0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας βρίσκω τρομερούς στις προσθαφαιρέσεις και τις μαθηματικές πράξεις..δεν κάνετε και καμιά πρόβλεψη για τους φιλολόγους της ειδικής ..να χαρούμε και εμείς λίγο;;;
Kαλησπέρα κ καλές τοποθετήσεις στους δευτοροφασίτες. . .αγαπητέ συνάδελφε της ειδικής αγωγής χωρίς να θέλω να σε αγχώσω μάλλον σκούρα τα βλέπω τα πράγματα φέτος στα ΣΜΕΑ, καθώς έχουν μπει στον πίνακα αναπληρωτών σχεδόν οι διπλάσιοι ,συγκριτικά με πέρισυ, φιλόλογοι με μεταπτυχιακά. . .πολύ πιθανό οι κατέχοντες τίτλους μτπχ να απορροφηθούν χωρίς πρόβλημα ως αναπληρωτές(αρκετοί απ τους παλιούς αναπληρωτές αποχαιρέτησαν αισίως τα ΣΜΕΑ λόγω διορισμού τους στην γενική αγωγή) και ωρομίσθιοι να κληθούν οι έχοντες προυπηρεσία... για τους νεοεισαχθέντες στους πίνακες μόνο με τα σεμινάρια χωρίς προυπηρεσία είναι ακόμα πιο σκούρα τα πράγματα, αφού ο αριθμός αυτών έφτασε τους 1000. . . το μόνο που θα σώσει την κατάσταση είναι η ορθή επιλογή περιφέρειας για ωρομισθία.......το παραθυράκι της ειδικής αγωγής κλείνει κ αυτό τόσο νωρίς..... καλά αποτελέσματα πάντως Παράθεση από: sparos στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 10:20:27 pmσας βρίσκω τρομερούς στις προσθαφαιρέσεις και τις μαθηματικές πράξεις..δεν κάνετε και καμιά πρόβλεψη για τους φιλολόγους της ειδικής ..να χαρούμε και εμείς λίγο;;;
Πέρασε μια μέρα γεμάτη πληροφορίες, φοβερές ειδήσεις, πολύπλευρες εικασίες και βάσιμες ελπίδες...άντε παιδιά να χαλαρώσουμε κ λίγο... ;)όπως μπορεί ο καθένας!!καληνύχτα σε όλους
ευτυχώς έχω και μεταπτυχιακό και εμπειρία...το αγχος μου είναι που θα κόψουν αυτή την πρώτη φάση...τετοιο καιρό πέρσι είχε κληθεί και η β και μεγαλύτερη φάση... ???δυστυχώς ζούμε περιμένοντας να ζήσουμε!Αν έχεις μεταπτυχιακό δεν θα έχεις πρόβλημα. . .πάντως πέρισυ στην α φάση πήρε πολύ λίγους περίπου 150 αν θυμάμαι καλά κ στις επόμενες φάσεις ακόμα πιο λίγους. . . τα κενά τα κάλυψε με ωρομισθίους τους οποίους κάλεσε αρχές Οκτ...αυτή η αργοπορία όμως ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω αν δεις τους φετινούς πίνακες, ο τελευταίος με μτπτχ αποφοίτησε 24/07/09 κ αν σκεφτείς πότε κάναμε τις αιτήσεις θα καταλάβεις ότι όλα αυτά καθόλου τυχαία δεν φαντάζουν............
Και έστω ότι γίνεται η κλήση της