0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πως φτάσαμε ως εδώ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ
Καλησπέρα,θα ήθελα να πω και εγώ κάτι που έμαθα που όμως δεν το έχω επιβεβαιώσει σε καμία περίπτωση. Στο σχολείο μου κάποιοι μόνιμοι δάσκαλοι πήγαν για επιμόρφωση τις προηγούμενες μέρες. Εκεί μέσα στα άλλα που συζητήσανε για τα νέα προγράμματα κλπ αναφέρθηκαν και στη δική μας ειδικότητα. Τους είπαν λοιπόν οι επιμορφωτές (σύμβουλοι και άτομα σε υπεύθυνες θέσεις) πως θα ανοίξουν άμεσα οργανικές θέσεις για την Πληροφορική στα δημοτικά. Εχει ακούσει κανείς άλλος πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό για την επόμενη σχολική χρονιά;
δεν αναφέρομαι στα ΤΕΙ!!! αναφέρομαι σε Τ.Ε...απο σελέτε και τα σχετικά ( απόφοιτους Δ.Ε. με μια επιμορφωση της πληροφορικής ).....
αλλά για να είμαι δίκαιη υπάρχουν μερικοί Τ.Ε. που ξεπερνουν σε γνώσεις και ικανότητες κατά πολύ ακόμα και ΠΕ19-02 ( Του Πολυτεχνείου δηλαδή). Εγώ ξέρω δύο τέτοιους και τους βγάζω πραγματικά το καπέλο!!!
Να παραχθούν πληροφορικοί! τόσους πολλούς χρειαζόμαστε; ούτε ολόκληρη η Αμερική δεν πρέπει να έχει τόσες σχολές πληροφορικής αναλογικά με τον μαθητικό πληθυσμό!