0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά, εντάξει, γίνομαι κακιά τώρα... Οι διευθυντές πρωτοβάθμιας δε μου φταίνε -οι άνθρωποι λύσεις προσπαθούν να βρουν, άτομα ζητάνε, και δε φταίνε αν δεν εισακούονται... Στα παραπάνω κλιμάκια είναι το πρόβλημα...
Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Είμαι κανούργια στο forum και μόλις χτες διάβασα τα post όλων για την γ' φάση....αφαιρόντας λοιπόν άτομα από την α΄ και β΄ φάση βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νούμερο 291 και τρώω τα νύχια μου... Το πρωί μίλησα με το ΥΠΕΠΘ και μου είπαν ότι οι αναπληρωτές δεν θα επηρεαστούν από την ανακοίνωση "ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ" καθώς αυτή αφορά σε μόνιμους διορισμούς μόνον...οπότε...περιμένουμε γ' φάση...εκτός και είναι όλοι ανενημέρωτοι μέσα στον πανικό των εκλογών..[/quoσυγνωμη στο υπουργειο οτι τους κατεβει λενε?σε μερικους απαντουν οτι θα συνεχισουν οι προσληψεις και σε αλλους οτι να περιμενουμε φαση μετα τισ εκλογες??ας αποφασισουν επιτελους!!!εμεις τι φταιμε??
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 04:48:09 pmΠαιδιά καλησπέρα σε όλους. Είμαι κανούργια στο forum και μόλις χτες διάβασα τα post όλων για την γ' φάση....αφαιρόντας λοιπόν άτομα από την α΄ και β΄ φάση βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νούμερο 291 και τρώω τα νύχια μου... Το πρωί μίλησα με το ΥΠΕΠΘ και μου είπαν ότι οι αναπληρωτές δεν θα επηρεαστούν από την ανακοίνωση "ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ" καθώς αυτή αφορά σε μόνιμους διορισμούς μόνον...οπότε...περιμένουμε γ' φάση...εκτός και είναι όλοι ανενημέρωτοι μέσα στον πανικό των εκλογών..[/quoσυγνωμη στο υπουργειο οτι τους κατεβει λενε?σε μερικους απαντουν οτι θα συνεχισουν οι προσληψεις και σε αλλους οτι να περιμενουμε φαση μετα τισ εκλογες??ας αποφασισουν επιτελους!!!εμεις τι φταιμε??
Έχει κενά Σέρρες και Ημαθία άντε μακάρι!