νομό που ήμουν,παρόλου που ήταν φουλ τα τμήματα, και φέτος μια και ακόμα περιμένω να κληθώ, τον έγραψα κανονικότατα στο σχολείο της γειτονιας μου, που φοιτουσε τα προηγούμενα χρονια. δε μου δημιουργησαν κανενα προβλημα και μαλιστα ο διευθυντης μου ευχήθηκε να είμαι κοντα για να μην χρειαστει να τον αλλάξω και πάλι σχολείο. να πας οπωσδήποτε στη πρωτοβάθμια που ανήκει το σχολείο και να ενημερώσεις τον προιστάμενο.