0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμενα κατι εχει παρει τ'αυτι μου για "κρυμμενα"κενα,αλλα περαν τουτου ουτε καταλαβαινω,ουτε γνωριζω κατι.
Συνάδελφοι γεια σας! Έχω διοριστεί μόνιμη μέσω ΑΣΕΠ και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών και το μόνιμο διορισμό τους στον κλάδο των φιλολόγων.Έχω την εξής απορία και θα ήθελα τις απόψεις σας,ιδιαίτερα όσων γνωρίζουν αρκετά.Είναι δυνατόν κάποιος φιλόλογος,με πτυχίο του 2004 και στρατό το 2004-05, να προσληφθεί ως αναπληρωτής σε λύκειο το έτος 2005-2006 χωρίς να έχει προϋπηρεσία?Όταν λέω λύκειο δεν εννοώ ούτε Σιβιτανίδειο ούτε εκκλησιαστικό σχολείο ούτε μεινοτικό σχολείο,κανονικό λύκειο σε πόλη.....
Κι όμως συνάδελφοι bubuka kai ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ το άτομο στο οποίο αναφέρομαι δεν έδωσε ΑΣΕΠ!!! Τελείωσε το 2004,πήγε στρατό αμέσως και το φθινόπωρο του 2005 προσλήφθηκε αναπληρωτής...έβαλα το όνομά του στο google και μου έβγαλε τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών του σχολικού έτους 2005-06...Είχε προϋπηρεσία 19 και κάτι μόρια μέσα σε ένα σχολικό έτος....λίγα άτομα είχαν τόσα μόρια μέσα σε ένα έτος,οι περισσότεροι είχαν 8 και 9.
δηλαδή 19 μόρια σε ένα χρόνο τα αποκτάς μόνο με υπηρεσία σε δυσπρόσιτο?
Παράθεση από: pony30 στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:03:58 pmδηλαδή 19 μόρια σε ένα χρόνο τα αποκτάς μόνο με υπηρεσία σε δυσπρόσιτο? Ναι και για να το διαπιστώσεις κοίτα αν το κουτάκι της προϋπηρεσίιας είναι γκριΘεσ/νίκη-κοντινή πόλη- τουριστικό ........... αν είναι προς Χαλκιδική μάλλον μπορει αν είναι Εκκλησιαστικό Δυσπρόσιτο ώστα να δικαιολογηθούν και τα 19 μόρια απο το πουθενά