0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...
Παράθεση από: f_anthi στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:49:42 pmΚαλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...Το προσπάθησα πρόπερσι , δεν πέτυχα τίποτα , αν και είμασταν και οι 2 στην ίδια Περιφερειακή Διεύθυνση , με 1 φάση διαφορά. Ο λόγος που μου ανέφεραν ήταν ότι ο ψηλότερα βρισκόμενος στον πίνακα θα μπορούσε να είχε "καπαρώσει" τη καλή-δύσκολη θέση(που δεν το ενδιαφέρει) για το χαμηλότερα βρισκόμενο και με αυτό τον τρόπο να αδικηθεί κάποιος που βρίσκεται ανάμεσά τους και είχε ως επιλογή τη θέση αυτή. Παράλληλα ο χαμηλότερα βρισκόμενος επιλέγει την περιοχή που έχει λιγότερη ζήτηση αλλά ενδιαφέρει τον υψηλά στον πίνακα βρισκόμενο .
Παράθεση από: vasbio στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:36:10 pmΠαράθεση από: f_anthi στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:49:42 pmΚαλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...Το προσπάθησα πρόπερσι , δεν πέτυχα τίποτα , αν και είμασταν και οι 2 στην ίδια Περιφερειακή Διεύθυνση , με 1 φάση διαφορά. Ο λόγος που μου ανέφεραν ήταν ότι ο ψηλότερα βρισκόμενος στον πίνακα θα μπορούσε να είχε "καπαρώσει" τη καλή-δύσκολη θέση(που δεν το ενδιαφέρει) για το χαμηλότερα βρισκόμενο και με αυτό τον τρόπο να αδικηθεί κάποιος που βρίσκεται ανάμεσά τους και είχε ως επιλογή τη θέση αυτή. Παράλληλα ο χαμηλότερα βρισκόμενος επιλέγει την περιοχή που έχει λιγότερη ζήτηση αλλά ενδιαφέρει τον υψηλά στον πίνακα βρισκόμενο .Τι μηχανορραφίες είναι αυτές, 2 αναγνώσεις του κανα για να το πιάσω
Μόνο για αναπληρωτές ισχύει η αμοιβαία ανταλλαγή?