0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 12:35:47 pmΠαράθεση από: nanakimou στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:58:25 amΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:48:16 amΠαράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:39:15 amΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:42:16 amΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?δεν ξερω, ρωταω πως το βλεπετε. εγω προσωπικα το βλεπω αδικο να τρωνε τις λιγοστες θεσεις μας αυτοι που απο του χρονου θα ναι βολεμενοι. πιστευω θα πρεπε να βγαινουνε απο τον πινακα μας τη στιγμη που γινονται διοριστεοι του ασεπ. Το θεωρώ άδικο αυτό που λες γιατί και εγώ έβγαλα τα μάτια μου πάνω από τα βιβλία για να καταφέρω να είμαι στους διοριστέους και να πάρω κάποια μόρια για μια καλή θέση στον ενιαίο…όπως επίσης θέλω το ίδιο όπως και εσύ να δουλέψω…γιατί να μην θεωρώ και εγώ άδικο λοιπόν που δεν διορίσανε και τους 600 φέτος και θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη για να δουλέψω;Σιγουρα θα δουλεψεις στο δημοσιο και μονιμη. Εγω ποτέ. κι εαν, θα ναι με συμβαση του 1 ετους και οπου με στειλουνε, κι αυτην την αγωνια θα την εχω και του χρονου. του χρνου δε θα χει ησυχασει το κεφαλακι μου, δε θα χω βολευτει. Εγω δε σπουδασα, δε διαβασα; μου χαριστηκε τιποτα; δε ρωταει ομως κανεις τι θ απογινω αν δε με παρουνε. κι εσυ σε δυσκολη φαση εισαι κι εχει τα αδικα της, δεν αντιλεγει κανεις. απλα μπροστα στη δικια μου ειναι παραδεισος.Κοίτα,είναι εξαιρετικά λεπτό το ζήτημα.Σε καμία όμως περίπτωση δεν συμφωνώ με την nanakimou ότι έβγαλε τα μάτια της στα βιβλία και το αξίζει.Όλες μας προσπαθήσαμε άλλες περισσότερο,άλλες λιγότερο και οι περισσότερες-οι από εμάς το αξιζουμε.Εγώ προσωπικά έδωσα πρώτη φορά.Πήγα σε φροντιστήριο,πλήρωσα και 1500 ευρώ και διάβαζα μήνες.αποτέλεσμα?75 τα εκατό.Κοινώς ξεσκίστηκα στο διάβασμα και αυτό που είπες με υποτιμά.Απλά οι θέσεις ήταν 600 για 7,500 άτομα.Ποιος παππάς και ποιος κουμπάρος?Και να σου πω κάτι?Η φίλη μου πέρασε στους 600 διαβάζοντας 2 μέρες.Λοιπόν για ποια αξιοκρατία μιλάμε?Θα παρακαλούσα οι τόνοι να είναι χαμηλοί καθώς κάνουμε συζήτηση και διάλογο.
Παράθεση από: nanakimou στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:58:25 amΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:48:16 amΠαράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:39:15 amΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:42:16 amΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?δεν ξερω, ρωταω πως το βλεπετε. εγω προσωπικα το βλεπω αδικο να τρωνε τις λιγοστες θεσεις μας αυτοι που απο του χρονου θα ναι βολεμενοι. πιστευω θα πρεπε να βγαινουνε απο τον πινακα μας τη στιγμη που γινονται διοριστεοι του ασεπ. Το θεωρώ άδικο αυτό που λες γιατί και εγώ έβγαλα τα μάτια μου πάνω από τα βιβλία για να καταφέρω να είμαι στους διοριστέους και να πάρω κάποια μόρια για μια καλή θέση στον ενιαίο…όπως επίσης θέλω το ίδιο όπως και εσύ να δουλέψω…γιατί να μην θεωρώ και εγώ άδικο λοιπόν που δεν διορίσανε και τους 600 φέτος και θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη για να δουλέψω;Σιγουρα θα δουλεψεις στο δημοσιο και μονιμη. Εγω ποτέ. κι εαν, θα ναι με συμβαση του 1 ετους και οπου με στειλουνε, κι αυτην την αγωνια θα την εχω και του χρονου. του χρνου δε θα χει ησυχασει το κεφαλακι μου, δε θα χω βολευτει. Εγω δε σπουδασα, δε διαβασα; μου χαριστηκε τιποτα; δε ρωταει ομως κανεις τι θ απογινω αν δε με παρουνε. κι εσυ σε δυσκολη φαση εισαι κι εχει τα αδικα της, δεν αντιλεγει κανεις. απλα μπροστα στη δικια μου ειναι παραδεισος.
Παράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:48:16 amΠαράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:39:15 amΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:42:16 amΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?δεν ξερω, ρωταω πως το βλεπετε. εγω προσωπικα το βλεπω αδικο να τρωνε τις λιγοστες θεσεις μας αυτοι που απο του χρονου θα ναι βολεμενοι. πιστευω θα πρεπε να βγαινουνε απο τον πινακα μας τη στιγμη που γινονται διοριστεοι του ασεπ. Το θεωρώ άδικο αυτό που λες γιατί και εγώ έβγαλα τα μάτια μου πάνω από τα βιβλία για να καταφέρω να είμαι στους διοριστέους και να πάρω κάποια μόρια για μια καλή θέση στον ενιαίο…όπως επίσης θέλω το ίδιο όπως και εσύ να δουλέψω…γιατί να μην θεωρώ και εγώ άδικο λοιπόν που δεν διορίσανε και τους 600 φέτος και θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη για να δουλέψω;
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:39:15 amΠαράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:42:16 amΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?δεν ξερω, ρωταω πως το βλεπετε. εγω προσωπικα το βλεπω αδικο να τρωνε τις λιγοστες θεσεις μας αυτοι που απο του χρονου θα ναι βολεμενοι. πιστευω θα πρεπε να βγαινουνε απο τον πινακα μας τη στιγμη που γινονται διοριστεοι του ασεπ.
Παράθεση από: Gemini 28 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:42:16 amΔεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας; Τι ενοείς?αν είναι σωστό ή αν δεν είναι?
Δεν εχει κανεις αντιρηση οτι πανε αναπληρωτες οι διοριστεοι ασεπ της 2ης χρονιας;
EFFIE σε ποια σειρα εισαι τωρα?
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 02:07:14 pmEFFIE σε ποια σειρα εισαι τωρα?Κοντά στο 280.Μπράβο Δήμητρα!!!
Το έστειλα το mail στο
Νομίζω ότι αυτοί που έχουν κάποια παραπάνω μόρια στον Ενιαίο Πίνακα, τα έχουν γιατί έχουν δώσει ΑΣΕΠ 2 ή 3, μπορεί και 4 φορές και έχουν κρατήσει κάποια μόρια. Κι αυτοί προσπάθεια, έχουν κάνει στα τόσα χρόνια, και οι διοριστέοι έχουν κάνει τη δική τους για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν αυτή τη θέση. Ο καθένας έχει κάνει τη δική του προσπάθεια και καλό είναι να μη μπαίνουμε σε τέτοιες αντιδικίες.
Παράθεση από: Boldini στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:39:57 pmΤο έστειλα το mail στο
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:56:14 pmΠαράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 02:07:14 pmEFFIE σε ποια σειρα εισαι τωρα?Κοντά στο 280.Μπράβο Δήμητρα!!! κι εγω..κοντα ειμαστε!!!