0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕΛΛΑ Κ ΗΜΑΘΙΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ 95-100. ΕΙΠΑ ΟΚ ΣΕ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ( ΠΧ ΓΑΜΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ). ΙΣΧΥΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ.
Παράθεση από: Jen στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 03:36:33 pmΠΕΛΛΑ Κ ΗΜΑΘΙΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ 95-100. ΕΙΠΑ ΟΚ ΣΕ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ( ΠΧ ΓΑΜΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ). ΙΣΧΥΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ.Πήρα στη Δυτ. Θεσσαλονίκη που έκανα αίτηση και περιμένω να δω πόσες ώρες θα μου δώσουν για να δω αν δεχτώ, και είπαν ότι κοινωνικά κριτήρια δεν υπάρχουν!!! Μόνο για τους μόνιμους. Πήρα και στο Υπουργείο για να το τσεκάρω (μιας και σε άλλο νομό που ήμουν μου έδωσαν προτεραιότητα και όταν ήμουν έγκυος αλλά και όταν είχα πλέον 2 παιδιά) και είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιος νόμος για μας ( ) κι ότι απλά έτυχα σε καλό προιστάμενο! Κι εμένα η Πέλλα μου μίλησε για τα κοινωνικά κριτήρια και μάλιστα βάσει αυτών ήμουν πρώτη να διαλέξω περιοχή. Ας είναι καλά οι συγκεκριμένοι προιστάμενοι!
Υπέγραψε κάποια Χαλκιδική;
Ναι, ισχύει.Πρέπει όμως να έχεις λιγότερες από 12 ώρες για να παραμείνεις στο σύστημα και να σε καλέσουν.