*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 288513 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος df

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1148 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:54:17 pm »
Kαλησπέρα κ καλές τοποθετήσεις στους δευτοροφασίτες. . .

αγαπητέ συνάδελφε της ειδικής αγωγής χωρίς να θέλω να σε αγχώσω μάλλον σκούρα τα βλέπω τα πράγματα φέτος στα ΣΜΕΑ, καθώς έχουν μπει στον πίνακα αναπληρωτών σχεδόν οι διπλάσιοι ,συγκριτικά με πέρισυ, φιλόλογοι με μεταπτυχιακά. . .πολύ πιθανό οι κατέχοντες τίτλους μτπχ να απορροφηθούν χωρίς πρόβλημα ως αναπληρωτές(αρκετοί απ τους παλιούς αναπληρωτές αποχαιρέτησαν αισίως τα ΣΜΕΑ λόγω διορισμού τους στην γενική αγωγή) και ωρομίσθιοι να κληθούν οι έχοντες προυπηρεσία...
για τους νεοεισαχθέντες στους πίνακες μόνο με τα σεμινάρια χωρίς προυπηρεσία είναι ακόμα πιο σκούρα τα πράγματα, αφού ο αριθμός αυτών έφτασε τους 1000. . . το μόνο που θα σώσει την κατάσταση είναι η ορθή επιλογή περιφέρειας για ωρομισθία.......το παραθυράκι της ειδικής αγωγής κλείνει κ αυτό τόσο νωρίς..... καλά αποτελέσματα πάντως  ;)
σας βρίσκω τρομερούς στις προσθαφαιρέσεις και τις μαθηματικές πράξεις..

δεν κάνετε και καμιά πρόβλεψη για τους φιλολόγους της ειδικής ..να χαρούμε και εμείς λίγο;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:54:47 »

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1149 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:58:49 pm »
ευτυχώς έχω και μεταπτυχιακό και εμπειρία...το αγχος μου είναι που θα κόψουν αυτή την πρώτη φάση...τετοιο καιρό πέρσι είχε κληθεί και η β και μεγαλύτερη φάση... ???δυστυχώς ζούμε περιμένοντας να ζήσουμε!

Kαλησπέρα κ καλές τοποθετήσεις στους δευτοροφασίτες. . .

αγαπητέ συνάδελφε της ειδικής αγωγής χωρίς να θέλω να σε αγχώσω μάλλον σκούρα τα βλέπω τα πράγματα φέτος στα ΣΜΕΑ, καθώς έχουν μπει στον πίνακα αναπληρωτών σχεδόν οι διπλάσιοι ,συγκριτικά με πέρισυ, φιλόλογοι με μεταπτυχιακά. . .πολύ πιθανό οι κατέχοντες τίτλους μτπχ να απορροφηθούν χωρίς πρόβλημα ως αναπληρωτές(αρκετοί απ τους παλιούς αναπληρωτές αποχαιρέτησαν αισίως τα ΣΜΕΑ λόγω διορισμού τους στην γενική αγωγή) και ωρομίσθιοι να κληθούν οι έχοντες προυπηρεσία...
για τους νεοεισαχθέντες στους πίνακες μόνο με τα σεμινάρια χωρίς προυπηρεσία είναι ακόμα πιο σκούρα τα πράγματα, αφού ο αριθμός αυτών έφτασε τους 1000. . . το μόνο που θα σώσει την κατάσταση είναι η ορθή επιλογή περιφέρειας για ωρομισθία.......το παραθυράκι της ειδικής αγωγής κλείνει κ αυτό τόσο νωρίς..... καλά αποτελέσματα πάντως  ;)
σας βρίσκω τρομερούς στις προσθαφαιρέσεις και τις μαθηματικές πράξεις..

δεν κάνετε και καμιά πρόβλεψη για τους φιλολόγους της ειδικής ..να χαρούμε και εμείς λίγο;;;

Αποσυνδεδεμένος canceraki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αγαπώ τη ζωή!!μη μου τη χαλάτε!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1150 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 12:08:30 am »
Πέρασε μια μέρα γεμάτα πληροφορίες, φοβερές ειδήσεις, πολύπλευρες εικάσεις και βάσιμες ελπίδες...
άντε παιδιά να χαλαρώσουμε κ λίγο... ;)όπως μπορεί ο καθένας!!καληνύχτα σε όλους :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος canceraki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αγαπώ τη ζωή!!μη μου τη χαλάτε!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1151 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 12:11:22 am »
Πέρασε μια μέρα γεμάτη πληροφορίες, φοβερές ειδήσεις, πολύπλευρες εικασίες και βάσιμες ελπίδες...
άντε παιδιά να χαλαρώσουμε κ λίγο... ;)όπως μπορεί ο καθένας!!καληνύχτα σε όλους :) :) :) :) :)
Άντε να πάω για ύπνο, γιατί θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω με τις δυνατές συγκινήσεις της μέρας.. ;D ;D :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:54:47 »

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Απ:
« Απάντηση #1152 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 12:37:31 am »
 ;)anaplirotes san ti feeeetaaa :P tis diafimisis ;D ;D
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος df

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1153 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:14:15 am »
ευτυχώς έχω και μεταπτυχιακό και εμπειρία...το αγχος μου είναι που θα κόψουν αυτή την πρώτη φάση...τετοιο καιρό πέρσι είχε κληθεί και η β και μεγαλύτερη φάση... ???δυστυχώς ζούμε περιμένοντας να ζήσουμε!

Αν έχεις μεταπτυχιακό δεν θα έχεις πρόβλημα. . .πάντως πέρισυ στην α φάση πήρε πολύ λίγους περίπου 150 αν θυμάμαι καλά κ στις επόμενες φάσεις ακόμα πιο λίγους. . . τα κενά τα κάλυψε με ωρομισθίους τους οποίους κάλεσε αρχές Οκτ...αυτή η αργοπορία όμως ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω :-\
αν δεις τους φετινούς πίνακες, ο τελευταίος με μτπτχ αποφοίτησε 24/07/09 κ αν σκεφτείς πότε κάναμε τις αιτήσεις θα καταλάβεις ότι όλα αυτά καθόλου τυχαία δεν φαντάζουν............

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1154 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 06:07:55 am »
Και έστω ότι γίνεται η κλήση της

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1155 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:00:20 am »
καλημερα σε ολους.Πω πω αγωνια μεγαλη σημερα

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1156 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:10:08 am »
καλημερα!!!μακαρι να ληξει για ολους μας η αγωνια!!!εγω με θεση 280 περιπου δεν πιστευω οτι θα ειμαι σε αυτη τη φαση!!βεβαια, η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1157 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:10:35 am »
Άντε να δούμε........

η β φάση αφορά μεγάλο μέρος των Φιλολόγων

1. αυτούς που έχουν ελπίδες για αναπληρωτές

2. αυτούς που έχουν ελπίδες για ωρομισθία καθώς απο πάνω τους θα φύγουν κάποιοι αναπληρωτές και θα βελτιώσουν τη θέση τους.

3. Έχουμε και μια ένδειξη για το αν ο αριθμός θα είναι φέτος μεγάλος ή μικρός....

4. Μετά τη β φάση ξεκινάνε και οι κλήσεις ωρομισθίων

Αντε λοιπόν...................

και αφού ήμουν ο πρώτος που ξεκίνησε θέμα για

Αποσυνδεδεμένος jim92

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1158 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:13:27 am »
Καλημέρα σε όλους !!! Η μέρα της "φάσης" αδέρφια.......Να δώσουμε βάση σε κείνο το 230 που γράφτηκε χτες ;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1159 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:14:48 am »
δεν μπορουν να παρουν 1000 ατομα μια και καλη να τελειωνουμε; ;D ;Dπολλα θελω!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1160 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:16:40 am »
Αχ xarakara θα σε μαλώσω.....

η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....

Αν πάρει 320 άτομα....οι μή τρίτεκνοι όπως έγραψα και σε παλιό μήνυμα είναι 256 + 6 που βρίσκονται μέσα στους 320.....οπότε πάμε 262.......υπολόγισε όμως ότι δε βάζουν όλοι το κουτάκι.....ίσως γιατί κάποιοι έχουν καλή θέση στους αναπληρωτές ειδικής αγωγής...έχουν κάνει έξοδα για να αποκτύσουν μεταπτυχιακό , σεμινάρια και σου λέει....είμαι σε καλή θέση ειδική άρα γενικής αναπληρωτές δε θα τα δηλώσω όλα.....

οπότε 262...είμαστε μέχρι το 280 μεσολαβούν 18 άτομα νομίζω ότι έχεις ελπίδες και μάλιστα αρκετές...

σκέψου ότι στην Α φάση είχε πάρει 360 αλλά ο τελευταίος που κλήθηκε ηταν 403....+43 άτομα αν κάνουμε αναγωγή

στα 320.....θα πρέπει ο τελευταίος που θα κληθεί θα είναι το 286-292...............οπότε αναμένεις

εγώ πάντως πιστεύω ότι θα είσαι μέσα....λογικά έχεις ελπίδες ανω του 50%....

καλή τοποθέτηση

Αποσυνδεδεμένος sofia@d

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1161 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:19:22 am »
 :Dκαλημερα κι απο εμενα συναδελφοι.βλεπω κι αλλους πρωινους..εγω ξυπνησα 6 ¨30 απο το αγχος...για να δουμε σημερα..λετε θα τα βγαλουν? ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)