0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πως φτάσαμε ως εδώ:ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑ
τότε ας μην γκρινιάζουμε
sakis79 το συγκεκριμένο θέμα, ΠΔ 2005-Αυτοματισμός κ.α, έχει συζητηθεί εν πολλοίς και με πολλές προστριβές στο παρελθόν. Υπάρχουν ανοιχτά θέματα που απαιτούν κοινούς αγώνες και όχι διαμάχες...
Να πως φτάσαμε ως εδώ:1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ)3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ4. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ5. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ)6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ8. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ9. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ
Καλησπέρα,θα ήθελα να πω και εγώ κάτι που έμαθα που όμως δεν το έχω επιβεβαιώσει σε καμία περίπτωση. Στο σχολείο μου κάποιοι μόνιμοι δάσκαλοι πήγαν για επιμόρφωση τις προηγούμενες μέρες. Εκεί μέσα στα άλλα που συζητήσανε για τα νέα προγράμματα κλπ αναφέρθηκαν και στη δική μας ειδικότητα. Τους είπαν λοιπόν οι επιμορφωτές (σύμβουλοι και άτομα σε υπεύθυνες θέσεις) πως θα ανοίξουν άμεσα οργανικές θέσεις για την Πληροφορική στα δημοτικά. Εχει ακούσει κανείς άλλος πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό για την επόμενη σχολική χρονιά;
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 28, 2011, 07:38:33 pmsakis79 το συγκεκριμένο θέμα, ΠΔ 2005-Αυτοματισμός κ.α, έχει συζητηθεί εν πολλοίς και με πολλές προστριβές στο παρελθόν. Υπάρχουν ανοιχτά θέματα που απαιτούν κοινούς αγώνες και όχι διαμάχες...Για παράδειγμα αν δείτε το πρόγραμμα σπουδών της Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας πραγματικά θ'αναρρωτιέστε με ποια λογική αυτό το τμήμα εντάχθηκε στη ΠΕ20!!Δεν έχω τίποτα με κανένα τμήμα αλλά δεν μπορεί ούτε όλοι να είμαστε γιατροί,ούτε δικηγόροι,ούτε φιλόλογοι και προφανώς ούτε πληροφορικοί!!!
Αν κάποιος γνωρίζει αν ισχύει η πληροφορία ότι πολλοί ΠΕ19&20 που είναι διορισμένοι σε δευτεροβάθμια κάναν αίτηση για να μετατεθούν στην πρωτοβάθμια και θα μειωθούν οι θέσεις που είναι διαθέσιμες για μας, παρακαλώ να μας ενημερώσει, προκειμένου να δηλώσω και πιο απομακρυσμένες περιοχές