0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@niteulf
Κονσέρβα θα ήταν αν έπεφταν κάθε χρόνο παρόμοια. Ή αν ήταν ίδια με τις εργασίες. Δεν ισχύει αυτό όμως σε καμία περίπτωση.Επίσης κάνεις δομές και C σε μία ενότητα γιατί η κάθε ενότητα μετράει για 3 μαθήματα. Όπου τις δομές τις κάνεις αρχικά σε ψευδοκώδικα. Σε πληροφορώ ότι το κάνουν και πολλές σχολές ΑΕΙ αυτό και κάνουν και χειρότερα.Και προφανώς όταν ο μέσος χρόνος αποφοίτησης είναι 6-7 χρόνια προφανώς και δεν είναι fast track όπως λες.Καμία σχέση όμως. Πέφτεις πολύ έξω.Τέλος πάντων. Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι. Νομίζω ότι δεν υπάρχει και περίπτωση να πειστείς ούτως ή άλλως, επειδή δεν το θέλεις. Μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς τη σχολή σου ανώτερη. Αν και θα ήθελα να μου πεις ποια είναι η σχολή σου (αν το θέλεις και εσύ φυσικά).Επαναλαμβάνω ότι το τελευταίο που μας λείπει είναι να χωριστούμε σε "κατώτερους" και "ανώτερους".Φιλικά πάντα.
Ρε συ δεν στην "Λέω". Κάθε άλλο! Απλά θέλω να προσπαθήσω να δείξω γιατί γεμίζει ο κλάδος με κόσμο.Το ξέρω καλά το ΠΛΗ10 σου λέω ... To οτι ο μέσος χρόνος αποφοίτησης είναι 6-7 χρόνια λέει πολλά. Δείχνει το επίπεδο των φοιτητών! 6-7 Χρόνια για Ενότητες σαν την ΠΛΗ10!!!!!!!!!!!!!Ακου να δεις τι κάνουν. Πάνε οι μόνιμοι με πτυχία άλλων ειδικοτήτων και παίρνουν το πτυχίο αυτό (Το οποίο είναι της πλάκας), το αναγνωρίζουν και μας παίρνουν τις ώρες...
Με τη δική σου λογική, κρίνοντας ελαφρά τη καρδία, και η δική σου σχολή είναι για γέλια.
Αρα καταργηση του 60-40!
οντως σιχαμερο ποσοστο...οπως σιχαμερο και αποφοιτος ΤΕΙ να παιρνει ειδικοτητα (και τα προνομια) ΠΕ αντι για ΤΕ...αρχη της ισοτητας οπου σας βολευει ετσι;
live your myth in Greeceεισαι αποφοιτος ΤΕΙ και διοριζεσαι ως Πανεπιστημιακης Εκπαιδευσης στο δημοσιο...δεν ηξερα οτι οταν γραφονται αληθειες αυτο σημαινει οτι σκορπας χολη. απαντησε με επιχειρηματα αν μπορεις και ασε τα ασχετα για αναπληρωτες και μονιμους (λες και εχει σημασια τι ειμαι ή τι εισαι).το ερωτημα ειναι:επιτρεπεται αλλου στο δημοσιο με πτυχιο ΤΕΙ να διοριζεσαι ως ΠΕ;