0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλέον δεν μου φαίνεται για δυσοίωνο. Μια χαρά είναι (Κάτι άλλαξε μάλλον ... )Έναν καλό ΑΣΕΠ και μπήκες στο κόλπο...
Παράθεση από: mpi στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:27:52 μμΠλέον δεν μου φαίνεται για δυσοίωνο. Μια χαρά είναι (Κάτι άλλαξε μάλλον ... )Έναν καλό ΑΣΕΠ και μπήκες στο κόλπο... Aκόμη κι αν έχεις την επάρκεια.....τον αριθμό των διορισμών σας τον είδες.....;;;; Αν δεν γίνουν οργανικές στην Α'θμια οι διορισμοί θα μειώνονται...ήδη μειώθηκαν πολύ...όπως και οι ώρες διδασκαλίας του μαθήματος όπως σου είπαν....Το "μια χαρά" ειλικρινά δεν κατάλαβα πού το βλέπεις..... Αντίληψη και ανάληψη δράσης χρειαζόμαστε τώρα...όχι να ζούμε στο δικό μας σύννεφο....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτώβριος 05, 2010, 08:10:40 μμΠαράθεση από: mpi στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:27:52 μμΠλέον δεν μου φαίνεται για δυσοίωνο. Μια χαρά είναι (Κάτι άλλαξε μάλλον ... )Έναν καλό ΑΣΕΠ και μπήκες στο κόλπο... Aκόμη κι αν έχεις την επάρκεια.....τον αριθμό των διορισμών σας τον είδες.....;;;; Αν δεν γίνουν οργανικές στην Α'θμια οι διορισμοί θα μειώνονται...ήδη μειώθηκαν πολύ...όπως και οι ώρες διδασκαλίας του μαθήματος όπως σου είπαν....Το "μια χαρά" ειλικρινά δεν κατάλαβα πού το βλέπεις..... Αντίληψη και ανάληψη δράσης χρειαζόμαστε τώρα...όχι να ζούμε στο δικό μας σύννεφο.... Πες τα βρε Λώρα...
Παράθεση από: anneta στις Οκτώβριος 05, 2010, 08:22:00 μμΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτώβριος 05, 2010, 08:10:40 μμΠαράθεση από: mpi στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:27:52 μμΠλέον δεν μου φαίνεται για δυσοίωνο. Μια χαρά είναι (Κάτι άλλαξε μάλλον ... )Έναν καλό ΑΣΕΠ και μπήκες στο κόλπο... Aκόμη κι αν έχεις την επάρκεια.....τον αριθμό των διορισμών σας τον είδες.....;;;; Αν δεν γίνουν οργανικές στην Α'θμια οι διορισμοί θα μειώνονται...ήδη μειώθηκαν πολύ...όπως και οι ώρες διδασκαλίας του μαθήματος όπως σου είπαν....Το "μια χαρά" ειλικρινά δεν κατάλαβα πού το βλέπεις..... Αντίληψη και ανάληψη δράσης χρειαζόμαστε τώρα...όχι να ζούμε στο δικό μας σύννεφο.... Πες τα βρε Λώρα...Anneta μου...αυτά μας φάγαν...και μετά αναρψτιόμαστε γιατί δεν έχουν συμμετοχή οι πορείες και οι απεργίες....η άγνοια απ'την μία και ο ατομισμός απ'την άλλη...μόνο που ξεχνάμε πως τα δεινά που ήρθαν και θα έρθουν μας αφορούν όλους το ίδιο!!Δεν μπορώ να το δεχτώ πως άνθρωποι μορφωμένοι δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται και δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τα όσα δρομολογούνται.....
Αν δεν γίνουν οργανικές στην Α'θμια οι διορισμοί θα μειώνονται...ήδη μειώθηκαν πολύ...όπως και οι ώρες διδασκαλίας του μαθήματος όπως σου είπαν....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτώβριος 05, 2010, 08:27:19 μμΠαράθεση από: anneta στις Οκτώβριος 05, 2010, 08:22:00 μμΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτώβριος 05, 2010, 08:10:40 μμΠαράθεση από: mpi στις Οκτώβριος 05, 2010, 04:27:52 μμΠλέον δεν μου φαίνεται για δυσοίωνο. Μια χαρά είναι (Κάτι άλλαξε μάλλον ... )Έναν καλό ΑΣΕΠ και μπήκες στο κόλπο... Aκόμη κι αν έχεις την επάρκεια.....τον αριθμό των διορισμών σας τον είδες.....;;;; Αν δεν γίνουν οργανικές στην Α'θμια οι διορισμοί θα μειώνονται...ήδη μειώθηκαν πολύ...όπως και οι ώρες διδασκαλίας του μαθήματος όπως σου είπαν....Το "μια χαρά" ειλικρινά δεν κατάλαβα πού το βλέπεις..... Αντίληψη και ανάληψη δράσης χρειαζόμαστε τώρα...όχι να ζούμε στο δικό μας σύννεφο.... Πες τα βρε Λώρα...Anneta μου...αυτά μας φάγαν...και μετά αναρψτιόμαστε γιατί δεν έχουν συμμετοχή οι πορείες και οι απεργίες....η άγνοια απ'την μία και ο ατομισμός απ'την άλλη...μόνο που ξεχνάμε πως τα δεινά που ήρθαν και θα έρθουν μας αφορούν όλους το ίδιο!!Δεν μπορώ να το δεχτώ πως άνθρωποι μορφωμένοι δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται και δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τα όσα δρομολογούνται..... Έχεις απόλυτο δίκιο...Κάποιοι όπως λένε κ στο χωριό μου "φούρνος μη καπνίσει..."
Παράθεση από: killbill στις Σεπτέμβριος 13, 2010, 05:39:58 μμΕ δεν νομίζω να είναι και τόσο πολλοί αυτοί που διορίστηκαν μόνιμοι καθηγητές πληροφορικής χωρίς να έχουν πτυχίο πληροφορικής, ώστε να μην ξαναγίνουν διορισμοί μαθηματικών, φυσικών, κλπΠάρε μερικά ονοματάκια για την ώρα... http://www.csd.uoc.gr/~speypk/epethrida_site/Για μετά το 2000 δεν έχει ενημερωθεί.Γενικά υπολογίζονται στους 3000 οι Πληροφορικοί χωρίς πτυχίο Πληροφορικής.Δηλαδή περίπου οι μισοί Πληροφορικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Όχι και λίγοι, τι λέτε;;;
Ε δεν νομίζω να είναι και τόσο πολλοί αυτοί που διορίστηκαν μόνιμοι καθηγητές πληροφορικής χωρίς να έχουν πτυχίο πληροφορικής, ώστε να μην ξαναγίνουν διορισμοί μαθηματικών, φυσικών, κλπ
Παράθεση από: kripintiris στις Οκτώβριος 05, 2010, 12:30:46 πμΠαράθεση από: killbill στις Σεπτέμβριος 13, 2010, 05:39:58 μμΕ δεν νομίζω να είναι και τόσο πολλοί αυτοί που διορίστηκαν μόνιμοι καθηγητές πληροφορικής χωρίς να έχουν πτυχίο πληροφορικής, ώστε να μην ξαναγίνουν διορισμοί μαθηματικών, φυσικών, κλπΠάρε μερικά ονοματάκια για την ώρα... http://www.csd.uoc.gr/~speypk/epethrida_site/Για μετά το 2000 δεν έχει ενημερωθεί.Γενικά υπολογίζονται στους 3000 οι Πληροφορικοί χωρίς πτυχίο Πληροφορικής.Δηλαδή περίπου οι μισοί Πληροφορικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Όχι και λίγοι, τι λέτε;;;2000 που λες είναι λίγοι αν συγκρίνεις με το πόσες χιλιάδες Μαθηματικοί-Φυσικοί κλπ συνταξιοδοτήθηκαν από το 2000 και συνταξιοδοτούνται κάθε χρόνο. Οι ειδικότητες αυτές (Μαθηματικοί κλπ) είναι από τις πιο παλιές και κάθε χρόνο ένας μεγάλος αριθμός βγαίνει στην σύνταξη. Επίσης δες πόσους αναπληρωτές παίρνει αθροιστικά κάθε χρονιά ΠΕ03 & ΠΕ04. Πάντα θα υπάρχει χώρος! δεν θα κινδυνέψουν αυτές οι ειδικότητες με το αν επιστρέψουν στις βασικές τους ειδικότητες οι μη-πληροφορικάριοι που είναι διορισμένοι ως πληροφορικάριοι.