0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasbio στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:36:10 pmΠαράθεση από: f_anthi στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:49:42 pmΚαλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...Το προσπάθησα πρόπερσι , δεν πέτυχα τίποτα , αν και είμασταν και οι 2 στην ίδια Περιφερειακή Διεύθυνση , με 1 φάση διαφορά. Ο λόγος που μου ανέφεραν ήταν ότι ο ψηλότερα βρισκόμενος στον πίνακα θα μπορούσε να είχε "καπαρώσει" τη καλή-δύσκολη θέση(που δεν το ενδιαφέρει) για το χαμηλότερα βρισκόμενο και με αυτό τον τρόπο να αδικηθεί κάποιος που βρίσκεται ανάμεσά τους και είχε ως επιλογή τη θέση αυτή. Παράλληλα ο χαμηλότερα βρισκόμενος επιλέγει την περιοχή που έχει λιγότερη ζήτηση αλλά ενδιαφέρει τον υψηλά στον πίνακα βρισκόμενο .Τι μηχανορραφίες είναι αυτές, 2 αναγνώσεις του κανα για να το πιάσω
Παράθεση από: f_anthi στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:49:42 pmΚαλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...Το προσπάθησα πρόπερσι , δεν πέτυχα τίποτα , αν και είμασταν και οι 2 στην ίδια Περιφερειακή Διεύθυνση , με 1 φάση διαφορά. Ο λόγος που μου ανέφεραν ήταν ότι ο ψηλότερα βρισκόμενος στον πίνακα θα μπορούσε να είχε "καπαρώσει" τη καλή-δύσκολη θέση(που δεν το ενδιαφέρει) για το χαμηλότερα βρισκόμενο και με αυτό τον τρόπο να αδικηθεί κάποιος που βρίσκεται ανάμεσά τους και είχε ως επιλογή τη θέση αυτή. Παράλληλα ο χαμηλότερα βρισκόμενος επιλέγει την περιοχή που έχει λιγότερη ζήτηση αλλά ενδιαφέρει τον υψηλά στον πίνακα βρισκόμενο .
Καλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...
Παράθεση από: marooned στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:22:31 amΠαράθεση από: vasbio στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:36:10 pmΠαράθεση από: f_anthi στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:49:42 pmΚαλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...Το προσπάθησα πρόπερσι , δεν πέτυχα τίποτα , αν και είμασταν και οι 2 στην ίδια Περιφερειακή Διεύθυνση , με 1 φάση διαφορά. Ο λόγος που μου ανέφεραν ήταν ότι ο ψηλότερα βρισκόμενος στον πίνακα θα μπορούσε να είχε "καπαρώσει" τη καλή-δύσκολη θέση(που δεν το ενδιαφέρει) για το χαμηλότερα βρισκόμενο και με αυτό τον τρόπο να αδικηθεί κάποιος που βρίσκεται ανάμεσά τους και είχε ως επιλογή τη θέση αυτή. Παράλληλα ο χαμηλότερα βρισκόμενος επιλέγει την περιοχή που έχει λιγότερη ζήτηση αλλά ενδιαφέρει τον υψηλά στον πίνακα βρισκόμενο .Τι μηχανορραφίες είναι αυτές, 2 αναγνώσεις του κανα για να το πιάσω εγω παλι οσες φορες και να το διαβασω δεν προκειται να καταλαβω τιποτα!!!μηπως να κοψω το ντεκαπαζ
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:46:35 pmΠαράθεση από: marooned στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:22:31 amΠαράθεση από: vasbio στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:36:10 pmΠαράθεση από: f_anthi στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:49:42 pmΚαλησπέρα!Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες αναπληρωτές και καλή δύναμη!Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ας μου απαντήσει για το αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση αναπληρωτών...Το προσπάθησα πρόπερσι , δεν πέτυχα τίποτα , αν και είμασταν και οι 2 στην ίδια Περιφερειακή Διεύθυνση , με 1 φάση διαφορά. Ο λόγος που μου ανέφεραν ήταν ότι ο ψηλότερα βρισκόμενος στον πίνακα θα μπορούσε να είχε "καπαρώσει" τη καλή-δύσκολη θέση(που δεν το ενδιαφέρει) για το χαμηλότερα βρισκόμενο και με αυτό τον τρόπο να αδικηθεί κάποιος που βρίσκεται ανάμεσά τους και είχε ως επιλογή τη θέση αυτή. Παράλληλα ο χαμηλότερα βρισκόμενος επιλέγει την περιοχή που έχει λιγότερη ζήτηση αλλά ενδιαφέρει τον υψηλά στον πίνακα βρισκόμενο .Τι μηχανορραφίες είναι αυτές, 2 αναγνώσεις του κανα για να το πιάσω εγω παλι οσες φορες και να το διαβασω δεν προκειται να καταλαβω τιποτα!!!μηπως να κοψω το ντεκαπαζ Εγώ το έκοψα σήμερα (τα έβαψα πολύ σκούρα, σαν την διάθεσή μου ), αλλά πάλι το βρίσκω... φωσκολικό σενάριο! Δηλαδή, για το υπουργείο, αποκλείεται να ισχύει το απλούστατο και αυτονόητο, ότι δηλαδή 2 άνθρωποι πήγαν... αντίστροφα εκεί που έπρεπε και στην ουσία η αμοιβαία δεν επηρεάζει τη θέση κανενός; Δηλαδή, εγώ καίγομαι για Εύβοια και δεν πήγα. Αποκλείεται και κάποιος άλλος, που πήγε ή θα πάει στη 2η φάση, να καίγεται για την περιοχή που πήγα εγώ; Τι κακό θα είχε το να αλλάξουμε και ποιον θα ενοχλούσε, δεν το καταλαβαίνω.
Παιδια σας παραθετω τι γραφει ο αιρετος Καψαλακης στη σελιδα του στο facebook σχετικα :http://www.facebook.com/profile.php?id=100000112853349#!/profile.php?id=100000112853349&v=wall&story_fbid=149723235060818&ref=mfΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα. Για τους αναπληρωτές. Επειδή κάποιοι σας κοροϊδεύουν και σας λένε για αμοιβαίες μεταθέσεις αναπληρωτών, σας πληροφορώ ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Προσλαμβάνεστε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου για ορισμένο χρονικό διάστημα σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Επομένως δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα μετακίνησή σα...ς ή απόσπασή σας. Πόσο μάλλον, αφού τοποθετηθήκατε μετά από αίτησή σας. Μην τους πιστεύετε λοιπόν…
Παράθεση από: sedix στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:49:12 pmΠαιδια σας παραθετω τι γραφει ο αιρετος Καψαλακης στη σελιδα του στο facebook σχετικα :http://www.facebook.com/profile.php?id=100000112853349#!/profile.php?id=100000112853349&v=wall&story_fbid=149723235060818&ref=mfΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα. Για τους αναπληρωτές. Επειδή κάποιοι σας κοροϊδεύουν και σας λένε για αμοιβαίες μεταθέσεις αναπληρωτών, σας πληροφορώ ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Προσλαμβάνεστε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου για ορισμένο χρονικό διάστημα σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Επομένως δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα μετακίνησή σα...ς ή απόσπασή σας. Πόσο μάλλον, αφού τοποθετηθήκατε μετά από αίτησή σας. Μην τους πιστεύετε λοιπόν…μήπως εσείς που τον παρακολουθείτε στο facebook έχετε να μας μεταφέρετε κάτι για προσλήψεις δευτεροβάθμιας στην ειδική αγωγή;;;ευχαριστώ!