0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή που δεν έχουμε εκπροσώπηση, είναι δύσκολο να γίνει κάτι. Τα τηλέφωνα και τα emails δεν μπορούν να πιέσουν κανέναν. Το ΥΠΕΠΘ έχει βολευτεί με το ΑΣΕΠ που δεν έχει βγάλει αποτελέσματα, αντί να ζητήσει να συνεχιστούν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων. Κι αφού το ΥΠΕΠΘ δε ζητάει κάτι τέτοιο, το ΑΣΕΠ γιατί να το κάνει;
Απλά έβαλε 0 στα αντίστοιχα κουτάκια. Ό,τι θα έκανε και σε μας, αν έβγαζε πίνακες αναπληρωτών/ωρομισθίων χωρίς τα μόρια ασεπ.
Μόλις βγήκαν οι αναπληρωτές για ΣΜΕΑ...Είναι δυνατόν να καλούν αναπληρωτές στις ειδικότητες που δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ Πως γίνεται αυτό;;;;Είδα ότι άτομο (α) που διορίζονται λογικά με το 40% και το(υς) κάλεσε(αν) αναπληρωτή (ες)!!!Τώρα ειλικρινά έμεινα!!!Με το σκεπτικό αυτό ας δουλεύαμε και μεις αναπληρωτές από τον περσινό πίνακα!Γιατί όλοι μας περιμένουμε τόσο καιρό το ΑΣΕΠ;;;;; Γιατί δεν καλούν αναπληρωτές με βάση τα μόρια της προϋπηρεσίας μόνο!!!Πλάκα κάνουν έτσι;Υ.Γ. Δε θέλω να παρεξηγηθώ και ούτε έχω κάτι με τους συναδέλφους που έκαναν αίτηση στα ΣΜΕΑ. Η ένστασή μου είναι στον τρόπο σκέψης του ΥΠΕΠΘ.
Πολύ φοβάμαι ότι τα έχουν κλείσει τα αυτιά τους οι του ΑΣΕΠ!Κάθονται και το ευχαριστιούνται που παίζουν με τα νεύρα μας.
Αποφάσισαν οι κύριοι ότι δεν πειράζει θα πάμε στα σχολεία 3 – 4 μήνες αργότερα.
δεν προτίθεται το ΑΣΕΠ να προβεί σε καμία ενέργεια, γιατί απλά ως ανεξάρτητη αρχή δεν ασχολείται με προβλήματα άλλων.
Παράθεση από: cpap στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:09:34 am
Δηλαδή οι τεχνικές ειδικότητες δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου από τις εκλογές, αφού ούτως ή άλλως τα γραπτά θα διόρθωναν (αν κατάλαβα καλά)!!!