0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
AX .....! για μένα είναι ευχάριστη είδηση αυτό. που ζώ ε?προσπαθώ να ενημερώνομαι αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα...!ευχαριστω για την ευχάριστη είδηση
Παράθεση από: LINX στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:24:27 pmAX .....! για μένα είναι ευχάριστη είδηση αυτό. που ζώ ε?προσπαθώ να ενημερώνομαι αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα...!ευχαριστω για την ευχάριστη είδησηαπάντηση στην καλλιόπη ... δεν αναφέρομαι εννοείται στην αργοπορία του υπουργείου.
Παράθεση από: LINX στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:33:44 pmΠαράθεση από: LINX στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:24:27 pmAX .....! για μένα είναι ευχάριστη είδηση αυτό. που ζώ ε?προσπαθώ να ενημερώνομαι αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα...!ευχαριστω για την ευχάριστη είδησηαπάντηση στην καλλιόπη ... δεν αναφέρομαι εννοείται στην αργοπορία του υπουργείου.[/quoteΕγώ είπα "που ζεις "χαριτολογώντας γιατί έγινε πολύ ντόρος με τα 1070 κενά που έβγαλε η ΔΟΕ και όλοι πανηγυρίζαμε από τη χαρά μας ,μπας και μας πάρουν αναπληρωτές..ναι το κατάλαβα.δεν το είχα πάρει είδηση........είσαι και εσύ μεσα στους 1070 ε???να υποθέσω στο όριο όπως εγω? στους επόμενους 1020???ευχάριστα να είναι τα νέα για όσους περισσότερους από εμάς γίνεται
Παράθεση από: LINX στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:24:27 pmAX .....! για μένα είναι ευχάριστη είδηση αυτό. που ζώ ε?προσπαθώ να ενημερώνομαι αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα...!ευχαριστω για την ευχάριστη είδησηαπάντηση στην καλλιόπη ... δεν αναφέρομαι εννοείται στην αργοπορία του υπουργείου.[/quoteΕγώ είπα "που ζεις "χαριτολογώντας γιατί έγινε πολύ ντόρος με τα 1070 κενά που έβγαλε η ΔΟΕ και όλοι πανηγυρίζαμε από τη χαρά μας ,μπας και μας πάρουν αναπληρωτές..
Συγνώμη τώρα....αν είναι να πάρουνε την έγκριση μετά τις εκλογές, τότε τι νόημα έχει η έγκριση;;;;;; Μα θα τρελαθούμε τελείως;;;;;;;Τι γραφειοκρατία είναι αυτή;;;;;;;;;;;;;ΕΛΕΟΣ!!!!!!!