0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά μου λύνετε μια απορία;;;; Εφόσον έχετε πρόβλημα με όλους και όλα που είναι κατώτεροι απο εσάς για τον Α ή
Καλημέρα, μια ερώτηση μονάχα.. εσείς κύριε Μηχανικέ_ΗΥ, τί είστε;Με κάθε σεβασμό.. διορισμένος, αδιόριστος, επιτυχών, αναπληρωτής, ωρομίσθιος, ιδ. υπάλληλος;Αν θέλετε μου απαντάτε..
Αν έχεις τα κότσια και το αξίζεις και μπορείς κάνε τις κινήσεις και βγάλε το τμήμα σου παραπάνω και εγώ θα σου πω και μπράβο.
Ιδου οι φετινές βάσεις των τμημάτων ΤΕΙ που θα στελεχώσουν την Κοινωνία της Πληροφορίας στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην αρχή του 21ου αιώνα..Θαυμάστε συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων:Μην ξεχνάς και την Πρωτοβάθμια! Τα παιδιά σας στα ολοήμερα διδάσκονται σχεδόν καθημερινά Πληροφορική, βάζουν τις βάσεις στις Νέες Τεχνολογίες,από τους Πληροφορικούς του ενιαίου πίνακα ΠΕ19-20.
@Mixanikos_HY καταρχας, το οτι ειναι χαμηλα οι βασεις εισαγωγης στις πανελληνιες, οφειλεται στο οτι τα τμηματα αυτα βρισκονται επαρχια.
Και μην ξεχνας οτι πολλα απο τα ΤΕΙ (καινουργιες σχολες) εδιναν για πρωτη φορα ΑΣΕΠ. Αντιθετα τα τμηματα των ΑΕΙ (παλιες σχολες) εχουν πιο εμπειρους αποφοιτους.
Και πολλα θεματα ειχαν αρκετα μαθηματικα και πολυπλοκοτητες (ισως πλεονεκτημα ΑΕΙ) και λιγοτερα δικτυα, αρχιτεκτονικη, πολυμεσα (ισως πλεονεκτημα ΤΕΙ).. Και ακομα να δεκτω οτι η αποτυχια των ΤΕΙ ηταν καθολικη.
Το οτι τα ΑΕΙ ειχαν αποτυχια 75% ειναι μικρο νουμερο? Γιατι συμφωνα με τα λεγομενα σου, θα επρεπε να ειχαν 75% επιτυχια.
Και αυτοι που περασαν δεν νομιζω να το οφειλουν 100% στις σχολες τους. Κατι παραπανω διαβασαν, ειχαν εμπειρια απο ιδιωτικο τομεα...
Ας κανω λίγο τον συνηγορο του διαβολουΚυριε Mixanikos HYΓιατι δεν διαλεξες τον ιδιωτικο τομεα ο οποιος σου προσφέρει τα διπλασια και παραπανω χρηματα
και θελεις απλώς να γίνεις καθηγητακος των 1000
Μαθηματικά και πολυπλοκότητες είχε 1 ερώτηση στην οποία απλά έπρεπε να θυμάσαι ένα τύπο. Επίσης αν νομίζεις ότι τα ΤΕΙ ειδικεύονται σε δίκτυα, αρχιτεκτονική και πολυμέσα πλανάσαι πλάνην οικτρά. Αυτά είναι χαζομαρούλες που λένε οι απόφοιτοι ΤΕΙ για να ευλογούν τα γένια τους. Στην ουσία κανείς δε ξέρει τίποτα εκτός και αν έχει ασχοληθεί προσωπικά (αυτό το τελευταίο ισχύει το ίδιο και για τους αποφοίτους ΑΕΙ)
οποιος ειναι μαγκας ειτε απο αει ειτε απο τει ας περασει .τελος.
Η πληροφορικη ειναι παραξενη επιστημη... μπορει να μην εχεις καν πτυχιο και να βαζεις κατωπτυχιουχους... Μην μου λετε πως δεν μπορουν τα παιδια των τει να διδαξουν γιατι δεν στεκει...