0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:41:51 pmΠαράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:02:46 pme stratos ποσα μορια εχεις; εγω το 2007 ειχα 21 κ με πηραν Νοεμβριο.κ να φανταστεις ουτε ασχολουμουν τοτε το χα ξεγραψει, μου ρθε το τηλ ξαφνικκα χωρις πλακα.Αυτο σημαινει οτι μας κανουν που κ που εκπληξεις ευχαριστες Αχ! άλλες χρονιές τότε!... Έχω 22,63 μόρια και σειρά 868 στον ενιαίο πίνακα ή 473 στον ξεκαθαρισμένο. Στη χειρότερη σκέφτομαι ωρομισθία φέτος, αναπλήρωση του χρόνου (ελπίζω δηλαδή). Θα κληθείς αναπληρωτής και συντομότερα απ' ό,τι περιμένεις.Οι οριστικοί της ειδικής έχουν ανακοινωθεί ήδη... (εκκρεμούν νοηματικής και braille)
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:02:46 pme stratos ποσα μορια εχεις; εγω το 2007 ειχα 21 κ με πηραν Νοεμβριο.κ να φανταστεις ουτε ασχολουμουν τοτε το χα ξεγραψει, μου ρθε το τηλ ξαφνικκα χωρις πλακα.Αυτο σημαινει οτι μας κανουν που κ που εκπληξεις ευχαριστες Αχ! άλλες χρονιές τότε!... Έχω 22,63 μόρια και σειρά 868 στον ενιαίο πίνακα ή 473 στον ξεκαθαρισμένο. Στη χειρότερη σκέφτομαι ωρομισθία φέτος, αναπλήρωση του χρόνου (ελπίζω δηλαδή).
e stratos ποσα μορια εχεις; εγω το 2007 ειχα 21 κ με πηραν Νοεμβριο.κ να φανταστεις ουτε ασχολουμουν τοτε το χα ξεγραψει, μου ρθε το τηλ ξαφνικκα χωρις πλακα.Αυτο σημαινει οτι μας κανουν που κ που εκπληξεις ευχαριστες
Για τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:58:34 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:41:51 pmΠαράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:02:46 pme stratos ποσα μορια εχεις; εγω το 2007 ειχα 21 κ με πηραν Νοεμβριο.κ να φανταστεις ουτε ασχολουμουν τοτε το χα ξεγραψει, μου ρθε το τηλ ξαφνικκα χωρις πλακα.Αυτο σημαινει οτι μας κανουν που κ που εκπληξεις ευχαριστες Αχ! άλλες χρονιές τότε!... Έχω 22,63 μόρια και σειρά 868 στον ενιαίο πίνακα ή 473 στον ξεκαθαρισμένο. Στη χειρότερη σκέφτομαι ωρομισθία φέτος, αναπλήρωση του χρόνου (ελπίζω δηλαδή). Θα κληθείς αναπληρωτής και συντομότερα απ' ό,τι περιμένεις.Οι οριστικοί της ειδικής έχουν ανακοινωθεί ήδη... (εκκρεμούν νοηματικής και braille)..Να γιατί σ'αγαπάμε ολοι εδω στο φόρουμ...
Ακριβώς έτσι είναι.Της ειδικής είναι οριστικοί!Είναι σε εκκρεμότητητα μόνο νοηματικής και braille.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:08:09 pmΓια τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.Άλλο εύχομαι, άλλο γνωρίζω...Μακάρι και εμείς το ίδιο ευχόμαστε...
Παράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:10:07 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:08:09 pmΓια τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.Άλλο εύχομαι, άλλο γνωρίζω...Μακάρι και εμείς το ίδιο ευχόμαστε...Εγώ διευκρίνησα και τι γνωρίζω και τι εύχομαι ..., μην μπερδεύεσαι.