0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: iris25 στις Μαΐου 17, 2010, 11:05:31 amΔυστυχώς για το δημόσιο δεν πρέπει να λέμε και πολλά! Πέρυσι στο φροντιστήριο που ήμουν μου το ξεκαθάρισαν ότι τους ενδιαφέρει η ''μονιμότητα'' και να μην αλλάζουν καθηγητές και ότι καλό θα ήταν να μην ασχοληθώ με τον ασέπ, ότι αυτοί δεν θέλουν να δίνω ασέπ.....μπλα μπλα μπλα μπλα......εσύ σύμφωνείς και όλα εντάξει!!! Αλλωστε και η γυναίκα του που ήταν στην ηλικία μου, δίνει συνέχεια ασέπ οπότε τα έλεγε απλά για να τα πει....Αν δουλέψατε ωρομισθία κτλ να το λέτε αλλά τυχόν επιτυχίες στον ασέπ καλό είναι απλά να μην αναφέρονται..Εκτός και αν ρωτήσουν.....Πού φτάσαμε! Να κρυβόμαστε!
Δυστυχώς για το δημόσιο δεν πρέπει να λέμε και πολλά! Πέρυσι στο φροντιστήριο που ήμουν μου το ξεκαθάρισαν ότι τους ενδιαφέρει η ''μονιμότητα'' και να μην αλλάζουν καθηγητές και ότι καλό θα ήταν να μην ασχοληθώ με τον ασέπ, ότι αυτοί δεν θέλουν να δίνω ασέπ.....μπλα μπλα μπλα μπλα......εσύ σύμφωνείς και όλα εντάξει!!! Αλλωστε και η γυναίκα του που ήταν στην ηλικία μου, δίνει συνέχεια ασέπ οπότε τα έλεγε απλά για να τα πει....Αν δουλέψατε ωρομισθία κτλ να το λέτε αλλά τυχόν επιτυχίες στον ασέπ καλό είναι απλά να μην αναφέρονται..Εκτός και αν ρωτήσουν.....Πού φτάσαμε! Να κρυβόμαστε!
να ρωτήσω κι εγώ κάτι...?εκτός από το βιογραφικό πρέπει να βάζεις και συνοδευτική επιστολή που θα γράφεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να εργαστείς στο στγκεκριμένο ίδιωτικό σχολείο ή απλά σκέτο το βιογρσφικό...δεν έχω ξαναστειλει και δε γνωρίζω...ευχαριστώ..
Παράθεση από: elena86 στις Μαΐου 17, 2010, 11:57:32 amνα ρωτήσω κι εγώ κάτι...?εκτός από το βιογραφικό πρέπει να βάζεις και συνοδευτική επιστολή που θα γράφεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να εργαστείς στο στγκεκριμένο ίδιωτικό σχολείο ή απλά σκέτο το βιογρσφικό...δεν έχω ξαναστειλει και δε γνωρίζω...ευχαριστώ..Όχι.
Παράθεση από: panickos στις Μαΐου 17, 2010, 11:09:25 amΠαράθεση από: iris25 στις Μαΐου 17, 2010, 11:05:31 amΔυστυχώς για το δημόσιο δεν πρέπει να λέμε και πολλά! Πέρυσι στο φροντιστήριο που ήμουν μου το ξεκαθάρισαν ότι τους ενδιαφέρει η ''μονιμότητα'' και να μην αλλάζουν καθηγητές και ότι καλό θα ήταν να μην ασχοληθώ με τον ασέπ, ότι αυτοί δεν θέλουν να δίνω ασέπ.....μπλα μπλα μπλα μπλα......εσύ σύμφωνείς και όλα εντάξει!!! Αλλωστε και η γυναίκα του που ήταν στην ηλικία μου, δίνει συνέχεια ασέπ οπότε τα έλεγε απλά για να τα πει....Αν δουλέψατε ωρομισθία κτλ να το λέτε αλλά τυχόν επιτυχίες στον ασέπ καλό είναι απλά να μην αναφέρονται..Εκτός και αν ρωτήσουν.....Πού φτάσαμε! Να κρυβόμαστε!
Με το ίδιο σκεπτικό, έστω ότι υπάρχει κάποιος που κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 10 χρόνια είναι ομαδάρχης κατασκήνωσης.Θα το συμπεριλάβει στο βιογραφικό του, για να δείξει ότι αγαπά τα παιδιά κ, άρα, είναι καλός δάσκαλος; Στο βιογραφικό γράφεται οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά μας.Τι τον νοιάζει τον διευθυντή του ιδιωτικού, αν εσύ έχεις Proficiency ή 3 χρυσά μετάλλια στους σχολικούς αγώνες (χρόνια πριν... ) ή γνωρίζεις όλο τον Τσελεμεντέ;;; Αυτός Μαθηματικό ψάχνει!
Και θα πρότεινα το βιογραφικό να το πηγαίνεις εσύ και να επιδιώκεις και συνάντηση με το διευθυντή του σχολείου, καθώς τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά που λαμβάνουν ταχυδρομικώς, ούτε καν τα διαβάζουν.
Συμφωνώ απόλυτα στο .....να βρούμε κανέναν "καλό" γνωστό του ιδιοκτήτη που να του έχει υποχρέωση
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 17, 2010, 11:28:24 amΜε το ίδιο σκεπτικό, έστω ότι υπάρχει κάποιος που κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 10 χρόνια είναι ομαδάρχης κατασκήνωσης.Θα το συμπεριλάβει στο βιογραφικό του, για να δείξει ότι αγαπά τα παιδιά κ, άρα, είναι καλός δάσκαλος; Στο βιογραφικό γράφεται οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά μας.Τι τον νοιάζει τον διευθυντή του ιδιωτικού, αν εσύ έχεις Proficiency ή 3 χρυσά μετάλλια στους σχολικούς αγώνες (χρόνια πριν... ) ή γνωρίζεις όλο τον Τσελεμεντέ;;; Αυτός Μαθηματικό ψάχνει! Σε ένα πολύ καλό αμερικάνικο κολλέγιο της πόλης μου σου δίνουν αυτοί μια φόρμα να συμπληρώσεις για βιογραφικό. Ε, δεν μπορείς να φανταστείς τι ζητάνε: συλλόγους των οποίων είσαι μέλος, εκδόσεις σου, και γενικά εξωδιδακτικές δραστηριότητες μετράνε πολύ. Όταν είχα πάρει αυτήν την φόρμα και είδα ότι δεν μπορούσα να συμπληρώσω όσα ζητούσαν, δεν μπήκα καν στον κόπο να την στείλω. Παράθεση από: annna στις Μαΐου 17, 2010, 12:50:48 pmΚαι θα πρότεινα το βιογραφικό να το πηγαίνεις εσύ και να επιδιώκεις και συνάντηση με το διευθυντή του σχολείου, καθώς τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά που λαμβάνουν ταχυδρομικώς, ούτε καν τα διαβάζουν.Έχεις δίκιο αλλά έλα που δεν μου έκλειναν εμένα ραντεβού όσο κι αν επέμενα αλλά μου έλεγαν ή να το αφήσω εκεί σε μια στοίβα που είχαν ή να το στείλω ταχυδρομικώς ή με mail! Επομένως, εγώ θα πρότεινα να βρούμε κανέναν "καλό" γνωστό του ιδιοκτήτη (γιατί κι εγώ με γνωστό πήγα αλλά......) που να του έχει υποχρέωση και, το βασικότερο, να έχουμε τύχη. Αν έχεις τύχη διάβαινε, που λένε.
Ιδού το ανέκδοτο:Μπαίνει ο Οιδίποδας σε ένα μπαρ.Οιδίποδας: Hello, guys!Οι θαμώνες του μπαρ: Hello, mother f*cker!