*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 22862 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Iris_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 17, 2010, 11:21:31 am »
Ναι έχεις δίκιο!  :P Απλά αφού πετύχατε και καταφέρατε και δουλέψατε νομιζω ότι μπορείτε να το αναφέρετε! Υπάρχουν και άλλοι επιτυχόντες που δεν μπήκαν ούτε ωρομίσθιοι....αυτοί νομίζω ότι καλό θα ήταν να το κρύψουν....Τι να σας πω....Τα έχω δει πια όλα μέσα σε ένα μόλις χρόνο!!! Στο φροντιστήριο άκουγαν ασέπ/εγκυμοσύνη και τους γυρνούσε το μάτι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:28:47 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 17, 2010, 11:28:24 am »
Δυστυχώς για το δημόσιο δεν πρέπει να λέμε και πολλά! Πέρυσι στο φροντιστήριο που ήμουν μου το ξεκαθάρισαν ότι τους ενδιαφέρει η ''μονιμότητα'' και να μην αλλάζουν καθηγητές και ότι καλό θα ήταν να μην ασχοληθώ με τον ασέπ, ότι αυτοί δεν θέλουν να δίνω ασέπ.....μπλα μπλα μπλα μπλα......εσύ σύμφωνείς και όλα εντάξει!!! Αλλωστε και η γυναίκα του που ήταν στην ηλικία μου, δίνει συνέχεια ασέπ οπότε τα έλεγε απλά για να τα πει....Αν δουλέψατε ωρομισθία κτλ να το λέτε αλλά τυχόν επιτυχίες στον ασέπ καλό είναι απλά να μην αναφέρονται..Εκτός και αν ρωτήσουν.....Πού φτάσαμε! Να κρυβόμαστε!
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος elena86

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 17, 2010, 11:57:32 am »
να ρωτήσω κι εγώ κάτι...?εκτός από το βιογραφικό πρέπει να βάζεις και συνοδευτική επιστολή που θα γράφεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να εργαστείς στο στγκεκριμένο ίδιωτικό σχολείο ή απλά σκέτο το βιογρσφικό...δεν έχω ξαναστειλει και δε γνωρίζω...ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 17, 2010, 12:12:26 pm »
να ρωτήσω κι εγώ κάτι...?εκτός από το βιογραφικό πρέπει να βάζεις και συνοδευτική επιστολή που θα γράφεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να εργαστείς στο στγκεκριμένο ίδιωτικό σχολείο ή απλά σκέτο το βιογρσφικό...δεν έχω ξαναστειλει και δε γνωρίζω...ευχαριστώ..

Όχι.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:28:47 »

Αποσυνδεδεμένος elena86

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 17, 2010, 12:26:16 pm »

Όχι.

ευχαριστώ πολύ bikini.. :)

Αποσυνδεδεμένος Iris_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 17, 2010, 12:48:03 pm »
Δυστυχώς για το δημόσιο δεν πρέπει να λέμε και πολλά! Πέρυσι στο φροντιστήριο που ήμουν μου το ξεκαθάρισαν ότι τους ενδιαφέρει η ''μονιμότητα'' και να μην αλλάζουν καθηγητές και ότι καλό θα ήταν να μην ασχοληθώ με τον ασέπ, ότι αυτοί δεν θέλουν να δίνω ασέπ.....μπλα μπλα μπλα μπλα......εσύ σύμφωνείς και όλα εντάξει!!! Αλλωστε και η γυναίκα του που ήταν στην ηλικία μου, δίνει συνέχεια ασέπ οπότε τα έλεγε απλά για να τα πει....Αν δουλέψατε ωρομισθία κτλ να το λέτε αλλά τυχόν επιτυχίες στον ασέπ καλό είναι απλά να μην αναφέρονται..Εκτός και αν ρωτήσουν.....Πού φτάσαμε! Να κρυβόμαστε!

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 17, 2010, 12:50:48 pm »

Μια καλογραμμένη επιστολή μπορεί να ενισχύσει το βιογραφικό και κυρίως βοηθάει στο να σε θυμούνται.
Και θα πρότεινα  το βιογραφικό να το πηγαίνεις εσύ και να επιδιώκεις και συνάντηση με το διευθυντή του σχολείου, καθώς τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά που λαμβάνουν ταχυδρομικώς, ούτε καν τα διαβάζουν.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 17, 2010, 01:18:38 pm »
Με το ίδιο σκεπτικό, έστω ότι υπάρχει κάποιος που κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 10 χρόνια είναι ομαδάρχης κατασκήνωσης.
Θα το συμπεριλάβει στο βιογραφικό του, για να δείξει ότι αγαπά τα παιδιά κ, άρα, είναι καλός δάσκαλος;  ???

Στο βιογραφικό γράφεται οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά μας.
Τι τον νοιάζει τον διευθυντή του ιδιωτικού, αν εσύ έχεις Proficiency ή 3 χρυσά μετάλλια στους σχολικούς αγώνες (χρόνια πριν...  ;D ) ή γνωρίζεις όλο τον Τσελεμεντέ;;;  ??? Αυτός Μαθηματικό ψάχνει!  :-X
Σε ένα πολύ καλό αμερικάνικο κολλέγιο της πόλης μου σου δίνουν αυτοί μια φόρμα να συμπληρώσεις για βιογραφικό. Ε, δεν μπορείς να φανταστείς τι ζητάνε: συλλόγους των οποίων είσαι μέλος, εκδόσεις σου, και γενικά εξωδιδακτικές δραστηριότητες μετράνε πολύ. Όταν είχα πάρει αυτήν την φόρμα και είδα ότι δεν μπορούσα να συμπληρώσω όσα ζητούσαν, δεν μπήκα καν στον κόπο να την στείλω. :P
Και θα πρότεινα  το βιογραφικό να το πηγαίνεις εσύ και να επιδιώκεις και συνάντηση με το διευθυντή του σχολείου, καθώς τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά που λαμβάνουν ταχυδρομικώς, ούτε καν τα διαβάζουν.
Έχεις δίκιο αλλά έλα που δεν μου έκλειναν εμένα ραντεβού όσο κι αν επέμενα αλλά μου έλεγαν ή να το αφήσω εκεί σε μια στοίβα που είχαν ή να το στείλω ταχυδρομικώς ή με mail! Επομένως, εγώ θα πρότεινα να βρούμε κανέναν "καλό" γνωστό του ιδιοκτήτη (γιατί κι εγώ με γνωστό πήγα αλλά......) που να του έχει υποχρέωση και, το βασικότερο, να έχουμε τύχη. Αν έχεις τύχη διάβαινε, που λένε.

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 17, 2010, 02:21:03 pm »
Συμφωνώ απόλυτα στο ..
...να βρούμε κανέναν "καλό" γνωστό του ιδιοκτήτη  που να του έχει υποχρέωση

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 17, 2010, 02:26:15 pm »
Συμφωνώ απόλυτα στο ..
...να βρούμε κανέναν "καλό" γνωστό του ιδιοκτήτη  που να του έχει υποχρέωση
;) :D

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 17, 2010, 02:43:36 pm »
Με το ίδιο σκεπτικό, έστω ότι υπάρχει κάποιος που κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 10 χρόνια είναι ομαδάρχης κατασκήνωσης.
Θα το συμπεριλάβει στο βιογραφικό του, για να δείξει ότι αγαπά τα παιδιά κ, άρα, είναι καλός δάσκαλος;  ???

Στο βιογραφικό γράφεται οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά μας.
Τι τον νοιάζει τον διευθυντή του ιδιωτικού, αν εσύ έχεις Proficiency ή 3 χρυσά μετάλλια στους σχολικούς αγώνες (χρόνια πριν...  ;D ) ή γνωρίζεις όλο τον Τσελεμεντέ;;;  ??? Αυτός Μαθηματικό ψάχνει!  :-X
Σε ένα πολύ καλό αμερικάνικο κολλέγιο της πόλης μου σου δίνουν αυτοί μια φόρμα να συμπληρώσεις για βιογραφικό. Ε, δεν μπορείς να φανταστείς τι ζητάνε: συλλόγους των οποίων είσαι μέλος, εκδόσεις σου, και γενικά εξωδιδακτικές δραστηριότητες μετράνε πολύ. Όταν είχα πάρει αυτήν την φόρμα και είδα ότι δεν μπορούσα να συμπληρώσω όσα ζητούσαν, δεν μπήκα καν στον κόπο να την στείλω. :P
Και θα πρότεινα  το βιογραφικό να το πηγαίνεις εσύ και να επιδιώκεις και συνάντηση με το διευθυντή του σχολείου, καθώς τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά που λαμβάνουν ταχυδρομικώς, ούτε καν τα διαβάζουν.
Έχεις δίκιο αλλά έλα που δεν μου έκλειναν εμένα ραντεβού όσο κι αν επέμενα αλλά μου έλεγαν ή να το αφήσω εκεί σε μια στοίβα που είχαν ή να το στείλω ταχυδρομικώς ή με mail! Επομένως, εγώ θα πρότεινα να βρούμε κανέναν "καλό" γνωστό του ιδιοκτήτη (γιατί κι εγώ με γνωστό πήγα αλλά......) που να του έχει υποχρέωση και, το βασικότερο, να έχουμε τύχη. Αν έχεις τύχη διάβαινε, που λένε.

panickos, κ το δικό μου βιογραφικό συμπεριλαμβάνει εξωδιδακτικές δραστηριότητες, σεμινάρια, κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου κ μηχανής (γκαζάκιας η φιλόλογος!  ;D  ;D ), πτυχία ξένων γλωσσών κ Υ/Η, αλλά νομίζω πως, αν ο άλλος ενδιαφέρεται για την επιστήμη σου κ μόνο να σε προσλάβει, τα άλλα περιττεύουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2010, 02:45:46 pm από bikini »

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 18, 2010, 09:07:57 am »
Ιδού το ανέκδοτο:Μπαίνει ο Οιδίποδας σε ένα μπαρ.
Οιδίποδας: Hello, guys!
Οι θαμώνες του μπαρ: Hello, mother f*cker!

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Καλό!!! ;D ;D ;D Πολύ καλό!!! ;D ;D ;D

Έχεις δίκιο για το ότι ένας φιλόλογος δεν θα κριθεί για τις γνώσεις του πχ στα αγγλικά. Αλλά ό,τι έχει κάνει κάποιος, πέρα από τις σπουδές στο αντικείμενό του, δείχνει ότι είναι πολυπράγμων κι έχει ενδιαφέρον σαν άτομο. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Αν και με ένα σωρό πτυχία γλωσσών, μουσικής, υπολογιστή, σεμινάρια κλπ κλπ δεν είδα άσπρη μέρα. :-\

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 18, 2010, 10:32:20 am »
Κάτι άλλο τώρα: όταν έχεις ουσιαστικά προυπηρεσία σε ιδιαίτερα, τι γράφεις; ??? Ενώ για μένα είναι πολύ χρήσιμη αυτή η προυπηρεσία, φοβάμαι μήπως την θεωρούν άχρηστη μιας και είναι δύσκολο να την αποδείξεις.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 18, 2010, 02:01:19 pm »
εγω panickos το εβαζα γιατι κ μενα η βασικη μου προυπηρεσια ηταν ιδιατερα κ αρκετες ωρες κ πολλα επιπεδα. σε συνεντευξεις που πηγαινα το προβλημα τους, απ'οσο καταλαβαινα, δεν ηταν οτι δεν μπορουσα να τα αποδειξω (καθως ηταν μαυρα  :P) αλλωστε ξερουν και αυτοι οτι ετσι γινεται αλλα ελεγαν παντα οτι αλλο το ιδιαιτερο αλλο η ταξη. δλδ. επαιζε ρολο για αυτους το να εχεις εμπειρια μεσα στην ταξη, στο class management που λενε κ στο χωριο μου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)