0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να ζητάνε βιογραφικά μέσω της ιστοσελίδας τους, απλώς για να έχουν επιλογές και να κάνουν τους εκπαιδευτές να νιώθουν αναλώσιμοι. Αυτοί που έχουν μπάρμπα στην κορώνη, πάντα προηγούνται στην Ελλάδα. για αυτό θεωρώ ότι πηγαίνοντας από εκεί, αυξάνεις τις πιθανότητες να σε προσλάβουν. Ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Έχουν μια εικόνα!Ρώτησε και συμφοιτητές σου από το κολέγιο, αν έχουν διδάξει ποτέ και πώς το κατάφεραν. Θα σε βοηθήσει να βρεις άκρη!
Αγαπητέ Lasid καλησπέρα καί σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου.Το κολλέγιο το τελείωσα πριν απο 14 χρόνια. Τότε προσφερε ενα 4ετες εκπαιδευτικο πρόγραμμα σε συνεργασία με ένα Βρετανικό πανεπιστήμιο (μου φαινεται το λέγανε validated course, να σου πω δεν θυμάμαι κι ακριβως γιατί έχουν περασει τόσα χρόνια).Η ειδικότητα μου είναι σχεδιασμος οπτικης επικοινωνίας γνωστη καί ως γραφιστική (αυτήν την ειδικότητα ζητουν).Συμφωνω με την άποψη σου δηλαδή, να περασω απο τα ιεκ στα οποια ειχα στείλει το βιογραφικό μου ΑΛΛΑ τότε ποιος ο λόγος του να ζητούν να τους στείλεις ηλεκτρονικά το βιογραφικό σου καί μάλιστα όχι απευθειας σε αυτούς αλλα μέσω της ιστοσελίδας στην οποία έχουν βάλει την αγγελία τους; (δηλαδή άλλος αξιολογεί το ποιός θα περάσει συνέντευξη, όχι οι ίδιοι;)Θα επανέλθω στην απάντηση σου αργότερα κι αυτό γιατί εχω ρωτήσει καί αλλους να μου πούν τι ακριβώς ισχύει.Δυστυχώς όμως έχω αρχίσει να πιστεύω πως ακομα και για να σε πάρει κάποιος να διδάξεις (γιατί πως διαφορετικά θα φτιάξεις προϋπηρεσία), πρέπει να 'χεις "θείο στην Κορώνη"!
Ρώτησε και συμφοιτητές σου από το κολέγιο, αν έχουν διδάξει ποτέ και πώς το κατάφεραν. Θα σε βοηθήσει να βρεις άκρη!
οσο για τον κύριο...θα τον ενημερώσω οτι αμα απο ιεκ πηρες bachelor δεν στο αναγνωριζουν..ασε να λενε οι κουμμουνιστες
Καλημέρα Markosath,Το μπατσελόρ μου το πήρα απο ιδιώτικο κολλέγιο (ετσι αυτοαναγνωριζόταν τότε, τωρα μου φαινεται το εχει αλλαξει) χωρίς να μου περάσει από το μυαλό - τότε - ότι μετά απο 14 χρόνια και στην προσπαθεια μου να εργαστώ ως καθηγητης σε ιιεκ θα είχα πρόβλημα.
@ Θ._Καλημέρα,Σχετικά με όσα γράφεις:"Αυτο ειναι η απάντηση στην ΝΔ που εδω και δεκαετίες αναγνωρίζει τα πτυχία....."(….)Παρεπιμπτόντως, ο "κουλης" ποιός είναι, ο μητσοτάκης junior;
Διαβάζοντας τα παραπάνω προτείνω τα εξής....Όσοι παίρνουν πτυχία από ιδιωτικούς φορείς (ανεξαρτήτου βαθμίδας) να μην αναγνωρίζονται από το ελληνικό δημόσιο και οι κάτοχοί τους να μπορούν να εργαστούν μόνο στον ιδιωτικό τομέα!Όσοι παίρνουν πτυχία από δημόσιους φορείς (ανεξαρτήτου βαθμίδας) που δε χρειάζονται αναγνώριση να δουλεύουν μόνο στο δημόσιο τομέα.Έτσι το λύσαμε το πρόβλημα της ιδιωτικής παιδείας στην Ελλάδα!