0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:42:25 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:29:02 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:27:27 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...! Πάντως, αν γίνεται, εκκαθάρισε και τον Κόζζι ..., να πάει να .... (δ)ιοριστεί ... να ησυχάσουμε ... χμ..ψεκαστε - σκουπιστε - διοριστε ( με ) !!!κι αφου δεχεστε παραγγελιες, παρτε και το κρυφο σεναριο: 173 + 120 + 80 = 373 ...173 24μηνίτες ...; αυτό είναι "κοστούμι" για σένα .., δεν είναι σενάριο ..., ανεκδίηγητε χουλιγγάνε ..., θες και κοστούμι ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:29:02 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:27:27 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...! Πάντως, αν γίνεται, εκκαθάρισε και τον Κόζζι ..., να πάει να .... (δ)ιοριστεί ... να ησυχάσουμε ... χμ..ψεκαστε - σκουπιστε - διοριστε ( με ) !!!κι αφου δεχεστε παραγγελιες, παρτε και το κρυφο σεναριο: 173 + 120 + 80 = 373 ...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:27:27 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...! Πάντως, αν γίνεται, εκκαθάρισε και τον Κόζζι ..., να πάει να .... (δ)ιοριστεί ... να ησυχάσουμε ...
Παράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...!
Μπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:44:14 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:42:25 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:29:02 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:27:27 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...! Πάντως, αν γίνεται, εκκαθάρισε και τον Κόζζι ..., να πάει να .... (δ)ιοριστεί ... να ησυχάσουμε ... χμ..ψεκαστε - σκουπιστε - διοριστε ( με ) !!!κι αφου δεχεστε παραγγελιες, παρτε και το κρυφο σεναριο: 173 + 120 + 80 = 373 ...173 24μηνίτες ...; αυτό είναι "κοστούμι" για σένα .., δεν είναι σενάριο ..., ανεκδίηγητε χουλιγγάνε ..., θες και κοστούμι ...!...χμ...μη με πεις μετα πως δε σε το ειπα ομως....νταξ ?( και μην ξεχνας...εχω τρελα μες στο μυαλο...)
Από τον παρακάτω πίνακα έχει αφαιρεθεί η δεύτερη ομάδα ΑΣΕΠ (από 241 και μετά), οι τρεις του 30μηνου και τα 96 πρώτα άτομα του ενιαίου πίνακα, που αντιπροσωπεύουν το 40% των 240 διοριστέων του ΑΣΕΠ. Δεν έχει συνδυαστεί το 24μηνο με το 40%, αν και κάποια άτομα ούτως ή άλλως ταυτίζονται. Η ειδική κατηγορία έχει μείνει ως έχει, μιας και δεν ξέρουμε ποιοι είναι πολύτεκνοι και ποιοι όχι.Από τα 240 άτομα του ΑΣΕΠ: 38 δεν είχαν καθόλου προϋπηρεσία και δεν υπήρχαν στον πίνακα.Ο πίνακας είναι πόνημα του Petrow005 και δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη. Είναι μια πρώτη πρόβλεψη με βάση ένα αισιόδοξο σενάριο. Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για λάθη και παραλείψεις !www.sunfiles.org
Eκκαθάριση, αυτή την ώρα, είναι επισφαλής ...Υπάρχουν 2 σενάρια, το Α για διορισμό των μισών του 60-40 (120+80) και το
ευχαριστούμε για άλλη μία φορά!!!!!
παιδιά με 26,5 μήνες καθαρής προυπηρεσίας πάω για νέο ασεπ ε?Η σειρά μου στον πίνακα διορισμών είναι 450 περίπου.(πε 02)