0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ιδωμένο υπό το παραπάνω πρίσμα προσωπικά με συγκεκριμένα άτομα απο εσάς δεν είμαστε συνάδελφοι..όπως δεν είμαι συνάδελφος με την κομμώτρια που διδάσκει στο ΤΕΕ του ΟΑΕΔ.Όσο για τα περί ενότητας με κάποιους που επειδή δεν πέρασαν στην πρώτη επιλογή τους που ήταν κομμωτική και βρέθηκαν στο τει τηλεπληροφορικης της ανω καρδιτσομαγουλας δε θέλω και δεν μπορώ να είμαι ενωμένος..
Δέν μπορώ να μήν παρέμβω:Παράθεση από: heren στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 09:48:45 pmΑς κανω λίγο τον συνηγορο του διαβολουΚυριε Mixanikos HYΓιατι δεν διαλεξες τον ιδιωτικο τομεα ο οποιος σου προσφέρει τα διπλασια και παραπανω χρηματα Άν μου βρείς δουλειά με 2000 ευρώ, ο πρώτος μισθός δικός σουΠαράθεσηκαι θελεις απλώς να γίνεις καθηγητακος των 1000
Ας κανω λίγο τον συνηγορο του διαβολουΚυριε Mixanikos HYΓιατι δεν διαλεξες τον ιδιωτικο τομεα ο οποιος σου προσφέρει τα διπλασια και παραπανω χρηματα
και θελεις απλώς να γίνεις καθηγητακος των 1000
... θεωρώ ότι ανακλά μια στρεβλή αντίληψη για το ποιοί θεωρεί το κράτος ότι πρέπει να στελεχώνουν αυτό που λέμε δημόσια διοίκηση ...
Παράθεση από: carina στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 11:41:52 amΚαλημέρα, μια ερώτηση μονάχα.. εσείς κύριε Μηχανικέ_ΗΥ, τί είστε;Με κάθε σεβασμό.. διορισμένος, αδιόριστος, επιτυχών, αναπληρωτής, ωρομίσθιος, ιδ. υπάλληλος;Αν θέλετε μου απαντάτε.. Δε σου απαντάω γιατί δε θέλω να νοθεύσω την κρίση σου ως προς τα γραφόμενά μου..αν σου πω ότι ειμαι αδιόριστος μπορεί θεωρήσεις ότι τα λέω από θυμο, αν είμαι διορισμένος μπορεί να θεωρήσεις ότι τα λέω από κακία,κοκ..Εγώ απλά περιγράφω με έντονο τρόπο μια πραγματικότητα η οποία θεωρώ ότι ανακλά μια στρεβλή αντίληψη για το ποιοί θεωρεί το κράτος ότι πρέπει να στελεχώνουν αυτό που λέμε δημόσια διοίκηση και γιατί ως κράτος πάμε κατά διαόλου..γιατί σε όλους σχεδόν τους τομείς έχουμε μια δικτατορία των μετρίων (αυτό το λέωι γενικά σε περίπτωση που κάποιοι εύθικτοι σπεύσουν να τσιμπήσουν...)
Καλημέρα, μια ερώτηση μονάχα.. εσείς κύριε Μηχανικέ_ΗΥ, τί είστε;Με κάθε σεβασμό.. διορισμένος, αδιόριστος, επιτυχών, αναπληρωτής, ωρομίσθιος, ιδ. υπάλληλος;Αν θέλετε μου απαντάτε..
Εγώ απλά περιγράφω με έντονο τρόπο μια πραγματικότητα η οποία θεωρώ ότι ανακλά μια στρεβλή αντίληψη για το ποιοί θεωρεί το κράτος ότι πρέπει να στελεχώνουν αυτό που λέμε δημόσια διοίκηση και γιατί ως κράτος πάμε κατά διαόλου..γιατί σε όλους σχεδόν τους τομείς έχουμε μια δικτατορία των μετρίων (αυτό το λέωι γενικά σε περίπτωση που κάποιοι εύθικτοι σπεύσουν να τσιμπήσουν...)
Ενα ΤΕΙ "ειδικης " κατηγοριας-οπως τα αποκαλειτε- με λιγοτερο διαβασμα και λιγοτερα χρονια σου δινει ακριβως την ιδια επαγγελματικη αποκατασταση
Μηπως "ιδια επαγγελματικη αποκατασταση" ειναι αυτο που σας ενοχλει??- επειδη συνειδητοποιησατε οτι ολα τα ονειρα σας για το πολυτεχνειο ηταν ματαια.....
Για να κανεις την ερευνα σου πηγαινε σε αυτους που σε εχουν πεισει οτι το πολυτεχνειο ειναι η "τελεια" σχολη που σου ανοιγει τα φτερα να γινεις ενας λαμπρος επιστημονας
Συμφωνω εν μερη με την αποψη του/της happiness απλα θα συμπληρωσω οτι επιστημονες παιδαγωγοι με τιτλο μπορει να μην ειμαστε αλλα μπορουμε την ιδιοτητα του παιδαγωγου να την καλλιεργησουμε, να την αναπτυξουμε και να την εξελιξουμε μεσα απο τη δουλεια, τα σεμηναρια και το διαβασμα...και τον αυτοέλεγχο
Αγαπητε/η harrinessΕγραψα και για διαβασμα (προσωπικη προσπαθεια βελτιωσης) σεμηναρια (απο φορεις, Πανεπιστημια, Ασπαιτε , ΥΠΕΠΘκλπ.)Πιστευω οτι στο εμποριο κυκλοφορουν πολλα αξιολογα βιβλια και επισης βοηθουν πολλοι και οι συμβουλοιΕαν αναζητησεις πληροφοριες και βοηθεια μπορεις να βρεις....Επεισης καποιες σχολες εχουν και παιδαγωγικα μαθηματα που σου δινουν καποιες βασεις
Και κάτι άλλο: Μπορεί τα ΠΣ των περιφερειακών ΤΕΙ να είναι εφάμιλλα του MIT αλλά: όταν κάποιος γράφει 7 Μαθηματικά και 9 Προγραμματισμό και το κράτος του δίνει δυνοτότητα να διδάξει για μένα προσωπικά είναι κατάντια..