0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα που ειμαι επιτυχουσα με 70 αλλα μολις 24 χρονων σε τι με οφελει το μετρο αυτο????επειδη δλδ ειμαι 24 ειμαι αναξια??μην με τρελαινετε τωρα...
προφανως τα κριτηρια δεν ειναι αξιοκρατικαυπο τις παρουσες συνθηκες δε θα μπορουσαν να υπαρξουν .....
Δηλαδή στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ωρομισθίων που υπάρχει ως κριτήριο η ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου υπάρχει κάτι που θυμίζει επετηρίδα ή αναξιοκρατία;Ακόμα δε βγήκε η εγκύκλιος και όλοι "αραδιάζουμε" τα προσόντα μας είτε αυτά είναι μόρια ασεπ είτε ηλικία είτε μόρια αναπλήρωσης-ωρομισθίας....Εγώ δεν δούλεψα ποτέ στην πδσ ούτε περιμένω γιατί δεν είμαι ούτε γαλάζιο παιδί ούτε πράσινο,ούτε παλιό πτυχίο έχω.Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι για πρώτη φορά γίνεται μια προσπάθεια ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι η πδς!Ας μη γινόμαστε μίζεροι και ας έχουμε λίγη υπομονή μέχρι να βγει η εγκύκλιος!
θα τρελεθουμε τελειως???αυτο ειναι αξιοκρατικο δλδ???εμεις δλδ που ξεπατωθηκαμε στον ασεπ ειμαστε αναξιοι για πδσ???συγγνωμη το θεωρειτε δλδ λογικο αυτο???να καταργηθει τοτε κι ο ασεπ ...τι υπαρχει και καθολου??
Μήπως μιλάς εκ του ασφαλούς; Λέω μήπως;
Δηλαδή στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ωρομισθίων που υπάρχει ως κριτήριο η ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου υπάρχει κάτι που θυμίζει επετηρίδα ή αναξιοκρατία;....
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 12, 2009, 08:02:33 pmΜήπως μιλάς εκ του ασφαλούς; Λέω μήπως;Είπα δε δούλεψα ποτέ και δεν πρόκειται να δουλέψω...Τί εννοείς εκ του ασφαλούς;
Δίκιο έχεις Aγάπη,αλλά είναι δύσκολο όταν παλεύεις έστω και για 2 ώρες πδσ να "ανεχτείς" υπεροπτικές συμπεριφορές.Δεν έχουν περάσει μήνες πάνω από ένα βιβλίο να περιμένουν έναν διορισμό που ίσως δεν έρθει,δεν έχουν τρέξει σε διευθυντές να τους ζητήσουν ώρες πδσ για ένα μόριο προυπηρεσίας το χρόνο,δε φοβούνται να κάνουν οικογένεια και παιδιά με το άγχος να μείνουν χωρίς δουλειά....