0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας, ειμαι καινουρια στο φορουμ.ευχαριστουμε για τις αμεσες εκκαθαρισεις πινακων.ενδιαφερομαι κι εγω για τη δυτικη μακεδονια και θα ηθελα να ρωτησω αν η β φουρνια διοριστεων ασεπ συμπεριλαμβανεται στους πινακες αναπληρωτων(χαζη ερωτηση?).ευχαριστω.
συναδελφοι για κρητη εχουμε τους καθαρισμενους πινακες???και κατι ακομα...τελικα φετος οπως φημολογειται θα παρουν πολλους πολλους ωρομισθιους ναι ή οχι???τι λενε οι πιο εμπειροι???
ευχαριστω.λογικα αρκετοι απο αυτους δε θα αρνηθουν την προσληψη τους δεδομενου του διορισμου τους η οχι?
Παράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 08:23:02 pmσυναδελφοι για κρητη εχουμε τους καθαρισμενους πινακες???και κατι ακομα...τελικα φετος οπως φημολογειται θα παρουν πολλους πολλους ωρομισθιους ναι ή οχι???τι λενε οι πιο εμπειροι??? οι 10 πρώτοι έχουν ήδη φύγει από τον πίνακα και είναι αναπληρωτές. θα φύγουν σίγουρα άλλοι 10-15 μέχρι αρχές του Οκτώβρη, Άρα υπολόγισε μετά το Νο 25 και τα 27 περίπου μόρια του πίνακα της Κρήτης.
Παράθεση από: jim92 στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 08:37:05 pmΠαράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 08:23:02 pmσυναδελφοι για κρητη εχουμε τους καθαρισμενους πινακες???και κατι ακομα...τελικα φετος οπως φημολογειται θα παρουν πολλους πολλους ωρομισθιους ναι ή οχι???τι λενε οι πιο εμπειροι??? οι 10 πρώτοι έχουν ήδη φύγει από τον πίνακα και είναι αναπληρωτές. θα φύγουν σίγουρα άλλοι 10-15 μέχρι αρχές του Οκτώβρη, Άρα υπολόγισε μετά το Νο 25 και τα 27 περίπου μόρια του πίνακα της Κρήτης.Στην Κρήτη νομίζω ότι έχουν φύγει με την α φάση οι 17 ή 18 πρώτοι.ευχαριστώ stratos! η θέση μου στην Κρήτη είναι 30+ αλλά το..... σαράκι είναι πότε θα μας καλέσουν β φάση αναπληρωτών
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:30:50 amΠαράθεση από: jim92 στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 08:37:05 pmΠαράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 08:23:02 pmσυναδελφοι για κρητη εχουμε τους καθαρισμενους πινακες???και κατι ακομα...τελικα φετος οπως φημολογειται θα παρουν πολλους πολλους ωρομισθιους ναι ή οχι???τι λενε οι πιο εμπειροι??? οι 10 πρώτοι έχουν ήδη φύγει από τον πίνακα και είναι αναπληρωτές. θα φύγουν σίγουρα άλλοι 10-15 μέχρι αρχές του Οκτώβρη, Άρα υπολόγισε μετά το Νο 25 και τα 27 περίπου μόρια του πίνακα της Κρήτης.Στην Κρήτη νομίζω ότι έχουν φύγει με την α φάση οι 17 ή 18 πρώτοι.ευχαριστώ stratos! η θέση μου στην Κρήτη είναι 30+ αλλά το..... σαράκι είναι πότε θα μας καλέσουν β φάση αναπληρωτών