0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ 7/9/2009Οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν ότι φέτος θα χαθούν χιλιάδες διδακτικές ώρες και θα προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία, λόγω της επιλογής της κυβέρνησης να μειώσει τους μόνιμους διορισμούς, κυρίως σε νηπιαγωγούς (κατά 50%) και δασκάλους (κατά 25%), γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες θα φανούν σε λίγες μέρες.
Παράθεση από: popai στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 12:06:46 μμΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ 7/9/2009Οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν ότι φέτος θα χαθούν χιλιάδες διδακτικές ώρες και θα προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία, λόγω της επιλογής της κυβέρνησης να μειώσει τους μόνιμους διορισμούς, κυρίως σε νηπιαγωγούς (κατά 50%) και δασκάλους (κατά 25%), γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες θα φανούν σε λίγες μέρες. Μάλλον ταυτόχρονα μου απάντησες στο τι θα γίνει....
Παράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 11:48:16 πμΠαράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 11:39:15 πμΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 09:42:16 πμΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?δεν ξερω, ρωταω πως το βλεπετε. εγω προσωπικα το βλεπω αδικο να τρωνε τις λιγοστες θεσεις μας αυτοι που απο του χρονου θα ναι βολεμενοι. πιστευω θα πρεπε να βγαινουνε απο τον πινακα μας τη στιγμη που γινονται διοριστεοι του ασεπ. Το θεωρώ άδικο αυτό που λες γιατί και εγώ έβγαλα τα μάτια μου πάνω από τα βιβλία για να καταφέρω να είμαι στους διοριστέους και να πάρω κάποια μόρια για μια καλή θέση στον ενιαίο…όπως επίσης θέλω το ίδιο όπως και εσύ να δουλέψω…γιατί να μην θεωρώ και εγώ άδικο λοιπόν που δεν διορίσανε και τους 600 φέτος και θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη για να δουλέψω;
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 11:39:15 πμΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 09:42:16 πμΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?δεν ξερω, ρωταω πως το βλεπετε. εγω προσωπικα το βλεπω αδικο να τρωνε τις λιγοστες θεσεις μας αυτοι που απο του χρονου θα ναι βολεμενοι. πιστευω θα πρεπε να βγαινουνε απο τον πινακα μας τη στιγμη που γινονται διοριστεοι του ασεπ.
Παράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 09:42:16 πμΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?
Δεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας;
Την Παρασκευή είχαν τοποθετηθεί της α φάσης και το απόγευμα βγήκε η β. Αν θέλουν Τετάρτη που τελειώνουν οι τοποθετήσεις της β φάσης το απόγευμα βγάζουν και τη γ .
Χμ...η arietta είχε πει για 15 του μηνός...για να δούμε...Λέτε να πάρουν πάλι 300;
Παράθεση από: nanakimou στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 11:58:25 πμΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 11:48:16 πμΠαράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 11:39:15 πμΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτέμβριος 07, 2009, 09:42:16 πμΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?δεν ξερω, ρωταω πως το βλεπετε. εγω προσωπικα το βλεπω αδικο να τρωνε τις λιγοστες θεσεις μας αυτοι που απο του χρονου θα ναι βολεμενοι. πιστευω θα πρεπε να βγαινουνε απο τον πινακα μας τη στιγμη που γινονται διοριστεοι του ασεπ. Το θεωρώ άδικο αυτό που λες γιατί και εγώ έβγαλα τα μάτια μου πάνω από τα βιβλία για να καταφέρω να είμαι στους διοριστέους και να πάρω κάποια μόρια για μια καλή θέση στον ενιαίο…όπως επίσης θέλω το ίδιο όπως και εσύ να δουλέψω…γιατί να μην θεωρώ και εγώ άδικο λοιπόν που δεν διορίσανε και τους 600 φέτος και θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη για να δουλέψω;Σιγουρα θα δουλεψεις στο δημοσιο και μονιμη. Εγω ποτέ. κι εαν, θα ναι με συμβαση του 1 ετους και οπου με στειλουνε, κι αυτην την αγωνια θα την εχω και του χρονου. του χρνου δε θα χει ησυχασει το κεφαλακι μου, δε θα χω βολευτει. Εγω δε σπουδασα, δε διαβασα; μου χαριστηκε τιποτα; δε ρωταει ομως κανεις τι θ απογινω αν δε με παρουνε. κι εσυ σε δυσκολη φαση εισαι κι εχει τα αδικα της, δεν αντιλεγει κανεις. απλα μπροστα στη δικια μου ειναι παραδεισος.