0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πήραν τηλ. για 6 ώρες ωρομίσθια στην Αριδέα και δέχτηκα. Υπάρχει περίπτωση να με ξανακαλέσουν από αλλού για να μπορέσω να συμπληρώσω 12ωρο?
Παράθεση από: irene5 στις Οκτωβρίου 30, 2009, 02:14:21 pmΜε πήραν τηλ. για 6 ώρες ωρομίσθια στην Αριδέα και δέχτηκα. Υπάρχει περίπτωση να με ξανακαλέσουν από αλλού για να μπορέσω να συμπληρώσω 12ωρο?Ναι, φυσικά. Επίσης να σας ενημερώσω ότι καλούν από Δευτεροβάθμια.
Μάλλον χαζή η ερώτησή μου αλλά θα την κάνω. Είμαι ήδη σε ολοήμερα δημοτικά, απλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε αναρρωτική άδεια. Σε λίγο καιρό θα είμαι σε άδεια κύησης-λοχείας. Δεν πιστεύω να έρθει η σειρά μου στη
Παράθεση από: Jen στις Οκτωβρίου 31, 2009, 10:53:03 amΜάλλον χαζή η ερώτησή μου αλλά θα την κάνω. Είμαι ήδη σε ολοήμερα δημοτικά, απλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε αναρρωτική άδεια. Σε λίγο καιρό θα είμαι σε άδεια κύησης-λοχείας. Δεν πιστεύω να έρθει η σειρά μου στη
Ευχαριστώ πολύ κ να'σαι καλά που μας ενημερώνεις. Φαντάζομαι θα τα'χεις περάσει πολλές φορές κ τα ξέρεις καλά. Αν κατάλαβα καλά περιμένεις για αναπληρώτρια, οπότε εύχομαι σύντομα να 'γλυτώσεις' κ συ από την ωρομισθία.
irene για αθμια μιλας????και αγχωθηκα!!νομιζα ελεγες για βθμια!!!!