0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΚ το έλυσα το πρόβλημα... το excel έκανε τα δικά του και δεν τα ταξινομούσε σωστά... Ουφ! Μια λαχτάρα την πήρα... άτιμη τεχνολογία!
Σε ευχαριστώ πολύ Γερακιάν για τον πίνακα. Ωρομίσθιοι Αττικής υπάρχει περίπτωση για σήμερα?
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:08:50 pmΣε ευχαριστώ πολύ Γερακιάν για τον πίνακα. Ωρομίσθιοι Αττικής υπάρχει περίπτωση για σήμερα?Τώρα που επανήλθε το excel μου θα ετοιμάσω εγώ αργότερα πίνακα για την αττική...
το παθαμε λεει?? ;Dτουλαχιστον αυτος ο πινακας του γερακιαν ειναι ακριβης???κωνσταντινα θα περασεις τελεια ειναι πανεμορφη η σαμος!!!
Παράθεση από: mother29 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:16:40 pmτο παθαμε λεει?? ;Dτουλαχιστον αυτος ο πινακας του γερακιαν ειναι ακριβης???κωνσταντινα θα περασεις τελεια ειναι πανεμορφη η σαμος!!!Τώρα που τελείωσα και εγώ τον δικό μου πίνακα μπορώ να σου πω ότι του Gerakian είναι (σχεδόν) τέλειος! Έχουμε πολύ μικρές διαφορές... (Ποιος από τους δύο πίνακες είναι ο σωστός δεν το γνωρίζω, αλλά ούτως ή άλλως έχουμε μικρές διαφορές).
μια ερωτηση...επειδη δεν εχω καταλαβει ρε παιδια...αυτοι της ειδικης που λεγαμε, δεν ανηκουν σε αλλο πινακα; γιατι ειπωθηκε οτι θα φυγουν καποιοι κ θα βελτιωθουν οι θεσεις μας;;