0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μπει η πληροφορική στα σχολεια θέλει χρήματα!χρήματα δεν υπάρχουν!τα βιβλια της πληροφορικής, τα ήδη υπάρχοντα, θεωρούνται πλεον απαρχαιωμένα για να τα διδαξουν, οπότε γιατι να διαθέσουν χρήματα για καινούρια βιβλία??πόσο μάλλον για καινούριους υπολογιστές.Είμαστε Ουγκάντα και δεν λέμε να το πάρουμε χαμπάρι. και η πληροφορική στα δημοτικά καλή είναι, αλλά μεχρι το 12 που θα πληρώνει το ΕΣΠΑ. Μετά...γεια σας! Δεν είμαι πεσιμίστρια , ούτε μ’αρέσει να δημιουργώ εντυπώσεις,,,αλλά δυστυχώς όλα δείχνουν προς τα εκει. Εγώ φέτος διοριζόμουν αναπληρωτρια,,,δεν πήγα.δεν έχει κανένα νόημα.το 12 θα κληθούμε όλοι, αναπληρωτές και μη να δώσουμε ασεπ.Μια κοροϊδία η φετινή και η επόμενη χρονιά.Αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού τώρα!
Στην Ουγκάντα είναι καλύτερα τα πράγματα!!!!!
Elia δεν θα ήταν καλό να μην υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφοτερικοί εκπροσωποί μας???
Με παρεξήγησες. Μα μελάνια θα αλλάζεις και ένα άλλο σωρό δουλειές-αγγαρείες και στο γραφείο της δευτεροβάθμιας που θα σε ρίξουν! Οπότε κάντα στο σχολείο σου καλύτερα! αυτό είπα εγώ. Ο συνάδελφος της πληροφορικής μου είπε ότι είναι στο γραφείο δευτεροβάθμιας και τον φωνάζουν να αλλάζει μελάνια, να δει τον εκτυπωτή που κόλλησε, να συνδέσει πληκτρολόγια, και αυτά τα κάνει Χ50 για τους 50 υπαλλήλους που έχει η διεύθυνση.
Δε διοριστήκαμε γραμματείς αλλά καθηγητές.Οι "μπασταρδεμένοι" πληροφορικοί άλλων ειδικοτήτωνπρέπει να γυρίσουν στην ειδικότητά τους αφού αυτή σπούδασαν.
Φέτος και με την είσοδο της πληροφορικής στα δημοτικά πολλοί συνάδελφοι αναπληρωτές προσελήφθησαν ενώ καιπολλοί συνάδελφοι της