0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον ανανεωμένο πίνακα διορισμών που βγήκε σήμερα δε βλέπω το όνομά μου αλλά ανήκω στη β' φουρνιά διοριστέων. Σωστά δεν το βλέπω ή πρέπει να ανησυχώ?
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει, ακόμα και σε προσωπικό μήνυμα, τον τελευταίο εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ02; Δε το βρίσκω αναρτημένο πλέον στο σχετικό site. Δε ξέρω βέβαια αν κοίταξα καλά. Έκανα format και ενώ τον είχα αποθηκεύσει, τον έχασα...
Παράθεση από: glikoulini1 στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 06:57:47 pm Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει, ακόμα και σε προσωπικό μήνυμα, τον τελευταίο εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ02; Δε το βρίσκω αναρτημένο πλέον στο σχετικό site. Δε ξέρω βέβαια αν κοίταξα καλά. Έκανα format και ενώ τον είχα αποθηκεύσει, τον έχασα... http://www.sunfiles.org/alphanualphapilambdaetarhoomegatau941sigmaf-omegarhoomicronmu943sigmathetaiotaomicroniota.html
Ξέρω ότι οι μόνιμοι ήταν περιπου 680 και οι αναπληρωτές περίπου 950. Δεν τα έχω πρόχειρα, αλλά απ'όσο θυμάμαι πάνω-κάτω αυτά ήταν τα νούμερα.
Παράθεση από: Sun στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 07:26:50 pmΞέρω ότι οι μόνιμοι ήταν περιπου 680 και οι αναπληρωτές περίπου 950. Δεν τα έχω πρόχειρα, αλλά απ'όσο θυμάμαι πάνω-κάτω αυτά ήταν τα νούμερα.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 07:38:28 pmΠαράθεση από: Sun στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 07:26:50 pmΞέρω ότι οι μόνιμοι ήταν περιπου 680 και οι αναπληρωτές περίπου 950. Δεν τα έχω πρόχειρα, αλλά απ'όσο θυμάμαι πάνω-κάτω αυτά ήταν τα νούμερα.Ευχαριστώ!1135 αν/τές με 21,685 ο τελ/ταιός μη 3τεκνος.