0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να στε καλα συναδελφοι!πιστευω πως αυτο θα μας βοηθησει ολους!και κατι ακομα,που μπορω να βρω τον εκκαθαρισμενο πινακα???
Παράθεση από: Vania στις Οκτωβρίου 14, 2009, 02:44:25 pmγια να ξερουμε και εμεις,αν γινεται οταν σας καλουν,λεγετε εδω περα τη σειρα σας για να γνωριμε που εχουν φτασει στον πινακα.ο στρατος απο οτι ειπε εχει θεση 23.τωρα μεχρι που εχουν καλεσει?? εμενα με καλεσαν σημερα και εχω θεση 14 στον εκκαθαρισμενο. καλη τοποθετηση σε ολους!
για να ξερουμε και εμεις,αν γινεται οταν σας καλουν,λεγετε εδω περα τη σειρα σας για να γνωριμε που εχουν φτασει στον πινακα.ο στρατος απο οτι ειπε εχει θεση 23.τωρα μεχρι που εχουν καλεσει??
την Παρασκευη, στις 8, εχουμε συνελευση με την Πανελληνια Ενωση Αναπληρωτων στο 4ο ΕΠΑΛ στην Κηπουπολη, για να κουβεντιασουμε τις κινησεις μας. Οποιος ενδιαφερεται, ας ερθει μια βολτα!
Το Λασίθι κάλεσε ένα ωρομίσθιο κι εκεί σταματά. περιμένει,λέει, αναπληρωτάς...
Παράθεση από: zena0301 στις Οκτωβρίου 15, 2009, 02:33:48 pmΤο Λασίθι κάλεσε ένα ωρομίσθιο κι εκεί σταματά. περιμένει,λέει, αναπληρωτάς... Δηλαδή ο μοναδικός ωρομίσθιος στο Λασίθι είμαι εγώ; Και μου έδωσαν και 10 ώρες...
Η